Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.435
- 9.916
- 2.568
Denizcilik sektöründen neden korkuyoruz anlamadım.Aziz Yıldırım denizcilik sektöründe önemli biri inşallah geri dönmez fenere
Ali K. daha çok bizim şampiyonluğu görür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizcilik sektöründen neden korkuyoruz anlamadım.Aziz Yıldırım denizcilik sektöründe önemli biri inşallah geri dönmez fenere
Ali K. daha çok bizim şampiyonluğu görür
Denizcilik sektöründen korkmak mıDenizcilik sektöründen neden korkuyoruz anlamadım.
fb dominasyon döneminde doğup büyüdükleri için. Zengin başkan olayının zararları var bak işte örnekte görüyorsun.Bunlarda niye bu kadar zengin var yav. Hepsi de kulüpçü heriflerin. Bizim cemiyetçi kadronun hiç işi yok futbolla. Arada bi Erden çıktı hemen yediler onuda.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Umarım dediğin gerçekleşir dostum. Bahsettiğim şey zengin başkan değil aslında. Zengin yönetim kurulu ve bu üyelerin paralarını çekinmeden kulüp için harcaması. Bizde olan vizyon bunlarda olsa zaten uçardı bunlar. Bizde de finansal kaynak kısıtlıydı hep..fb dominasyon döneminde doğup büyüdükleri için. Zengin başkan olayının zararları var bak işte örnekte görüyorsun.
5 seneye kalmaz Erden Timur GS başkanı
Arda Turan GS hocası olacak
işte o zaman GS prime dönemine kavuşmuş olacak ve UCL'yi alacak duruma gelecek benim öngörüm bu az kaldı.
Okan hoca'nın kapasite avrupa başarısına yetmiyor yetmez keza Dursun başkanında. O iş vizyon işi. Bu isimler bu geçiş döneminde önemli katkılar verdi ama asıl prime çağ daha açılmadı.
Yakında terero sempatizanı Chobani yoğurdundan ayran yapıp onu içebilirler.Bana Florya Suyu yerine Samandıra Suyu verin.. Kafası çok güzel.
7 numara yazacak bitaneAkşam bunları Benfica marizlerse siz o zaman seyredin cümbüşü
aslan sudan korkarDenizcilik sektöründen neden korkuyoruz anlamadım.
aslan sudan korkar
kaşe mühürfb dominasyon döneminde doğup büyüdükleri için. Zengin başkan olayının zararları var bak işte örnekte görüyorsun.
5 seneye kalmaz Erden Timur GS başkanı
Arda Turan GS hocası olacak
işte o zaman GS prime dönemine kavuşmuş olacak ve UCL'yi alacak duruma gelecek benim öngörüm bu az kaldı. En optimum şartlar sağlandığında avrupa başarısı kaçınılmaz olacaktır.
Okan hoca'nın kapasite avrupa başarısına yetmiyor yetmez keza Dursun başkanında. O iş vizyon işi. Bu isimler bu geçiş döneminde önemli katkılar verdi ama asıl prime çağ daha açılmadı.
umut bulut lan buDursun başkanımın başında olduğu bir aslan hiç bir şeyden korkmaz.
![]()
Bizimkilerin adasına dokunma, en iyi başkan sensin.Bunlarda niye bu kadar zengin var yav. Hepsi de kulüpçü heriflerin. Bizim cemiyetçi kadronun hiç işi yok futbolla. Arada bi Erden çıktı hemen yediler onuda.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Onu da kendi basina yapmadi. Oncesinde insaatla ugrasiyordu. Kadikoyde bir oteli vardi. fenere baskan olunca isleri artti. Baskan ve yoneticilerin cogu spora veya cocukluk asklari kluplerine fayda saglamaktan cok kendilerine is olanagi yaratmak icin ugrasiyorlar. Adamin 20 sene koltuga yapismasinin sebebi sirf egosu degildi herhalde.Denizcilik sektöründen korkmak mı
Orada ulusal başarıları var vatana millete hayırlı
ordan kopmasın diye duayenler dua ediyor gitme diye
Denizcilikte number one Aziz amca