Fatih Terim'in Yıllar Önce Parmağının Kopup Dikilmesi

Doktora da demiştir taktik maktik yok bam bam bam o parmak dikilecek ...

parmak için değilde penisimle ilgili benzer olay yaşasam hocam gibi sonuna kadar savaşırdım.
bundan yaklasik 12 sene falan once capada bir vakayi anlatmisti hocamiz.

doguda bir vaka kadin esi onu aldatiyor diye penisini kesip dama atiyor
sabah adam uyaninca bir sekilde buluyor kesik penisi ve ucakla istanbula yetistiriyorlar ( kis mevsimi oldugundan penis soguk zinicirde korunuyor )

dikilip anjiyosu yapiliyor ve penis kurtariliyor.

sabah adam uyaninca bir sekilde buluyor kesik penisi ve ucakla istanbula yetistiriyorlar ( kis mevsimi oldugundan penis soguk zinicirde korunuyor )

nasip iste

Bana biraz kolpa gibi geldi doktor bey ya da çok önemli bir ayrıntı vermemişsiniz. Adamin siki kesildikten sonra sabah bakarız artık deyip uyumaya devam mı etmiş? Kadın narkoz verip bayılttıktan sonra mi kesmiş? Mühim sorular cevapsız.

Bana biraz kolpa gibi geldi doktor bey ya da çok önemli bir ayrıntı vermemişsiniz. Adamin siki kesildikten sonra sabah bakarız artık deyip uyumaya devam mı etmiş? Kadın narkoz verip bayılttıktan sonra mi kesmiş? Mühim sorular cevapsız.
adam muhtemelen sarhostur sabah uyaninca farketmis.

vaka uydurma degil direk anjyosunu yapan bir abimiz anlatmisti.

sansür kullansak hos olmaz mı

adam muhtemelen sarhostur sabah uyaninca farketmis.

vaka uydurma degil direk anjyosunu yapan bir abimiz anlatmisti.
Olabilir Melih Bey bu hikayeye laf etmiyorum; ama kafatası hikayesi ve sperm içen kadının tepkisi hikayelerinden sonra tıp fakültesinde geçen hikayelere mesafeli yaklaşıyorum. Sağlıklı forumlar.

Geri
Üst Alt