Fatih Terim'in Yeni Sezon Planı!

İsmi geçenler iyi ama ne kadar gerçek olur orasını bilemem

Mesela Gökhan Akkan bu sene çok iyi performans gösteriyor, Muslera 'nın arkasında iyi bir kaleci olabilir

Mesela Bruma 'yı kiralayıp Töre 'yi kadromuza katarsak bedavadan kanatları halletmiş oluruz. Feghouli&Bruma&Töre üçlüsü gayet iyi

Mesela bedava Héctor Herrera 'nın adının anılması bile iyi en azından bir şansımızı yoklamışız, ama %90 Atletico o transferi bitirdi Telles ile birlikte

Önce Belhanda transferine izin versin. Stoperlerimiz hariç hepsi gidebilir zaten.

semih ahmet ömer selcuk sinan eren mugdat kaliteleri itibariyle yetersiz. sezonun büyük bölümünde oynamayan nagatomo ve fernando satilabilir. takimin en kötü yabancisi fernando desek yanlis söylemis olmayliz. ndiaye ve onyekurunun durumu zaten kritik, ikisi de sadece kiralik.

emre tasdemir sadece mac basi parasi aldigi icin en kötü 3.sol bek olarak kenarda dursun, pek begenmesemde arada iyi oynayabiliyor. mariano yasi itibariyle artik pili bitik duruma geldi gibi. mariano veya nagatomodan kalacaksa sadece biri kalmali

belhanda, feghouli ve diagnenin durumu teklif gelirse gidebilir seklindedir. miroglunu geri verecegimizi sanmiyorum, kira süresi bitene kadar kalir.

musleranin da 4 milyon euroluk kaleci olmadigini düsünüyorum, teklif gelirse gönderilip yerine 1.5 milyon euro alan bir kaleci olabilir

Yeni yonetim gelince ilk is seni gonderecekler, simdiden tatil mekanini ayarla yada kebap salonu Isle bence.

Isimlere bak, gokhan Tore falan nedir kardesim? Selcuk ile sozlesmede imzala, tam olsun

Geri
Üst Alt