FB Ülker'in Cezası Belli Oldu

oyuncularimiza extra motivasyon olmasi dilegiynen

Maça çıkmayalım kesinlikle. Zaten biz kazanamayalım diye her şey düşünülmüş. Başka hakem yoktu da bunlar verildi sanki. Bütün bir sene çöpe gitmiş olacak.

Maça çıkmamak nedir ya bir avuç itten köpekten mi sakınacağız.

Hem federasyona hem fenere hem de ordaki şikeci pisliklere KOYARIZ.

maça çıkıp en ufak saldırıda soyunma odasına koşalım

Çeptalk

Yöneticiler akşam yemek paralarını tbf'ye verecek desenize. vah vaah

Maça çıkmamak nedir ya bir avuç itten köpekten mi sakınacağız.

Hem federasyona hem fenere hem de ordaki şikeci pisliklere KOYARIZ.

Nereye koyuyoz. 3 maçtan beri yapamadığımızı şimdi mi yapacaz. Tbf azizden ne kadar korkuyor farkında değilmisim. Maça çıkarsak yine seyirci baskısı falan fark yeriz.

Maça çıkmamak olmaz . Maça çıkmamak demek yenilgiyi kabullenmektir . Bütün sezon emeğini son 1 maça taşıdık onda da geri çekilme gibi bir durum olmasın . Senelerdir gerek Kadıköyde gerekse Ataşehir'de çirkefliğin alasını yaptılar . Daha da yapmaya devam edecekler . Hal böyle olunca çekilmek diye bir şey olamaz olmamalı da . Çekilmeyip aslanlar gibi savaşacağız ve kupayı oradan alacağız !

bizim sahada olanlardan ne farkı vardı? orada hemen içeri kaçtı hakem bozuntuları tek fark buydu.haysiyetsizler.

yönetim açikama yapacakmiş. bize icraat gösterin. gene hukuk diyip insani delirtmeyyin. bura muz cumhuriyeti. bunu anlayin.

Bunlar tff'den bile rahat yapiyorlar pisligini. Yönetim pasif, siyaset onlardan yana. Sen mahallenin hirsizini yakalayip ceza vermezsen gider bütün evleri soyar.

an itibarıyla toplantı halinde olan yönetimdir.

bu toplantıdan 19 haziran 2014 fenerbahçe galatasaray maçına gitmek yönünde bir karar çıkarsa, yönetim olarak defolup gitmeleri için bir taraftar olarak elimden geleni yapacağım. yönetim şunu unutmamalı ki, temsil ettikleri galatasaray kulübü bu ülkenin en şerefli, en büyük, en çok taraftara sahip kulübüdür.

hadi lobi yapamıyorsunuz anladık. ancak bu kulübün bu ülke için ne kadar önemli olduğunu yukarıda yazan 3 şeyi idrak edebilirseniz anlarsınız.

maça çıkılmasın, gereken tepki konulsun. gerekirse küme de düşülebilir fark etmez.

paylaş

17.06.2014 14:11
srfydn

Nereye koyuyoz. 3 maçtan beri yapamadığımızı şimdi mi yapacaz. Tbf azizden ne kadar korkuyor farkında değilmisim. Maça çıkarsak yine seyirci baskısı falan fark yeriz.

sen iyi geziniyyorsun burada. 2. maç koyduk sizede izin vermediler. o beyyninle burda dalga geiyon he. vah vah:)

birde taraftariniz çöp. hakem baskisi. diyelim ona civcivim.

Komedi yahu..Cezaya bak..

Melo'ya ceza yok mu !

Geri
Üst Alt