Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Doktora da demiştir taktik maktik yok bam bam bam o parmak dikilecek ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan yaklasik 12 sene falan once capada bir vakayi anlatmisti hocamiz.parmak için değilde penisimle ilgili benzer olay yaşasam hocam gibi sonuna kadar savaşırdım.
nasip istebundan yaklasik 12 sene falan once capada bir vakayi anlatmisti hocamiz.
doguda bir vaka kadin esi onu aldatiyor diye penisini kesip dama atiyor
sabah adam uyaninca bir sekilde buluyor kesik penisi ve ucakla istanbula yetistiriyorlar ( kis mevsimi oldugundan penis soguk zinicirde korunuyor )
dikilip anjiyosu yapiliyor ve penis kurtariliyor.
Bana biraz kolpa gibi geldi doktor bey ya da çok önemli bir ayrıntı vermemişsiniz. Adamin siki kesildikten sonra sabah bakarız artık deyip uyumaya devam mı etmiş? Kadın narkoz verip bayılttıktan sonra mi kesmiş? Mühim sorular cevapsız.bundan yaklasik 12 sene falan once capada bir vakayi anlatmisti hocamiz.
doguda bir vaka kadin esi onu aldatiyor diye penisini kesip dama atiyor
sabah adam uyaninca bir sekilde buluyor kesik penisi ve ucakla istanbula yetistiriyorlar ( kis mevsimi oldugundan penis soguk zinicirde korunuyor )
dikilip anjiyosu yapiliyor ve penis kurtariliyor.
adam muhtemelen sarhostur sabah uyaninca farketmis.Bana biraz kolpa gibi geldi doktor bey ya da çok önemli bir ayrıntı vermemişsiniz. Adamin siki kesildikten sonra sabah bakarız artık deyip uyumaya devam mı etmiş? Kadın narkoz verip bayılttıktan sonra mi kesmiş? Mühim sorular cevapsız.
sansür kullansak hos olmaz mıBana biraz kolpa gibi geldi doktor bey ya da çok önemli bir ayrıntı vermemişsiniz. Adamin siki kesildikten sonra sabah bakarız artık deyip uyumaya devam mı etmiş? Kadın narkoz verip bayılttıktan sonra mi kesmiş? Mühim sorular cevapsız.
Asko muuykun yok mu aşko
Kimin nasibi kinasip iste
Olabilir Melih Bey bu hikayeye laf etmiyorum; ama kafatası hikayesi ve sperm içen kadının tepkisi hikayelerinden sonra tıp fakültesinde geçen hikayelere mesafeli yaklaşıyorum. Sağlıklı forumlar.adam muhtemelen sarhostur sabah uyaninca farketmis.
vaka uydurma degil direk anjyosunu yapan bir abimiz anlatmisti.
Bence hoş olmaz.sansür kullansak hos olmaz mı