Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.594
- 6.414
- 1.823
Manyak bi formaDursun başkanımın başında olduğu bir aslan hiç bir şeyden korkmaz.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manyak bi formaDursun başkanımın başında olduğu bir aslan hiç bir şeyden korkmaz.
![]()
Gozlerim kanadi bu gorselde. O formada osinin ismini gormek....Manisalı mıyız?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
![]()
en azından çıkıp laf atabiliyor.bu arada aziz ali koça muhalefet ediyor filan ama bir yandan da it gibi korkuyor koç adından
o yüzden hamdi acun vb adamları hedef yapıyor
Videoyu izlerken seni aziz baskana, mavis baskanı feremuza ve beni ise hamdi akina benzettim.Ali’ye değil Hamdi Akın’a diyor otur lan diye
Düzeltin başlığı, ya da enstantane konusuna atın
Gözler fıldır fıldır, bir Hamdi’de bir Ali’de.. pot kormayayım, konuşuyorum ama Ali’nin tepkileri nasıl diye kontrol ediyor. Yalnız Ali de Azizden korkuyor.. birbirini tartıp duruyorlar, birbirine nezaketli görünüp, teşere adamlara karşı ise zerre saygı sevgiyi geçtim hoşgörü yok. Birbirine yumruğu taşere adamlar üzerinden birbirine sallıyorlar..bu arada aziz ali koça muhalefet ediyor filan ama bir yandan da it gibi korkuyor koç adından
o yüzden hamdi acun vb adamları hedef yapıyor
Onu bekledim de bir türlü olmadı. Eğer aziz dün güçlü görünseydi ali koç şikeyi başımıza bela eden de sizdiniz derdi. Aziz çok tufaya geldi dünBu işin sonunda siz şike yaptınız, hayır siz yaptınız gibi şeyler görebilmemiz çok muhtemel