fb kongresinden enstantaneler

Sol bek Grimaldo geliyor Daha Siddiki Cherif var
Bir forvet bir stoper gelecek kira dan dönenler var
Aykut çoğunu tutup Talisca Assensio satarsa gorurum
Hasan 10 yabancıyı yazdı zaten cherif +4'te.
Forvetler vedat ve guisarry işte başka kim gelecek

Hasan 10 yabancıyı yazdı zaten cherif +4'te.
Forvetler vedat ve guisarry işte başka kim gelecek
Guisarry alırmı emin değilim Dortmund 50 den aşağı salmaz aziz mali durumu görünce vazgeçebilir kiradan dönenler direk maaş bütçesine ekleniyor önce onlardan çıkması lazım

Bir ton adam dönecek onlardan 4 tane gonderse
Guarasy maaşı anca çıkıyor
Yıldız almaları icin
Ederson Kante Talisca veya Assensio dan çıkmaları lazim

Azizin tekrar başkanlığa gelmesi bence bizdeki tek adam rejimini de bitirecek 1700 oyla başkan seçilen antidemokratik günlerden kurtulabiliriz sayesinde

Bu devirde kimse padişah değil diyorlardı
Hayat bazen böyledir

Kayyım atanmadı. Aziz 'in Ankara ile arası nasıl bilmiyorum ama Hacıosmanoğlu'yla iletişimini merak ediyorum. Pimi çekilmiş bomba şu an için Aziz. Onun döneminde VAR yoktu terör estiriyordu derbilerde.

Ali Koç kurduğu yapıyı Aziz aleyhine kullanır mı merak ediyorum. Saran için kullanır dedik ama yanıldık. Aziz daha gerçek bir rakip kendisi için. Başarılı olsun istemeyebilir.
En doğru analiz. Federasyon ve kurullar hâlen Koç'un oluşumu. Saran,Koç ile uyumlu gittiği için ve de sezon sonu bırakacağı belli olduğu için Koç geri gelecek umudunla FB desteği devam etti Federasyon ve kurullarda. Safi rüzgar da! Koç'un yönetiminden olduğu için bir nevi devam grubu gibi algılanacaktı.

Aziz Yıldırım da Hacıosmanoğlu da dominant karakterler illaki savaş baltaları çıkacaktır.

Geçmişte Ali Koç başkan olduğunda FB'li Federasyon Aziz'in kankisi Nihat Özdemir Koç'a karşı tutum sergilemiş, limit uygulayıp sol bek bile aldırmamıştı.Hatta TS'nin şampiyonluğu için gazı açmış hakem ittirmesiyle ilk yarıdan TS şampiyonluğu garantilemişti.(FB'nin hakem tarafından kollanmadığı tek sezondur.)Buna karşılık Koç da Nihat Özdemir'i FB'den ihraç etmiş ve hain olarak yaftalamıştı. Tek yıllık seçim olması nedeniyle işimize gelecek bir durum olacaktır Aziz'in etkinliğini kırıp emekli etmek adına. Üzerine de Aykut gibi vasıfsız futbol oynayan biri ile anlaşıp beklenen sonuçlar hemen gelmezse hep "Safi'nin anlaştığı adamları getirseydik." ikilemi yaşanacak ve baskı artacaktır. Bu da kaosu derinleştirip erken havlu attıracaktır. Finalde Koç sezon sonunda Humeyni gibi rekor oyla geri gelecektir.

Alsinda oyle , katiliyorum ama ne bileyim baya atismislardi zamaninda "serefsizoglu serefsiz" falan demecler var. Gorecegiz

Tff gene kucaga oturacaksa gecen sezon saadettinden sonra gerilimin tepelerde olacagi sezon geliyor yine demektir
bunların mezhepler xxl. ilk toplantıda tokalaşır öpüşürler. sonrası lap dance.

Geri
Üst Alt