Fatih Terim'in Yeni 6 Numara Adayı: Jaka Bijol

Bence bu rolde artık olmuş birine ihtiyacımız var, joker de olmayacak tam olarak rolünün adamı olacak. Bijol bence bize ilaç olacak biri değil.

6 numara'ya adam alirsa, takimin gol sorunun forvetsizlikten degil, saglam bir orta saha ve sistem yetersizliginden oldugunu cozecek hocamiz kismetse.
Edit: Adam defansif orta sahaymis. Dogru yoldayiz demek.

Ben mevcut kadroda ön libero sorunu olduğunu düşünmüyorum. Takımın geride saçma sapan paslar yapması nedeniyle ön liberoda oynayan oyuncular saatli bombaya dönüşmüştü. Son maçlarda savunmada gereksiz paslar azaldı ve Marcao'nun geride müthiş pas yapması nedeniyle bu sorundan kurtulmak üzereyiz eğer Terim tekrar bozmazsa. Sadece top kapmak için oynayan teknik yoksunu bir ön libero bizi zayıflatacaktır bize dinamik oyun lazım. Ön libero mevkisi Berkan ve Taylan ile idare edebilir yabancı hakkımızı diğer mevkilerde kullanmalıyız.

Bu profilde bir oyuncu alınacağına Okay alınsın. Kulübü bonservis istemeyecek muhtemelen, yerli rotasyonunu rahatlatacak bir hamle olur, o mevkiiyi çok daha benimsemiş biri...Daha ne?!..

Asunçao diye birini almistik ne oldu ona
Muhteşem scout ekibimizin hassas çalışmaları sonucu tespit ettiği bir cevher olabileceğini düşünmüştük. Ahmet Bulut' un açıklamalarıyla, menajer saplaması olduğu en başından belli olmuş idi maalesef...

Bence hoca halen Yakup moderi istiyor. Bu isimlerin olacağını zannetmiyorum. Basın toplantosinda bizzat Yakup moderi söylemişti. Olursa o harika olur

Bence hoca halen Yakup moderi istiyor. Bu isimlerin olacağını zannetmiyorum. Basın toplantosinda bizzat Yakup moderi söylemişti. Olursa o harika olur
Alınan bir oyuncu tutmuş ise ''Hocamın bir bildiği varmış demekki!''; tutmamış ise ''İstediği alınmadı, bula bula bunu buldular, Hoca n'apsın?!''..Olmadı başa sar, ''Hocanın esas istediği filanca adam''...Hoca kendi kurup himaye ettiği scout ekibini günah keçisi olarak kullanma taktiğini hala yutturabiliyor ya, ne desem boş artık...

Alınan bir oyuncu tutmuş ise ''Hocamın bir bildiği varmış demekki!''; tutmamış ise ''İstediği alınmadı, bula bula bunu buldular, Hoca n'apsın?!''..Olmadı başa sar, ''Hocanın esas istediği filanca adam''...Hoca kendi kurup himaye ettiği scout ekibini günah keçisi olarak kullanma taktiğini hala yutturabiliyor ya, ne desem boş artık...
Renktas 4-5 sezondur basında ilgilendigimiz futbolcuların bir çoğu zaten klüplerinde kemik kadroya girmiş durumda. Arada istisna kötüye gidenlerde olmuştur. Bizim scout ekibi bence ligimizin üstünde. Ama işte maddiyat bir çok şeye engel oluyor. Ha akıllı ve ikna kabiliyeti olan transfer komitesi her türlü alır gelir isterse. Fatih hoca ne yapmak istiyorsa Galatasaray in başarısı içindir. Kâh kafasindakini sahaya yansıtmaz. Elestirebilecegimiz noktası kafayı taktımi illa yapacam olacak demesidir. Vaz gecmesinide bilmem lazim

Yeni Donk 🤙

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Kimdir bu Bijon anahtarı

Geri
Üst Alt