Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Bence bu rolde artık olmuş birine ihtiyacımız var, joker de olmayacak tam olarak rolünün adamı olacak. Bijol bence bize ilaç olacak biri değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numara'ya adam alirsa, takimin gol sorunun forvetsizlikten degil, saglam bir orta saha ve sistem yetersizliginden oldugunu cozecek hocamiz kismetse.
Edit: Adam defansif orta sahaymis. Dogru yoldayiz demek.
Muhteşem scout ekibimizin hassas çalışmaları sonucu tespit ettiği bir cevher olabileceğini düşünmüştük. Ahmet Bulut' un açıklamalarıyla, menajer saplaması olduğu en başından belli olmuş idi maalesef...Asunçao diye birini almistik ne oldu ona
Alınan bir oyuncu tutmuş ise ''Hocamın bir bildiği varmış demekki!''; tutmamış ise ''İstediği alınmadı, bula bula bunu buldular, Hoca n'apsın?!''..Olmadı başa sar, ''Hocanın esas istediği filanca adam''...Hoca kendi kurup himaye ettiği scout ekibini günah keçisi olarak kullanma taktiğini hala yutturabiliyor ya, ne desem boş artık...Bence hoca halen Yakup moderi istiyor. Bu isimlerin olacağını zannetmiyorum. Basın toplantosinda bizzat Yakup moderi söylemişti. Olursa o harika olur
Renktas 4-5 sezondur basında ilgilendigimiz futbolcuların bir çoğu zaten klüplerinde kemik kadroya girmiş durumda. Arada istisna kötüye gidenlerde olmuştur. Bizim scout ekibi bence ligimizin üstünde. Ama işte maddiyat bir çok şeye engel oluyor. Ha akıllı ve ikna kabiliyeti olan transfer komitesi her türlü alır gelir isterse. Fatih hoca ne yapmak istiyorsa Galatasaray in başarısı içindir. Kâh kafasindakini sahaya yansıtmaz. Elestirebilecegimiz noktası kafayı taktımi illa yapacam olacak demesidir. Vaz gecmesinide bilmem lazimAlınan bir oyuncu tutmuş ise ''Hocamın bir bildiği varmış demekki!''; tutmamış ise ''İstediği alınmadı, bula bula bunu buldular, Hoca n'apsın?!''..Olmadı başa sar, ''Hocanın esas istediği filanca adam''...Hoca kendi kurup himaye ettiği scout ekibini günah keçisi olarak kullanma taktiğini hala yutturabiliyor ya, ne desem boş artık...
Bence hoca halen Yakup moderi istiyor. Bu isimlerin olacağını zannetmiyorum. Basın toplantosinda bizzat Yakup moderi söylemişti. Olursa o harika olur
Bilmiyorum ben hocanın onu imanettigini düşündüm sadeceherif her hafta EPL de ilk 11 çıkıyor niye bize gelsin?