Fatih Terim'in Yanlış Kararlarında Israr Etmesi

Bu tür başlığı şu dönemde ve pozisyonda açmayı anlamıyorum

Belhanda ve Emre akbaba 45. Dakikada değişince kapak olanlar genelde bu listede

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tür başlığı şu dönemde ve pozisyonda açmayı anlamıyorum
Ne zaman konuşsak iyi olur kötü günde mi ? İyi zamanda eleştirmek daha mantıklı bence.Bence çoğu kişi benim düşündüğüm gibi düşünüyor ama hocamızın geçmiş başarıları adına konuşmuyor .Bende hocayı eleştirirken saygı duyuyorum ancak bazı olayları anlamıyorum ısrarlarını diyelim .

İrfanda gelirse Visca harici istediği tüm transferleri yönetim almış oldu. Üstüne bir de Yedlin geldi. Bu dakikadan sonra hocaya neye ısrar ederse etsin, başarıda, başarısızlıkta hocaya yazar.

Belhanda ve Emre akbaba 45. Dakikada değişince kapak olanlar genelde bu listede

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olayı kapak olacak kadar küçük mü düşünüyorsunuz .Ben Galatasaray taraftarıyım takımın iyi olsun diye eleştiri yapınca sizce kötü birşey mi yapmış oluyorum .Hoca emre akbaba ile belhanda baslamasa daha iyi olmaz mı mesela . Gaziantep bizi yense ilk yarıda kaçırdıklarıni atsa kapak hepimize olmayacak mıydı peki .

Olayı kapak olacak kadar küçük mü düşünüyorsunuz .Ben Galatasaray taraftarıyım takımın iyi olsun diye eleştiri yapınca sizce kötü birşey mi yapmış oluyorum .Hoca emre akbaba ile belhanda baslamasa daha iyi olmaz mı mesela . Gaziantep bizi yense ilk yarıda kaçırdıklarıni atsa kapak hepimize olmayacak mıydı peki .
Ben de kapak oldum genelde hoca yapmazdı böyle şeyler ama her zaman dediğim gibi kulübe zayıf ondan böyle başlıyor keremle başlamalı akbaba yerine ama belhanda daha orta saha yokken kesinlikle 11 olmalı kimi oynatacaksınız ki belhanda yerine

Renktaş belhanda Antep maçında biraz daha iyi gözüktü neden çünkü o kadar kötü ki emre akbaba emre kilinc ve kısmen arda belhanda iyi gözüktü .
Belhanda nin kötü oynadığı konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.irfan Yusuf Salih Aytaç misal bunlardan biri gelirse belhandanin kesinlikle kesilmesi gerek diye düşünüyorum.Feguli Oğulcan kerem sag kanatta solda onyekuru arda Babel ortada Taylan etobo oynasa bile sayısal olarak daha iyi oluyoruz ki etobo hiç iyi değil .İnşallah istenilen transferler yapılır
Emre akbaba belhanda oynamaz .ozornafor oynasın gerekirse Taylan ile daha çok sertlik katar heyecan yaratır

Son düzenleme:
Ne zaman konuşsak iyi olur kötü günde mi ? İyi zamanda eleştirmek daha mantıklı bence.Bence çoğu kişi benim düşündüğüm gibi düşünüyor ama hocamızın geçmiş başarıları adına konuşmuyor .Bende hocayı eleştirirken saygı duyuyorum ancak bazı olayları anlamıyorum ısrarlarını diyelim .
Takımın içinde bulunduğu durumu da dikkate almamız lazım federasyonu hakemi medyası her türlü çakallık dönüyor bu sene Türkiye de maalesef futbol sahada oynanmıyor sadece Fatih Terim bir teknik adamdan çok daha fazlası eleştiri olmasın demiyorum ama Erol bulutla Fatih hocanın çalışma şartları aynı değil, hoca fenerde olsa +10 puan makas açmıştı şimdiye kadar

Renktaş hoca belhanda Antep maçında biraz daha iyi gözüktü neden çünkü o kadar kötü ki emre akbaba emre kilinc ve kısmen arda belhanda iyi gözüktü .
Belhanda nin kötü oynadığı konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.irfan Yusuf Salih Aytaç misal bunlardan biri gelirse belhandanin kesinlikle kesilmesi gerek diye düşünüyorum.Feguli Oğulcan kerem sag kanatta solda onyekuru arda Babel ortada Taylan etobo oynasa bile sayısal olarak daha iyi oluyoruz ki etobo hiç iyi değil .İnşallah istenilen transferler yapılır
Emre akbaba belhanda oynamaz .ozornafor oynasın gerekirse Taylan ile daha çok sertlik katar heyecan yaratır
Kesinlikle belhandaya haksızlık ediyorsun renktaş bunu kalpten söylüyorum bu sene sözleşme için iyi oynuyor diyen anticiler bile var bu takımın kalitesi üstünde bir adam belhanda ha ara sıra saçma salak pas hataları yapıyor ama kimse belhanda gibi de riske girmiyor kaçamak oynuyor mesela yanında kaliteli adam olunca daha iyi oynuyor arda gibi bütün atraksiyonlar onun ayağı olan pozisyonlarda belki fan boy gibi göreceksin beni ama sağ kanattan Emre akbabaya kestiği bir orta var 20 haftadır bir bekimiz kesemedi babelle anlaşsalar 2 asisti daha vardı

Kesinlikle belhandaya haksızlık ediyorsun renktaş bunu kalpten söylüyorum bu sene sözleşme için iyi oynuyor diyen anticiler bile var bu takımın kalitesi üstünde bir adam belhanda ha ara sıra saçma salak pas hataları yapıyor ama kimse belhanda gibi de riske girmiyor kaçamak oynuyor mesela yanında kaliteli adam olunca daha iyi oynuyor arda gibi bütün atraksiyonlar onun ayağı olan pozisyonlarda belki fan boy gibi göreceksin beni ama sağ kanattan Emre akbabaya kestiği bir orta var 20 haftadır bir bekimiz kesemedi babelle anlaşsalar 2 asisti daha vardı
Valla birara o kadar antibelhandaci oldum ki sadece onu izliyordum senin fikrine saygı duyuyorum ama bizim aradığımız bence oyuncu değil sut çeken sorumluluk alan serbest vuruş kullanabilen gerektiğinde ceza sahası içinde ikinci bir forvet gibi bir 10 numara lazım bize .Antep maçında linnese verdiği asist güzeldi bu arada .

Valla birara o kadar antibelhandaci oldum ki sadece onu izliyordum senin fikrine saygı duyuyorum ama bizim aradığımız bence oyuncu değil sut çeken sorumluluk alan serbest vuruş kullanabilen gerektiğinde ceza sahası içinde ikinci bir forvet gibi bir 10 numara lazım bize .Antep maçında linnese verdiği asist güzeldi bu arada .
Bu etkinin en önemli sebebi sneijderden sonra gelmesi öyle bir yıldızı öyle bir zaman diliminde bir daha getiremeyiz

Fatih Terim in teknik direktörlük kariyerinde duran top taktiği hiç olmadı. İlk geldiğinde Hagi vardı, 5-6 sene tıkır tıkır gol attı. Sonrasında başkaları bu işi yürüttü. Duran top karşılamada da bir taktiği yok. Kimin nerede duracağına futbolcular kendileri karar veriyorlar. Eski bir maç başlangıcında, Ayhan Akman ın ağzı okunarak kornerlerde kimin nerede duracağını arkadaşlarına anlattığı anlaşılmıştı.

Genç futbolculara olan güvensizliği de eskiden beri var. İlk yıllarında herkes alt yapıdan gelen genç Sabri nin süre almasını beklerken o ısrarla yabancı bir futbolcuyu oynattı durdu, deli etti milleti. Aynı Selçuk Taylan hikayesi gibi. Şimdi de herkes Kerem i sahada görmek istiyorken o kenarda oturtup son dakikalarda oyuna sokuyor.

Terim den fazla hoşlanmam ama özellikle Fener e karşı olan duruşunu beğendiğim için gitmesini istemiyorum.

Umarım yeni transferlerle beraber takımı iyi bir havaya sokar.

Terimden bende fazla hoslanmam

(Marjinal oldum galiba)

1. Sorun cozuldu Emre akbaba ve belhanda ilk onbirde yok çok güzel
2 geçen hafta 45. Dakikada oyuncu değiştirip doğru hamleleri yapmıştı .
3. Bakalım duran toplar nasil kullanılacak

Mal mal başlıklar açmanın lüzumsuzluğu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt