Fatih Terim'le Avrupa'da 19 Maçta 12 Yenilgi

Bizim için ve tarihimiz için malesef utanç verici bir tablo. Bu pek tabiki her şeyin iyisi bilen egosu arşa ulaşmış Fatih Hoca sayesinde oluşmuş bir tablo. Bana takım yetersizdi vs.. gibi şeylerle gelmeyin arkadaşlar, o yetersiz takımdaki oyuncuları aldıran da kendisi, oynatan da kendisi. Kendisine olan sevgimiz ve saygımız azalmadan emekli olması onun adına en güzel hareket olur bu dakikadan sonra. Bizi daha da batıracak, çıkmaza sokacak transfer hamleleri istemiyorum çünkü

kazandığı tek vasat üstü takım yok!! ama hocama 3 sene daha verin değil avrupa veya dünya galaksi şampiyonu yapacak bizi.

Peki ya çözüm?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca st johnstone için bahane yapmış oralar da oynamak kolay değil demiş. Ulan ya şaka gibi.

En cok da buna takildim. Eskiden Real ile karsilasinca, "Biz cikip oyunumuzu oynayacagiz, rakip farketmiyor" derdi. Aman hocam falan derdik. Simdi adini sanini duymadigimiz takim icin yok oynamak kolay degil, yok ilk bizimle mac yapacaklar. Vakit tamam gibi artik..

Hamza Hamzaoğlu bile Hakan-Balta-Sabri-Carole-Bilal Kısa-Yasin-Umut Bulutla falan çıktığı maçta Benficayı alt etmişti hem de Raul Jimenezli Gaitanlı , Guedesli Benficayı

Ft döneminde dişimize göre dediğimiz
Rangers
Benfica
Porto
Schalke
Psv
Brugge

11 maçta takım tesadüfende olsa 1 galibiyet alamaz mı yahu nasıl bir utanç vesikası bu.

Geri
Üst Alt