Feghouli: "3 günde bir oynamak kolay değil"

Söyle bi açıklama yapmaya insan utanir. Hocasi neki öğrencisi ne olsun. Kulüp kimlerin eline kaldi vah Galatasarayim vah...

Bunu bir de Galatasaray'in 98-2000 kadrosuna soyle bakalim delikanli ? 3 kulvarda her sene en ust noktaya kadar mac yaptilar. Nadiren, Hagi ya da bir orta sahamiz rotasyona girerdi. O da sonraki macin onemine binaen. Utanmaz herif, got gobek kac senedir. 5.senesi sanirim toplasan 2 sezonu yoktur. Hep yarim yamalak.

4 milyon alip 3 gunde bir oynamak zor diyor arkadas. islak odun ile doveceksin bunlari.

Vah vah güzel kardeşim kıyamam ben sana.

İşin ilim irfanı hocasından (!) öğrenmiş bahane dersini. Devam bu kafayla...

Olan beklentisi olan taraftara oluyor. Zaten üç sene zaman isteyerek kılıflarını yolun başında hazırladılar. Ben bu sene de gittigi için zaten seneye bu "gençleşme" masalının da son bulacağını düşünüyorum. Hurra diye tecrübeli, şampiyon yapacak tanınmışlara gidilip satılanların parası gömülür. İzleyip göreceğiz. İnşallah yanılırım...

Lan maça 65'te girdin zaten 30 dakika sahada yürümekten mi yoruldun? Şu beyzadelere kaç günde bir maç lazım acaba, ayda bir falan mı? Futbol oynayıp mesleklerini icra etmek baya zor geliyor beyefendilere.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3.75 m euroyu ben mi alıyorum acaba. Premier ligdeki topçular oynuyorlar 3 günde 1 maç hem de daha ucuza. Çalışmak zoruna mı gidiyor yoksa beyefendi ?

Beyefendi maaşını da söyle bir zahmet.Ondan sonra kolayı zoru bize bırak değerlendirelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu açıklamayı yapan adamı şutlama izni olması lazım

Geri
Üst Alt