#FatihTerimiİstiyoruz Geri Dön İmparator!

atatürkcü ve terimci/tayyoscu

ilginc.

Benim seviyeme gelmen için çok kitap okuman lazım, tayyoş değil, tayyip sevmezsenizde kibar davranabilirsiniz, o seninde benimde seveninde sevmeyeninde Cumhurbaşkanı,

işte sizinle aramızda ki fark tamda bu...

Anlatabildimi...

Adam galatasaray için neler yaptı, hala yok paratör yok şu yok bu, SAYGILI SAYGILI...

ELEŞTİRİNİN DE BİR ADABI ÜSLÜBÜ VARDIR...

Benim seviyeme gelmen için çok kitap okuman lazım, tayyoş değil, tayyip sevmezsenizde kibar davranabilirsiniz, o seninde benimde seveninde sevmeyeninde Cumhurbaşkanı,

işte sizinle aramızda ki fark tamda bu...

Anlatabildimi...

Adam galatasaray için neler yaptı, hala yok paratör yok şu yok bu, SAYGILI SAYGILI...

ELEŞTİRİNİN DE BİR ADABI ÜSLÜBÜ VARDIR...

Senin benden daha fazla kitap mi okudugnu saniyorsun? O yüzden mi Atatürkcüsün yada Tayyoscusun? Hangi kitaplari okuyorsun cok fazla merak ettim.

sEN YÜRÜ GİT 23 YASINDASIN SENİN ANNENİN KARNINDAYKEN O GALATASARAY DA ŞAMPİYONLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORDU SEN KİMSE FATİH TERİMİ AĞIZA ALINMAYACAK ŞEKİLDE KÜFÜR NETİCESİNDE ADABASIZ USLUBSUZ DAVRANIRSIN..

Cümlenin ilk bölümü sacma. Eeger Hayri 23 yasindaysa Terim sampiyon oldugunda annesinin karninda degil de dünyadaydi yani.

Matematik ile sorunlar var sanirim. 2016 - 23 = 1993

Son düzenleme:
Cümlenin ilk bölümü sacma. eger Hayri 23 yasindaysa Terim sampiyon oldugunda annesinin karninda degil de dünyadaydi yani.

Matematik ile sorunlar var sanirim.

1993 lü , yani 4 yılık seriyi 1996 yılında başlattık evet 3 yaşında Galatasaray diye bir takım tanıyordu Hagi Hakan şükürü çok seviyordu ama o zamandan beri nefret ediyordu Terimden haklısın, anne karnı ifadesi biraz yaşının çok küçük oldugu vurgulamak için kullanılmıştır, ben bile o zaman orta okula gidiyordum be.

Son düzenleme:
Ft paranı komidinin üstüne bıraktım çıkarken almayı unutma (tüpçü) :DD:D:D:D:

büyük harf kullanmak yasak son kez uyarılıyorsunuz ip ban yemek uzeresınız ıyı forumlar

Modlar, Super Modlar, Co-adminler, burada Galatasarayın menfatine olan bir konuda veya Galatasaray Divan Kurul Üyesi olan takıma sayısız başarı kazandıran bir adamı savunuyoruz diye küfürsüz bir şekilde banlayaacaksa zaten biz çok yanlış yere gelmişizdir, Renklerini sarı lacivert yapıp devam etsinler.

Terim gelirse bize de hoşgeldin demek düşer ama sanmıyorum bu dursunlaa

1993 lü , yani 4 yılık seriyi 1996 yılında başlattık evet 3 yaşında Galatasaray diye bir takım tanıyordu Hagi Hakan şükürü çok seviyordu ama o zamandan beri nefret ediyordu Terimden haklısın, anne karnı ifadesi biraz yaşının çok küçük oldugu vurgulamak için kullanılmıştır, ben bile o zaman orta okula gidiyordum be.

Peki bu argumentinin arkasinda durarsan, -25 yasinda olan insanlarinda Fatih Terimi sevme hakkilari yokki.
Sacma sapan konusmayalim
Fatih Terim 2002 yilindada, sonra 2011'dada gelmisdi, ya o dönemlerin yüzünden begenmiyorsa?
Fatih Terim 1996-00de bir kahraman olabilir, ama günümüzdeki futbolda adamin isi bitti. Arsene Wenger gibi eskidi gitti, hala nostaligi yapmanin gerekegi kalmadi.

Geri
Üst Alt