Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 333
Evet Terim cok büyük basarilari elde etti Galatasaray adina bazilarinin hayali bile etmediklerini gerceklestirdi, bundan dolayi da ona daima bir galatasaray taraftari olarak minnettar duyacagim, ama hersey gibi oda gecmiste kaldi ve gecmisimizi unutmak nasil olmuyorsa onla da yasamak yanlis olur. 1996-2000 Efsane olan Terimi kim istemez ama kabul etmek gerek o Terim artik yok. Yerine maselsef ben ders almam ders veririm diyen egosu bu dünyaya sigmayan bir terim var. Bu Terimle de hic bir yönetim uzun süre calisamaz, evet belki gelir ilk yilda gene takimi sampiyon eder ama sonrasi ortalik toz duman olur gene karisir ve gider. artik biz yeni terimi bulmamiz gerekli hersey silbastan yapan ve yeni bir efsane yaratacak bir hoca gerekli o jorge sampaolil olabilirdi ama tren kacti. lafin kisasi terim bu saaten sonra bize faydadan cok zarari olur.
Kendimden yola çıkıyorum bizim bilişim sektoru egolu adamlarla dolu bilgi birazda egodur, yeni mezun olmuş bin tl ye felan bir yere girdim adam sen onu bilmiyon mu bunu bilmiyon mu derken ben araştırdım okulda yeteneği kaptığım için 1.5 2 senede hemen seviyeyi fırlattım, 3 4 sene sonrada ben ders vereceğim bu böyle, 7 sene sonra eğer isim yaptıysam bilişim sektorunda Türkiye'nin en iyisi diyebileceim seviyeye gelmişsem kusura bakmasın o saaten sonra ben kimseden ders almam ancak ders veririm yani, bunlar küçük şeyler egolu biri olmasa pasif dursa zaten o seviyeye gelemezdi sonuçta bir klübü yönetiyorsun ve ne kadar lider vasıfların varsa o kadar iyi olursun çünkü yaptığın iş yöneticilik..
Morunhyo farklımı o bir laf söyledimi yav adam ne kadar zeki diyoruz ne güzel laf soktu diyoruz bunu terim yapınca tukaka..
Bence bunun altında yatan farklı nedenler var...
Terim yabancı olsaydı inanın tüm türkiye terim terim diye ağlardı..
Ne yazikki 1923 den beri Türk halkında bir eziklik oluştu, sürekli başkaları gibi olma sürekli kendi insanlarımızı ötekeleştirme, ayıptır arkadaşlar
sadece 2000 yılındadeğil
ligi 8 bitiren takımıda aldı real madride kök söktüren takım haline getirdi...
çok yanlı bakıyoruz veçok çabuk gaza geliyoruz...