- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Fatih Terim i de EGOSUNUDA SEVİYORUZ KARDEŞİM, VE BİZ COĞUNLUKTAYIZ UNUTMAYIN!!!!![]()
çoğunluk kazanacak diye bir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim i de EGOSUNUDA SEVİYORUZ KARDEŞİM, VE BİZ COĞUNLUKTAYIZ UNUTMAYIN!!!!![]()
atatürkcü ve terimci/tayyoscuFatih Terim i de EGOSUNUDA SEVİYORUZ KARDEŞİM, VE BİZ COĞUNLUKTAYIZ UNUTMAYIN!!!!![]()
atatürkcü ve terimci/tayyoscu
ilginc.
Layurugit
Benim seviyeme gelmen için çok kitap okuman lazım, tayyoş değil, tayyip sevmezsenizde kibar davranabilirsiniz, o seninde benimde seveninde sevmeyeninde Cumhurbaşkanı,
işte sizinle aramızda ki fark tamda bu...
Anlatabildimi...
Adam galatasaray için neler yaptı, hala yok paratör yok şu yok bu, SAYGILI SAYGILI...
ELEŞTİRİNİN DE BİR ADABI ÜSLÜBÜ VARDIR...
sEN YÜRÜ GİT 23 YASINDASIN SENİN ANNENİN KARNINDAYKEN O GALATASARAY DA ŞAMPİYONLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORDU SEN KİMSE FATİH TERİMİ AĞIZA ALINMAYACAK ŞEKİLDE KÜFÜR NETİCESİNDE ADABASIZ USLUBSUZ DAVRANIRSIN..
cok kitap okumus beyler, dikkat edin.
sEN YÜRÜ GİT 23 YASINDASIN SENİN ANNENİN KARNINDAYKEN O GALATASARAY DA ŞAMPİYONLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORDU SEN KİMSE FATİH TERİMİ AĞIZA ALINMAYACAK ŞEKİLDE KÜFÜR NETİCESİNDE ADABASIZ USLUBSUZ DAVRANIRSIN..
Cümlenin ilk bölümü sacma. eger Hayri 23 yasindaysa Terim sampiyon oldugunda annesinin karninda degil de dünyadaydi yani.
Matematik ile sorunlar var sanirim.
terbiyesizlik kanina işlemiş belli ki..
Cevap versene? Ne kitaplari okudunda bu kadar ''Wise'' oldun? Hangi dilleri biliyorsun da kendini akilli hissetiyorsun benim yanimda? Sen benden akilli oldugunu dusunuyorsun ya, soyle bakalim. Defansini yap.terbiyesizlik kanina işlemiş belli ki..
büyük harf kullanmak yasak son kez uyarılıyorsunuz ip ban yemek uzeresınız ıyı forumlar
Ft paranı komidinin üstüne bıraktım çıkarken almayı unutma (tüpçü)D
:
Mehmet aslan ve bi kongre üyesi fatih terim hayırlı olsun dedi az önce ama inanmiyorum
1993 lü , yani 4 yılık seriyi 1996 yılında başlattık evet 3 yaşında Galatasaray diye bir takım tanıyordu Hagi Hakan şükürü çok seviyordu ama o zamandan beri nefret ediyordu Terimden haklısın, anne karnı ifadesi biraz yaşının çok küçük oldugu vurgulamak için kullanılmıştır, ben bile o zaman orta okula gidiyordum be.