Fatih Terim'in Yanlış Kararlarında Israr Etmesi

torun sevsin demi üstat
ya da ayak tenisi fln

aldıkları milyonlar o bu
girmiyorum oralara
Nerde yazdık gitsin diye nerde yazdık torun sevsin diye .Emre akbaba oynamadi iyi olmadı mı belhanda konusunda hala ben bizim oyuncumuz değil ama bugün iyi oynadı .Yanlız ikinci yarı orta saha boş kaldı değişiklikler yerinde idi babeli geç çıkardı ve keremi geç aldı .Duran toptan gol attık çok güzel .Yanlız gene kafa vurdurduk.
Orta saha sıkıntı gedson Taylan bakalım yanında kim olacak

Yanlışlarından geriye 1 Arda 1 de Kılınç kaldı 1 de bazı değişiklikleri 85e kadar bekletmesi

Eleştiriye kizan arkadaşlar var Galatasaray sadece sizin takımınız değil kimin takımını ne kadar sevdiğini kimse bilemez.
Bu takım şu anda bence.
Muslera
Yedlin marcao donk saracci
Taylan gedson
Feguli xxxxxx. Onyekuru
Babel
Şurada bir sıkıntı var gedson sag kanatta da oynuyor Tottenham da orada oynasa feguliyi ortaya çekebiliriz ama taylanin yanina gene biri gerekiyor bu belhanda olmaz keşke ndiaye gibi birini alsaydik çok iyi olurdu

Sadece ilk mesajı okudum 6 sayfada neler yazıldı bilmiyorum ama ilk mesaja istinaden cevabım şöyle;

Söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım ama takımın başında Fatih Terim'in olmadığı yerde.
Kimse kurusa bakmasın ama Fatih Terim olmasa bu takım, bu kadro ilk 10'a bile giremez. Her türlü pisliğe, çirkefliği karşı tek başına savaşıyor hocam.

Teknik olarak hataları yok mu illa ki var ama Fatih Terim ne yapsa doğrudur bize düşen tam destek "herşey" yolunda ;)

Bizde destekliyoruz hep yanındayız yanında iken doğruları ( kendi doğrularimizi söylüyoruz )
Başakşehir maçı için
Emre akbaba kesildi güzel
Belhanda kesildi ama etobo gerekli etkiyi gösteremedi
Babel hem forvette hem kanatta hiç etkili değildi
Arda ile olmayacak belli ki
Muslera
Yedlin marcao donk saracci
Taylan
Feguli. Gedson. Xxxx Onyekuru
Muhammed
Feguli yerine kerem i koyabiliriz rakip çok güçlü değilse Babel arda belhanda etobo Ömer bayram falcao ozornafor da kadronun tamamlayıcılari .
Taylan tek başına orada zorlanıyor gedson gelince rahatlar inşallah . Ozornafor sürprizi bekliyorum Hoca'dan .marcao ve Taylan in yedeği yok şuan sıkıntı iki oyuncuda

cok guzel yapıcı bir elestiri baslıgı olmus renktas tebrik ederim. laf eden davarlara bakma.

Uğur meleke şuan takimimizin duran toplarını eleştiriyor görüntülü

Futbolda bir doğru yok duran topta alan savunmasi yapıyor Galatasaray rakipleri bunu incelerse gol atara getirdi.

Hocam iyisin hoşsun da dün 2-0'dan sonra Babel-->Kerem için neden bu kadar bekledin anlamış değilim. Bazen değişikliklerde çok bekliyorsun gibi geliyor.

arkanıza yaslanın hocaya güvenin

Geri
Üst Alt