Fatih Terim'in Tahammülü Kalmadı ve Yeni Forvet Bulunmasını İstedi!

Ağam mohamedi yollamak ve tepki cekmemek icin seks partisi gece kulübü filan diye trollerine haber yaptirdi adami 45 dklarda cikarip motivasyonunu morelini yerle bir etti simdide yeni forvet istiyor. Alalim alalim eldekileri ben getirdim ben istedim cünkü. Bilgisayar oyununda bile bukadar transfer isteyemiyorsun😂

Hocama messi yakışırdı.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Dignenin performansı mı.
Lan adam daha ne yapsın her sene aynısı oluyor transfer dönemi adamı oynat sonra kenara çek bir daha sokma bana forvet alın.
Kardeşim elinde 3 tane birbirinden değerli adam var kullanıyorsan dön kendine bak

Ağam mohamedi yollamak ve tepki cekmemek icin seks partisi gece kulübü filan diye trollerine haber yaptirdi adami 45 dklarda cikarip motivasyonunu morelini yerle bir etti simdide yeni forvet istiyor. Alalim alalim eldekileri ben getirdim ben istedim cünkü. Bilgisayar oyununda bile bukadar transfer isteyemiyorsun😂
Fm'yi parayla oynayan tek adam. Hem de olmayan parayla.

Çok güzel forvet harcıyor.
Eren-Gomis-Diagne-MoMo-Falcao

Habere inanmiyorum da. Eger gercekse baskan tamam he he desin gecsin

Halil
Mo
Diagne
Babel
Ogulcan
Eren Aydin

Yetmiyor adama yetmiyor

HAHSHAHSJSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHZHZHDHDHDHSHSHAHAHAHSHSHSHSHAHAHAHAHSHSH

Galatasaray 4 senedir forvet arıyor.

Ağam mohamedi yollamak ve tepki cekmemek icin seks partisi gece kulübü filan diye trollerine haber yaptirdi adami 45 dklarda cikarip motivasyonunu morelini yerle bir etti simdide yeni forvet istiyor. Alalim alalim eldekileri ben getirdim ben istedim cünkü. Bilgisayar oyununda bile bukadar transfer isteyemiyorsun
Yeni troll haberi taze, Diagne'de kafile aracına gecikmiş, hoca da 5 dakika bekletmiş kafileyi sonra kalkmışlar!! Mbaye'ye özel araçla gel denmiş ardından da iki maçlık bir kesik atıvermiş bizim deliye hoca. Yalnız hiç yaratıcı değiller geçen yıl benzer haber Luyindama içinde yapılmıştı!!

Mevcut takimda Lewandowski olsa (hayal edelim) yine forvet problemi var der bazi futbol ulemaları . Goren de surekli gol pozisyonuna giriyoruz da forvetler atamiyor ve beceriksiz zannedecek. Hala tek tek mevkilere bakarak cozum aranmasi tam cahillik. Bunu haberden bagimsiz diyorum ki haber zaten bana kalirsa uydurma haber (dogru olmadigini umuyorum).

Semazen kılıklı el frenine tahammülün var mı hocam

Geri
Üst Alt