Fatih Terim'in Yanlış Kararlarında Israr Etmesi

Ugur Karaca

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar her hafta bir şevk ile maçı bekliyorum güzel futbol izlemek istiyorum ancak hep sonuç odaklı oyun görmekten bıktım hep bir dahaki hafta düzelir diye bekliyorum ama değişen hicbirsey yok.
1- Yanlış kadro seçimi : Hoca ilk 11 i yanlış seçiyor ve ısrarla 65 dakika değişiklik yapmıyor.Bize düşman olan spor yazarları bile belhanda ve emre akbaba ile olmayacağını itiraf etse de hoca inatla bu oyuncular ile oynamaya devam ediyor .
2.Belli bir taktigimizin olmayışı : Hoca geldiğinde hazır olan sisteme güzel dokunuslar yaptı 2 sene şampiyon olduk .Ancak sonra satılan oyuncular alınan oyuncular sonrası bir türlü sistem oturmadi .
3- Duran top ve Fiziksel yetersizlik ve iyileşmeyen sakatlıklar : Duran topu bu kadar kötü kullanan Dünyada takım olmayabilir dün Gaziantep maçında kendi kullandığımiz serbest vuruş kalemizde pozisyon oldu .Artı her kornerde kafayı önde arkada rakip vuruyor kimse bunu görüp çalışmıyor .Takımda fiziksel bir sıkıntı var ya çok yukleme var yada çalışmıyor takım sakatlıklar sürekli oluyor ve giden en az 1 ay gelemiyor gelen de zaten maça girip 20 dakikada sakatlaniyor .
Peki ne yapılmalı ?
Hoca inadindan vazgeçecek belhanda ve emre akbaba olmadan sahaya 11 kişi çıkacak öncelikle .Tabi bunun için öncelikle sistemin belli olması lazım ona göre özellikle orta sahada Taylan in yanına en az iki kişi alınmalı .
Hücumda kenar beklerin çizginin sonuna kadar girmeden orta açması içerde de Muhammed harici en az bir iki kişinin de olması lazım .
Top rakipte iken sadece bakmayip baskı yapıp top çalıp hızlı çıkmamız gerek .Duran topları kullanacak kişilerin acilen belli olup iki üç organizasyon da ısrar edip calisilmali hem hücum için hem defans için .
Hocanın ders almam ders veririm felsefesinden vazgeçip yanına profesyonel yardımcılar alması lazım .
Sizin de yorum ve eleştirilerinizi merak ediyorum

Bir takımın taraftarı bu kadar mı kör olur ya Fatih Terim olmasın başka bir hoca bu yönetime bir tane bile transfer yaptıramaz, Ali Koça ve diğer futbolun çirkef aktörlerine posta koyamaz ve takımı potada tutamaz.
Adam geçen sezon Ömeri bu sezon Taylan ve Keremi şimdi Onyekuruyu kazandırdı.
Türk futbolunda o kadar çok parametre varki siz sadece sahadaki bir iki şeye bakıp hocayı itham ediyorsunuz. Hiçbiriniz Taylan niye oynuyor demiyorsunuz onu o pozisyona adapte eden de hoca tutunca ondan bahsetme ama tutmayan tercihleri eleştirip dur.

Erol Bulut ve Sergen Yalçın gibi deha olmadığı için, normal karşılıyorum.​

gerçekten artık umurumda değil, küme bile düşürse hocam devam edebilir emekli olana kadar

Emre Akbaba’nın hücuma çıkışlarındaki pas hataları birazda belirli hücum şablonlarımızın olmayışı. Büyük hocaların farkı takımın bu tip pozisyonlarda ezbere oynaması. Duran topları ise Terim zaten hiç sallamamıştır. Çoğu takımında penaltıcı ve frikikçi belli değildir artık evelsi gece kim rüya gördüyse.

Bir takımın taraftarı bu kadar mı kör olur ya Fatih Terim olmasın başka bir hoca bu yönetime bir tane bile transfer yaptıramaz, Ali Koça ve diğer futbolun çirkef aktörlerine posta koyamaz ve takımı potada tutamaz.
Adam geçen sezon Ömeri bu sezon Taylan ve Keremi şimdi Onyekuruyu kazandırdı.
Türk futbolunda o kadar çok parametre varki siz sadece sahadaki bir iki şeye bakıp hocayı itham ediyorsunuz. Hiçbiriniz Taylan niye oynuyor demiyorsunuz onu o pozisyona adapte eden de hoca tutunca ondan bahsetme ama tutmayan tercihleri eleştirip dur.
Taylani Rize maçında oynatmadi genç diye ve ondan önce Taylan tüm girdigi maçlarda iyi oynamıştı .Seri ve lemina için bu sene hoca nasıl sene başında istekli idi onlar alınsa şuan Taylan gene yedekti unutmayin .

Ben de hepiniz kadar hoca başarılı olsun istiyorum .Yönetim konusunda da haklısınız ama ben birazda sahanın icine bakıyorum.Kimse bana Bjk maçını açıklayamaz mesela beraberliğe gittik kontra oynayacaktık ama kanatlar arda emre akbaba belhanda falan yani gol atma kontra çıkma olasılığı yoktu .Hücum planı yok hocanin ortadan denemiyoruz sut atamiyoruz

Ben de hepiniz kadar hoca başarılı olsun istiyorum .Yönetim konusunda da haklısınız ama ben birazda sahanın icine bakıyorum.Kimse bana Bjk maçını açıklayamaz mesela beraberliğe gittik kontra oynayacaktık ama kanatlar arda emre akbaba belhanda falan yani gol atma kontra çıkma olasılığı yoktu .Hücum planı yok hocanin ortadan denemiyoruz sut atamiyoruz

Renktaş kendini boşuna yoruyorsun, dikkat edersen verilen cevapların çoğu başka hoca olsaydı şu an neredeydik şeklinde.

FT yine göz boyadı. Yönetimi taraftarın önüne atıp başarısızlıklarını gölgeleme derdinde. Yönetimde kendine b.k sürdürmemek için iyi kötü transferleri yaptı yapıyor. İrfancan'ı da yamarsa GSa tam olacak. 8-10 milyon olmayan parayı, geleceğimizi İrfan gibi vasat üstü bir adama gömeceğiz. Ben bu filmi Diagnede izledim.

Hayatı bu şekilde yaşarsak ne tamirciyi eleştirebiliriz ne siyasetçiyi ne pazarcıyı.Biz kendimizce elestirecegiz eleştiri kötü birşey değil .
rengim kötü bişey demedim ki xD
gerekli teknik bilgimin yetersiz olduğunu söyledim. bilmediğim konular hakkında, işinin ehli olarak görülen bir kişiyi eleştiremem.

Geri
Üst Alt