Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Albayrak çıkıp da Lauro iyi kaleci taraftar merak etmesin izledik dedi diye 114 bin lira mı ne ceza almıştık hey gidi.
Daha bunlar iyi günlerimiz fatih hoca ilerde baskan olur bu uzakta degil. Ondan sonra getirdigi hocayla verdigi ego savaslarını hayretler icerisinde izleyecegiz

Bu halim abi bire bir ayni bizim ahmet arif kesen gibiydi.

Bakayim ne yapiyor hala top oynuyor mu acaba diye dedim
Adamin ismini google onermiyor
Kac m vermistik gokoglana :DScreenshot_20181129-015659.webp

Hocam Lauro'yı öneren ismin Taffarel olduğu konusunda bilgin var mı?Bugün Taffarel dünyada herhangi bir takıma bir kaleci önerecek en azından scout gönderip izletirler.
Olabilir ama tırt bir kaleci çıktı. Taraftar tepkisi de doğru Albayrak o açıklamayı taraftara yönelik yapmıştı ve SPK ceza vermişti. Kısmen haklılardı Muslera konusunda çünkü 12 m euro civarı bir bedelle tarihin en pahalı 5. kalecisi falan olmuştu o dönem.

Bir şeyleri çok üstüne düşerek eleştirmeye ya da övmeye de gerek yok eksi ve artılar herkes için var.

Aga adamlar teknik taktik bilmiyor,tudorun yaptığı takımın kaymağını yedi.Prandelli>Terim filan yazmış Bunlar eleştirimi?

Recep falan bariz provokasyon yapiyor göremiyor musunuz bunu da baliklama atliyorsunuz her zaman.

Yalniz sen de masallah toz kondurmuyorsun bu dediklerinden haric.

Hocam peki bizi bu hale kim getirdi.FFP den dolayı transfer yapmıyoruz.Aysal döneminde elde edilen gelir kulüp tarihinde yok.Aysalı tebrik etme gerek.Ancak o geliri öyle bir harcadı ki iflastan kurtulmak için hem rivayı hem floryayı elden çıkarmak zorunda kaldık.
Kulupten boyle bir haber olman beni endiseye soktu. Hayır üzerine birde ısrarla yanlışına kendin inanmışsın.
Aysal donemindeki ffp nedeniyle cezani çektin çekerken adamın kurmuş olduğü takımı bile isteye eritip yeteneksiz bir sürü adamı takıma dolduran adama gidip bilenebilirsin.
Aysal birakalı 5 sene olacak 5 senede millet sıfırdan başlayıp üst üste 3 kere uefayı alıyor.
Rivanın floryanın satılmasının nedenı aysal falan degil birilerine peskes çekmektir. Sattın madem o halde borcların sıfırlanması gerekiyordu. Niye olmadı? Tutarsızlık var. Aysal aysal dediniz dursun döneminde yapilan transfer harcamalarının getiriai aysalin sifirdan yarattigi sizin o 40 milyon harcatti kulubu batirdi yea dediginiz transferlerdir.
Dursun döneminde tl uzerinden yapılan transferler ile aysal donemini kıyaslayin ve rezaletin buyugunu gorun. eger aysal batırdiysa dursun yüzünden gecen sene kepenk kapatmis olmamiz lazimdi bizim.

Sallamak ne güzel iş yahu aysal batırdı. Takımın çalışmamasının sebebide zaten aysal.

100bin profesyonel sporcunun icinden 3 tane kiralık adam bulamayanda aysal.

Her maç takimdan memnun olmayip ayni adamlari tekrar sahaya surende aysal.
Şu ezberci zihniyetinizden vallahi gına geldi artik.

Olm ben niye kimseden provoke olmuyorum yav bir Uğur Güzel'e kıl oluyordum söylediklerimi çevirip başka başka alakasız cevaplar veriyor diye o da saygısız olduğu içindi.

Bir de hiç bir haltı görmüyoruz sanıp yönetimi forumun kadrolu elemanı sananlara kıl oluyorum bak.

Olabilir ama tırt bir kaleci çıktı. Taraftar tepkisi de doğru Albayrak o açıklamayı taraftara yönelik yapmıştı ve SPK ceza vermişti. Kısmen haklılardı Muslera konusunda çünkü 12 m euro civarı bir bedelle tarihin en pahalı 5. kalecisi falan olmuştu o dönem.

Bir şeyleri çok üstüne düşerek eleştirmeye ya da övmeye de gerek yok eksi ve artılar herkes için var.
Elbette herkesin eksik yönleri vardır.Kusursuz kimse yok zaten.Ancak golcüsü olmayan alternatifsiz lider bir stoperi olmayan kadrodan ne bekleniyor anlamakta zorlanıyorum.Belhanda oynamadı günah keçisi olurdu deniyor.Belhanda ne zaman ne oynamış ki? son bir iki maç kıpırdadı biraz ondan sonrada sakatlandı.Takım yapılanması bu kadar kötüyken hocanın üstüne bu kadar gidilmesini anlayamıyorum.

Son olarak Koskoca Galatasaray takımının Santraforunu devre arasında serbest bıraksan kulüpsüz kalır kimse almaz o kadar rezil bir yapılanma.

Olm ben niye kimseden provoke olmuyorum yav bir Uğur Güzel'e kıl oluyordum söylediklerimi çevirip başka başka alakasız cevaplar veriyor diye o da saygısız olduğu içindi.

Bir de hiç bir haltı görmüyoruz sanıp yönetimi forumun kadrolu elemanı sananlara kıl oluyorum bak.

Sergen seni provoke etmiyor muydu yav
Niye sovuyordun cocuga hshshs

Elbette herkesin eksik yönleri vardır.Kusursuz kimse yok zaten.Ancak golcüsü olmayan alternatifsiz lider bir stoperi olmayan kadrodan ne bekleniyor anlamakta zorlanıyorum.Belhanda oynamadı günah keçisi olurdu deniyor.Belhanda ne zaman ne oynamış ki? son bir iki maç kıpırdadı biraz ondan sonrada sakatlandı.Takım yapılanması bu kadar kötüyken hocanın üstüne bu kadar gidilmesini anlayamıyorum.

Son olarak Koskoca Galatasaray takımının Santraforunu devre arasında serbest bıraksan kulüpsüz kalır kimse almaz o kadar rezil bir yapılanma.
Santraforsuz olunduğunun herkes farkında ama öyle olmasa da kötü bir görüntü var. Fizik olarak iyi değiliz, teknik olarak iyi değiliz, hücum aksiyonu yok, savunmada hep aynı tip golleri yiyoruz vs vs tek sıkıntı Gomis mi, açıkçası sanmıyorum.

Mevzu beklemek değil ama işleyen noktalar da bozuldu takımda ve bir kırılma yaşamaya da pek tahammül kalmadı artık. Bugün siyaset ve TFF odaklı süreçler insanları zaten soğuttu futboldan, bu noktada eleştiri yapmak bile zor hale geldiyse daha da uzaklaştıracaktır.

Geri
Üst Alt