9 milyonluk euroluk maaşı var 3 sene için.. bundan vazgeçip tarsfer için kaynak oluştursun.Terim de Terim diyerek başa geldikleri için başka bir seçenekleri yok malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyonluk euroluk maaşı var 3 sene için.. bundan vazgeçip tarsfer için kaynak oluştursun.Terim de Terim diyerek başa geldikleri için başka bir seçenekleri yok malesef.
çektiği 2 şuttan birisi gol olan forvet arıyoruz bence. çünkü maç başına en fazla 2 posizyon hazırlayabiliyoruz forvetimize.nasıl bir forvet arıyor acaba ya?
Fm'yi parayla oynayan tek adam. Hem de olmayan parayla.Ağam mohamedi yollamak ve tepki cekmemek icin seks partisi gece kulübü filan diye trollerine haber yaptirdi adami 45 dklarda cikarip motivasyonunu morelini yerle bir etti simdide yeni forvet istiyor. Alalim alalim eldekileri ben getirdim ben istedim cünkü. Bilgisayar oyununda bile bukadar transfer isteyemiyorsun![]()
İnşallah getirirler de bir hafta arayla 3 doz mrna çakarlar sana sonra aklın başına gelir ve yarı insanımsı yarı maymun çocukların olur ileride. Müstahaktır senin gibilere.Fabrika aşıyı zorunlu hâle getirmesin diye dua etmekteyim.
Yeni troll haberi taze, Diagne'de kafile aracına gecikmiş, hoca da 5 dakika bekletmiş kafileyi sonra kalkmışlar!! Mbaye'ye özel araçla gel denmiş ardından da iki maçlık bir kesik atıvermiş bizim deliye hoca. Yalnız hiç yaratıcı değiller geçen yıl benzer haber Luyindama içinde yapılmıştı!!Ağam mohamedi yollamak ve tepki cekmemek icin seks partisi gece kulübü filan diye trollerine haber yaptirdi adami 45 dklarda cikarip motivasyonunu morelini yerle bir etti simdide yeni forvet istiyor. Alalim alalim eldekileri ben getirdim ben istedim cünkü. Bilgisayar oyununda bile bukadar transfer isteyemiyorsun![]()
Kendimize gelelimİnşallah getirirler de bir hafta arayla 3 doz mrna çakarlar sana sonra aklın başına gelir ve yarı insanımsı yarı maymun çocukların olur ileride. Müstahaktır senin gibilere.