fb kongresinden enstantaneler

Dursun başkanımın başında olduğu bir aslan hiç bir şeyden korkmaz.

image.jpg
Manyak bi forma

25 sene önce de Aziz "Beni konuşturmayın, konuşursam şöyle olur, böyle olur" diyordu hala öyle. Bir konuşamadı gitti.
Ayrıldıktan sonra, sevgiliyken anlatılan gizli kalması gereken şeyleri, ayrıldıktan sonra açık etmekle tehdit eden sevgili gibi "Mourinho ile ilgili söylediklerini söylersem hoş olmaz" demesi falan da inanılmaz itici ve adice. Bunu niye kullanıyorsun? Bunu başka şeylerde de yaptı, şu söylediğini anlatırsam şöyle olur böyle olur. Ama Ali'nin de bunlar karşısında sesi içine kaçmış bir yavru kedi gibi anlat anlatacaksan demesi ama o sırada içe doğru sıçtığının hissedilmesi de inanılmaz hoş :D

müthiş bir ikili :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Aziz herkese posta koyabiliyor ama Ali'den ya da Koç ailesinden it gibi korkuyor.

bu arada aziz ali koça muhalefet ediyor filan ama bir yandan da it gibi korkuyor koç adından

o yüzden hamdi acun vb adamları hedef yapıyor

bu arada aziz ali koça muhalefet ediyor filan ama bir yandan da it gibi korkuyor koç adından

en azından çıkıp laf atabiliyor.

başkası laf etse sen kimsin bana laf ediyorsun deyip salondan attırıyor

aziz dönemi dikta rejimi vardı şu an imparatorluğunu ilan etti koç, yüzüne eleştiri yapabilen kimse yok.

hamdi akın da bayağı hypelı adam normalde, eskiden cemaate yakındı şimdi de hükümete muht, o tepkiyi o salonda verebilecek tek kişi azizdi muht.

azizde durulma var ama bariz sadettin’e bile bey diyor. kanlı bıçaklı adamlardı bunlar.

Ali’ye değil Hamdi Akın’a diyor otur lan diye

Düzeltin başlığı, ya da enstantane konusuna atın
Videoyu izlerken seni aziz baskana, mavis baskanı feremuza ve beni ise hamdi akina benzettim.
Sen ikimizi de bastiriyorsun, bu inan hiç kolay birsey değil reis

Gözler fıldır fıldır, bir Hamdi’de bir Ali’de.. pot kormayayım, konuşuyorum ama Ali’nin tepkileri nasıl diye kontrol ediyor. Yalnız Ali de Azizden korkuyor.. birbirini tartıp duruyorlar, birbirine nezaketli görünüp, teşere adamlara karşı ise zerre saygı sevgiyi geçtim hoşgörü yok. Birbirine yumruğu taşere adamlar üzerinden birbirine sallıyorlar..

son derece yüksek divan kurulu toplantıları var. bakalım ne malzeme çıkacak?

Geri
Üst Alt