#FatihTerimiİstiyoruz Geri Dön İmparator!

Ben anlamıyorum arkadaş tamam egosu falan var ama şu an takımın tek ilacı o..Taktik bilmiyor diyenlere cevap bile vermek istemiyorum.Gazla oynatıyor diyenlere ise şunu söylemek istiyorum biz Türk milleti olarak gazla çalışan bir milletiz anladığımız dil bu..E bugüne kadar da bir çok başarıya imza atmış bir hoca bırakın gelsin kurtarsın takımı.
Yabancı hoca istiyoruz da kim gelip ne yapacak.Hep demiyormuyuz parasını alır işine bakar yabancılar.İstediği kadar taktik versin futbolcuya ruh veremedikten sonra neye yarar.Metin oktay ruhu taktiklemi veriliyor.Elimizi kalbimize koyarken taktikmi yüklüyoruz kendimize yoksa kendimizi mi kandırıyoruz?

Istemedigimizi forumdaki ankette tokat gibi yuzunuze carpmistik bu ne tokat sevdasi yinemi tokatlayalim

tapatalk

Ben anlamıyorum arkadaş tamam egosu falan var ama şu an takımın tek ilacı o..Taktik bilmiyor diyenlere cevap bile vermek istemiyorum.Gazla oynatıyor diyenlere ise şunu söylemek istiyorum biz Türk milleti olarak gazla çalışan bir milletiz anladığımız dil bu..E bugüne kadar da bir çok başarıya imza atmış bir hoca bırakın gelsin kurtarsın takımı.
Yabancı hoca istiyoruz da kim gelip ne yapacak.Hep demiyormuyuz parasını alır işine bakar yabancılar.İstediği kadar taktik versin futbolcuya ruh veremedikten sonra neye yarar.Metin oktay ruhu taktiklemi veriliyor.Elimizi kalbimize koyarken taktikmi yüklüyoruz kendimize yoksa kendimizi mi kandırıyoruz?

selam kımsınız

Terimi geri isteyenler onumuzdeki sezon forma ve mac biletlerine iki kati ucret odesin. baska turlu maaşiyla başa çikilmaz

Olabilir.

Yalnız istemeyenler de bu durumda başka takımlara yönelecek.

Hocanın başarılarına sevinmeyecek.

Ancak böyle bir denklemde adil bir karar olur.

Olabilir.

Yalnız istemeyenler de bu durumda başka takımlara yönelecek.

Hocanın başarılarına sevinmeyecek.

Ancak böyle bir denklemde adil bir karar olur.

fenerliler ile tartisinca, "ama hüyefa kupamiz var" diyorlar. (Birazda ben antu dili kullanayim)

fenerliler ile tartisinca, "ama hüyefa kupamiz var" diyorlar. (Birazda ben antu dili kullanayim)

97891.jpeg

ya terimciler siz neyi çözemiyorsunuz? Burada başarısına laf yok diyene istediğiniz lafı diyebilirsiniz fekkat
benim gibi başarısına laf etmeyen
KARAKTERSİZliğine destan yazanlara laf edemezsiniz. Kimsiniz ula siz kaç kişisiniz 100000000 kişi olsanız ne yazar. Adam olun aklınızı almayalım tamam mı? ;)

evet geri dönsün bu sefer komple iflas edelim su adasının riva nın tapusunu ister bu sefer çöp transferler için

ya terimciler siz neyi çözemiyorsunuz? Burada başarısına laf yok diyene istediğiniz lafı diyebilirsiniz fekkat
benim gibi başarısına laf etmeyen
KARAKTERSİZliğine destan yazanlara laf edemezsiniz. Kimsiniz ula siz kaç kişisiniz 100000000 kişi olsanız ne yazar. Adam olun aklınızı almayalım tamam mı? ;)

Fatih Terim´i sevmeyenler zaten bal gibi biliyorlar büyük teknik adam oldugunu. Galatasaray icin önemini de biliyorlar. Türk futbolunda, genelde oldugu gibi, mesele basari, yada beceri degil zaten.
Insanlarin karakterini yargilayama kalkmak zaten belirli bir ego gerektirir, ki neyin egosu diye sorarlar en fazla.

Fatih Terim´i sevmeyenler zaten bal gibi biliyorlar büyük teknik adam oldugunu. Galatasaray icin önemini de biliyorlar. Türk futbolunda, genelde oldugu gibi, mesele basari, yada beceri degil zaten.
Insanlarin karakterini yargilayama kalkmak zaten belirli bir ego gerektirir, ki neyin egosu diye sorarlar en fazla.

YOOO. Çok saçma bir cümle. Birinin karakterini yargılamak için egoya neden ihtiyaç olsun ki?
BİDE NEYİN EGOSU MU? konuşmaya gerek yok.
iyi forumlar

YOOO. Çok saçma bir cümle. Birinin karakterini yargılamak için egoya neden ihtiyaç olsun ki?
BİDE NEYİN EGOSU MU? konuşmaya gerek yok.
iyi forumlar

Kendini üstün, yada cok karakterli gördügün anlamina gelir mesela. Karakter olarak okadar temizsin ki, bir de baskalarininin karaktersizligini kararlastirabiliyorsun. Sevmiyorum, cünkü baskasina asik oldum, dersin olur biter...

Her insanin iyi, ve kötü yanlari vardir.

Demogoji değil malesef gerçek.Terimci falan değilim şahıslara hiçbir zaman bağlı kalmam ama dediğim gibi şu anki durum malesef Terim i kurtarıcı olarak işaret ediyor.

o once kendini icerisinde bulundugu psikozdan kurtarsin

hayir istemiyoruz bu rezil herifi

Mehmet aslan ve bi kongre üyesi fatih terim hayırlı olsun dedi az önce ama inanmiyorum

Şahsı ve durumu beni ilgilendirmez.Ben şu an Galatasaray dan bahsediyorum.Ama şöyle de birşey var kendini kurtarması yeniden ispatlaması için Galatasaray da bir şans onun için.

ne bicim bir deli oldugunu
bir tv kanalini boykot ederek
yeterli duzeyde ispatladigi asikar

Geri
Üst Alt