Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan yaşlanmış, feci üzdü
Toplanalım
Şu kravatı bağlayışa, şu cekete bak yaw; konusunu açmamak için zor tutuyorum kralın
Aga gelirlerin açılımına bakmak lazım. Çoğu Ali nin kendi kendine verdiği faiş sponsorluklardan geliyordur tahminimce... Stad forma TV geliri vs den bizden iyi olduklarını düşünmüyorum. Oyuncu satışlarını bilmiyorum ama varsa da Ali faktörü vardır kesin...Gelirde bizi geçmişler.
Sponsorluk gelirlerimiz bunlardan yüksek futbolda ama diğer şubelerin etkisi olabilir.Aga gelirlerin açılımına bakmak lazım. Çoğu Ali nin kendi kendine verdiği faiş sponsorluklardan geliyordur tahminimce... Stad forma TV geliri vs den bizden iyi olduklarını düşünmüyorum. Oyuncu satışlarını bilmiyorum ama varsa da Ali faktörü vardır kesin...
Adamlar voleybol emin degilimde baskette full kombine cekiyor ya salondan. Ayirdiklari butceninde etkisi cok tabii ama magazasindaki satisi misal deli etkiliyor.Sponsorluk gelirlerimiz bunlardan yüksek futbolda ama diğer şubelerin etkisi olabilir.
Gelirlerinin bizden fazla olması önemli bir şey değil zaten Avrupa’da net bir fark oluşmadığı için, eleştiri anlamında söylemedim.
Evet Fenerin basket ve futbol taraftarı ayrı zaten. Futbol tayfa basket tayfayı sevmiyor hatta.Adamlar voleybol emin degilimde baskette full kombine cekiyor ya salondan. Ayirdiklari butceninde etkisi cok tabii ama magazasindaki satisi misal deli etkiliyor.
Benim burda cok arkadasim var futbolu sevmez ama her mac basket salonunda banko. Oyle kitlelerde var taraftar icinde. Mutlaka etkisi vardir