#FatihTerimiİstiyoruz Geri Dön İmparator!

Evet Terim cok büyük basarilari elde etti Galatasaray adina bazilarinin hayali bile etmediklerini gerceklestirdi, bundan dolayi da ona daima bir galatasaray taraftari olarak minnettar duyacagim, ama hersey gibi oda gecmiste kaldi ve gecmisimizi unutmak nasil olmuyorsa onla da yasamak yanlis olur. 1996-2000 Efsane olan Terimi kim istemez ama kabul etmek gerek o Terim artik yok. Yerine maselsef ben ders almam ders veririm diyen egosu bu dünyaya sigmayan bir terim var. Bu Terimle de hic bir yönetim uzun süre calisamaz, evet belki gelir ilk yilda gene takimi sampiyon eder ama sonrasi ortalik toz duman olur gene karisir ve gider. artik biz yeni terimi bulmamiz gerekli hersey silbastan yapan ve yeni bir efsane yaratacak bir hoca gerekli o jorge sampaolil olabilirdi ama tren kacti. lafin kisasi terim bu saaten sonra bize faydadan cok zarari olur.

Kendimden yola çıkıyorum bizim bilişim sektoru egolu adamlarla dolu bilgi birazda egodur, yeni mezun olmuş bin tl ye felan bir yere girdim adam sen onu bilmiyon mu bunu bilmiyon mu derken ben araştırdım okulda yeteneği kaptığım için 1.5 2 senede hemen seviyeyi fırlattım, 3 4 sene sonrada ben ders vereceğim bu böyle, 7 sene sonra eğer isim yaptıysam bilişim sektorunda Türkiye'nin en iyisi diyebileceim seviyeye gelmişsem kusura bakmasın o saaten sonra ben kimseden ders almam ancak ders veririm yani, bunlar küçük şeyler egolu biri olmasa pasif dursa zaten o seviyeye gelemezdi sonuçta bir klübü yönetiyorsun ve ne kadar lider vasıfların varsa o kadar iyi olursun çünkü yaptığın iş yöneticilik..

Morunhyo farklımı o bir laf söyledimi yav adam ne kadar zeki diyoruz ne güzel laf soktu diyoruz bunu terim yapınca tukaka..

Bence bunun altında yatan farklı nedenler var...

Terim yabancı olsaydı inanın tüm türkiye terim terim diye ağlardı..

Ne yazikki 1923 den beri Türk halkında bir eziklik oluştu, sürekli başkaları gibi olma sürekli kendi insanlarımızı ötekeleştirme, ayıptır arkadaşlar

sadece 2000 yılındadeğil

ligi 8 bitiren takımıda aldı real madride kök söktüren takım haline getirdi...

çok yanlı bakıyoruz veçok çabuk gaza geliyoruz...

Fatih terim gelmicekse de neden bu kadar beklendi Riekerink kalıcaksa bile adama sen kalıyosun planlamanı yap denir adamlar guardiolayı taa ne zaman getirdi.. yeni sezon planlaması yeni sezonda yapılmaz bence. daha hiç bişey belli değil golcümüz bile belli değil umut hala bizim kadroda bu inanılmaz umutu gönderemiyoruz şaka gibi.
Rierikerink den rapor istenmiş işte sezon bitiminde tabiki salamadıysa başkan yine.

Kulüp amatörce/pro yönetiliyordu zaten bildim bileli şimdi boş ver pro kısmını denilmiş vasiyet durumunda sanki. İnşallah neyse hayırlısı o olsun ne diyelim başka.
Endişeyle korkuyla takip ediyoruz işte

Aslolan Galatasaray !!!

Fatih terim gelmicekse de neden bu kadar beklendi Riekerink kalıcaksa bile adama sen kalıyosun planlamanı yap denir adamlar guardiolayı taa ne zaman getirdi.. yeni sezon planlaması yeni sezonda yapılmaz bence. daha hiç bişey belli değil golcümüz bile belli değil umut hala bizim kadroda bu inanılmaz umutu gönderemiyoruz şaka gibi.

orasi yönetimin ayri bir reziligi, cünkü bence kendileri de biliyordu sonuc ne olursa olsun terimle anlasamiyacagimizi, maksat taraftari oyalamak heycan vermek, belki bu sekilde kombine satariz düsüncesine girmislerdir. yakinda terim ben gelmiyorum derse bakalim dursun ve ekibi ne yalan söyliyecek Riekeringi aday olarak göstermek icin

Rierikerink den rapor istenmiş işte sezon bitiminde tabiki salamadıysa başkan yine.

Kulüp amatörce/pro yönetiliyordu zaten bildim bileli şimdi boş ver pro kısmını denilmiş vasiyet durumunda sanki. İnşallah neyse hayırlısı o olsun ne diyelim başka.
Endişeyle korkuyla takip ediyoruz işte

Aslolan Galatasaray !!!
hamza transfer sezonunda bizi çok güzel oyaladılar Serdar aziz konusunda umutluyum ben sadece istediğim daha genç diri bir takım izlemek mesela dembele alınabilirdi ya da dembele tarzı başka bir golcü herkesin alternatifi vardır sadece ne istediğimizi belirleyelim para olmayabilir ama planlama yaparsın biz de o da yok beğendiği oyuncuları alıyo sisteme uygunmu değilmi bakmadan

orasi yönetimin ayri bir reziligi, cünkü bence kendileri de biliyordu sonuc ne olursa olsun terimle anlasamiyacagimizi, maksat taraftari oyalamak heycan vermek, belki bu sekilde kombine satariz düsüncesine girmislerdir. yakinda terim ben gelmiyorum derse bakalim dursun ve ekibi ne yalan söyliyecek Riekeringi aday olarak göstermek icin
Riekerinke ben fitim ama onu alıyosan 1 2 tane de taraftarı gaza getiricek transfer yapıcaksın arkadaş fener niye wan der wiel için çabalıyo sanıyolar deli gibi adam arıyolar çünkü düşüşte.fener taraftarı azizi sevmiyo zaten ama adam bir şekilde güzel buluyo kulbu bizim alacağımız adamlar zor değil imzayı çoktan attırmıştık konoplyanka rahat gelirdi bize geçen sene ama çingene pazarlığı yapıyolar böyle adam falan alınmaz

elemantoru istemiyoruz..

maç oynanırken sahaya dalıp kadın görevli tartaklayan hanzo pozisyonunda "eleman" ihtiyacımız yok

elemantoru istemiyoruz..

maç oynanırken sahaya dalıp kadın görevli tartaklayan hanzo pozisyonunda "eleman" ihtiyacımız yok
bu lakaplar hoş değil o adam seni de sevindirdi zamanında sen de tırnaklarını yiyerek maçlarını izledin hiç mi saygınız yok işin iç yüzünü bilemeyiz ne ünal aysalı ne fatih terimi sadece saygı bekliyorum Galatasaray asilliğin olduğu yerdir çemişgezekspor değil bura

Ben büyük oranda teknik sebeplerden dolayı istemiyorum. Bir de egosu itici geliyor. Ama adam bir Galatasaray efsanesi ve kendisine hakarete bu kadar kolay izin verilmemeli. Rahmetli Metin Oktay, Ali Sami Yen yaşasa bu güruh onlarında başarısızlıklarında onlara da hakaret ederdi muhtemelen. Gsc 3-4 yıl önce bunlara müsaade etmezdi.

Maç oynanırken sahaya dalıp kadın görevli tartaklamadı mı bu adam?

Aramızdan herhangi biri tv'de kadın tartaklasa sonuç ne olurdu?

Bu adama niye bi şey olmuyor?

Muz Cumhuriyeti olmayı nasıl kendinize yediriyorsunuz?

Efsane olmak canlı yayında ağzından salyalar saçarak sahaya dalma ve karşına çıkan herkesi itip kakma hakkı vermez..

Efsane isen efsane gibi, adam gibi davranacaksın..

Gerçeklerle yüzleşelim..

Eleman gibi davranırsan eleman olursun.. Ayrıca eleman veya elemantor hakaret değil.. büyük başkanımız ünal aysal herkesin Galatasaray'ın elemanı olduğunu ve haddini bilmesi gerektiğini daha önce dile getirmişti..

Fatih Terimi istemeyenlerin siciline bakin hepsi ..... COK NET

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terimi istemeyen gs taraftarı dursundan hangi teknik direktörü bekliyor? Bende terimden haz almam ama gelmesinde demem. Gerçi terimide getiremez bu

Terimi geri isteyenler onumuzdeki sezon forma ve mac biletlerine iki kati ucret odesin. baska turlu maaşiyla başa çikilmaz

bu lakaplar hoş değil o adam seni de sevindirdi zamanında sen de tırnaklarını yiyerek maçlarını izledin hiç mi saygınız yok işin iç yüzünü bilemeyiz ne ünal aysalı ne fatih terimi sadece saygı bekliyorum Galatasaray asilliğin olduğu yerdir çemişgezekspor değil bura

Asilliğin olduğu yerde "asil" davranmak yerine barzo bir mafyoz gibi davranmayacak kimse o zaman..

Ne kazandırırsa kazandırsın.. konuşmayı bilmez, onu bunu tehdit eder, tribinden ve egosundan geçilmez, kimseye zerre saygı duymaz, sonra efsane..

Metin Oktay hayattaydı ben çocukken.. nasıl bir beyefendi olduğunu gördük çok şükür.. futbolcu iken rakiplerin suratına tüküren çirkef adamlarla Metin Oktay gibi saha içinde ve dışında efsane bir karakteri bir tutan bir "güruhun" olması da üzücü..

Herseyi gectim o kadar olaydan sonra tupcuyle yanyana siritarak foto cekilmesini mideniz nasil kaldiriyor ?

Geri
Üst Alt