fb kongresinden enstantaneler

Bunlarda niye bu kadar zengin var yav. Hepsi de kulüpçü heriflerin. Bizim cemiyetçi kadronun hiç işi yok futbolla. Arada bi Erden çıktı hemen yediler onuda.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Akşam bunları Benfica marizlerse siz o zaman seyredin cümbüşü

Bunlarda niye bu kadar zengin var yav. Hepsi de kulüpçü heriflerin. Bizim cemiyetçi kadronun hiç işi yok futbolla. Arada bi Erden çıktı hemen yediler onuda.

fb dominasyon döneminde doğup büyüdükleri için. Zengin başkan olayının zararları var bak işte örnekte görüyorsun.

5 seneye kalmaz Erden Timur GS başkanı
Arda Turan GS hocası olacak

işte o zaman GS prime dönemine kavuşmuş olacak ve UCL'yi alacak duruma gelecek benim öngörüm bu az kaldı. En optimum şartlar sağlandığında avrupa başarısı kaçınılmaz olacaktır.

Okan hoca'nın kapasite avrupa başarısına yetmiyor yetmez keza Dursun başkanında. O iş vizyon işi. Bu isimler bu geçiş döneminde önemli katkılar verdi ama asıl prime çağ daha açılmadı.

fb dominasyon döneminde doğup büyüdükleri için. Zengin başkan olayının zararları var bak işte örnekte görüyorsun.

işte o zaman GS prime dönemine kavuşmuş olacak ve UCL'yi alacak duruma gelecek benim öngörüm bu az kaldı.

Okan hoca'nın kapasite avrupa başarısına yetmiyor yetmez keza Dursun başkanında. O iş vizyon işi. Bu isimler bu geçiş döneminde önemli katkılar verdi ama asıl prime çağ daha açılmadı.
Umarım dediğin gerçekleşir dostum. Bahsettiğim şey zengin başkan değil aslında. Zengin yönetim kurulu ve bu üyelerin paralarını çekinmeden kulüp için harcaması. Bizde olan vizyon bunlarda olsa zaten uçardı bunlar. Bizde de finansal kaynak kısıtlıydı hep..

aslan sudan korkar

Dursun başkanımın başında olduğu bir aslan hiç bir şeyden korkmaz.

image.jpg

işte o zaman GS prime dönemine kavuşmuş olacak ve UCL'yi alacak duruma gelecek benim öngörüm bu az kaldı. En optimum şartlar sağlandığında avrupa başarısı kaçınılmaz olacaktır.

kaşe mühür

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bizimkilerin adasına dokunma, en iyi başkan sensin.

Denizcilik sektöründen korkmak mı
Orada ulusal başarıları var vatana millete hayırlı
ordan kopmasın diye duayenler dua ediyor gitme diye
Denizcilikte number one Aziz amca
Onu da kendi basina yapmadi. Oncesinde insaatla ugrasiyordu. Kadikoyde bir oteli vardi. fenere baskan olunca isleri artti. Baskan ve yoneticilerin cogu spora veya cocukluk asklari kluplerine fayda saglamaktan cok kendilerine is olanagi yaratmak icin ugrasiyorlar. Adamin 20 sene koltuga yapismasinin sebebi sirf egosu degildi herhalde.

Terör iltisaklı sponsoru olan demiş bizim için stadının ismi kobani olan takımın koçu

Aziz ülkenin en iyi tershanesinin sahibi. Bildiğim kadarıyla askeri işlerlede uğraşıyor(bu konuda emin değilim) Ali Şende devleti dolandıran bir numaralı tüccardı. Bunlarda paralı adam bitmez. Ülker in fbye hibe ettiği 600m avro var yahu. Bizde 1tl çıkarıp veren yok. Bu konuda en cömert Cem Uzandı. Sonrada Erden Timur bence

Geri
Üst Alt