Feghouli Out, Edin Visca İn?

Her kanat oyuncusu öyle değil.
Visca ufak bir baskıda bile kilit oluyor.
Bir kere visca'da liderlik yok.
Küçük takımlar da boş alan topçusu olarak hayatına devam etmeli daha ötesi büyük gelir

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

sürekli herşeyi eleştirip herkesi gömüyosun tdsinden başkanına futbolcusundan bilmemnesine

bi başkan,td önerisiyle transfer,ilk11 falan yapsana merak ettim nası bişey istiyosun acaba

Her kanat oyuncusu öyle değil.
Visca ufak bir baskıda bile kilit oluyor.
Bir kere visca'da liderlik yok.
Küçük takımlar da boş alan topçusu olarak hayatına devam etmeli daha ötesi büyük gelir

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

(y)(y)(y)(y)(y)

Ronaldo nasıl olur üstad ?

Belhanda kazması ile takas edelim.

sent via GSC

Feghoulinin maximumu Viscayı donunda sallar ama şu halleri ile Visca önde

Sor bakalım kızın gönlü var mı...
ona göre istemeye gidelim...

Akbaba gibi vermezseniz kaçarım derse, ne istiyorsa verelim..

Komşunun tavuğu gözünüze kaz gelir derler.

Son zamanlarda kendisini çok geliştirdi skor katkıları fazla oluyor değerlendirmek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Visca bu ülkedeki en iyi istikrarlı futbolcu olabilir 3 sene önce Arsenal'in scout ekipleri tarafından izlendiği ve 8 m euro civarında teklif geleceği iddaaları vardı ama sonra ne oldu bilmiyorum. Sezonda 25-30 gole katkı yapan hatta ender kanat oyuncuların başında geliyor. Hem defansif hem hücum her şeyi doğru yapıyor genel de kendi yerine arkadaşlarına attırmayı tercih ediyor.

Normal şartlarda Feghouli - Visca takasına şu an için onay verilir ama şöyle de bir durum var Feghouli'nin potansiyeli Visca'yı rahatlıkla harcar işte burada Feghouli'de sıkıntı var yaşı 28 olmasına rağmen bir türlü toparlayamadı Valencia dönemlerindeki futbolun sadece %50'sini oynasa bu ligde Visca kadar hatta daha fazla katkı yapar. Geçen sene bile o kötü haliyle ligde toplam 15 gole katkı yaptı Visca'da o süper performansına rağmen 24 gole katkı yaptı. Çok kritik maçlarda asistleri, golleri ve açılışı yaptıran golleri vardı. Umarım bir şekilde kazanırız kazandığımız günde tek başına şampiyon yapabilecek futbolcuların başında geliyor. Fatih hocamız da kazanamayacaksa hiçbir hoca kazanamaz.

bizim feg biraz kendini verse ondan çok daha yetenekli ama karakter önemli aga...

Feghouli'nin para edeceğine inanmıyorum ben açıkçası.

Rodrigues'i iteleyebilirsek o zaman gündeme gelebilir sattığımızdan daha fazla olmamak kaydı ile.

Ama illa Visca olacak diye bir kaide yok.

Geri
Üst Alt