GSC Anket Felipe Melo vs Lucas Torreira

Felipe Melo vs Lucas Torreira

• Kullanılan toplam oy
    172
Arkadaşlar elbette bende biliyorum Melonun daha iyi olduğunu fakat 2-3 sene sonra bu konuyu açmak sizce de, büyük bir vizyonsuzluk olmaz mıydı?

iyiyken herkes kolaylıkla böyle anketler açabilir ama önemli olan bu potansiyeli erkencecik farketmek.

Melo kafadan kontak bir herif olmasa bize geldiği dönemde 50 milyonluk adamdı. (muadili olarak Vidal'i görürdüm hep , o da 40 milyona transfer yapmıştı ) Torreira çok iyi futbolcu ama Melo gibisini asla alamayız. Kalitesi bir yana böyle aidiyet sahibi topçu bulmak çok zor , adam ayrıldıktan sonra dahi bizim maçları izleyip Türkçe küfrediyordu gol falan yediğimizde. Bazen unutuyoruz , hatırlayınca tekrar şaşıyorum , bu adam penaltı kurtardı lan.

hagi inanilmaz bir yetenekti. melo mukemmel bir futbolcu ve tum galatasaray taraftari icin efsane olsa da hagi ile kiyaslamak dogru olmaz. melo bizde ki son senesinde hizi yavaslamisti ve bunun sikintisini kendi hirsiyla yasadi. hagi 30unda gelip son anina kadar ust duzey bir oyun ortaya koydu. heryerden her acidan milimetrik toplar atabiliyordu.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

+ Hagi ikonik futbolcu grubundadir. Melo, cok cok sevsemde, sadece iyi ve yildiz bir oyuncudur tipki kuslarin alex'i gibi. O yuzden, her ne kadar Nurullah kiyaslama yapmamis olsada yeri gelmisken altini cizelim.

Izleyemeyen (yani hem canli hemde suregelen sezon/maclar icinde) renkdaslarim adina uzgunum gercekten cunku o seviyede bir isim cok cok zor gelir bu cografyaya gelse de muhtemelen bize gelir zaten. Buna en yakin isim Sneijder idi, o da o seviyeye cikamadi birkac mac disinda. Konu dagilmadan, Hagi ikondur, digerleri iyi ve yildiz oyunculardandir. Melo'da cok ozel bir oyuncumuzdu o yuzden su asamada Torreira icin baya erken ve haksizlik. Kisisel fikrim ise o seviyede olamayacagi yonunde ancak istikrarli olup onu da sevebiliriz nevi-sahsina munhasir oyun yapisiyla, burasi ayri.

Son düzenleme:
+ Hagi ikonik futbolcu grubundadir. Melo, cok cok sevsemde, sadece iyi ve yildiz bir oyuncudur tipki kuslarin alex'i gibi. O yuzden, her ne kadar Nurullah kiyaslama yapmamis olsada yeri gelmisken altini cizelim.

Izleyemeyen (yani hem canli hemde suregelen sezon/maclar icinde) renkdaslarim adina uzgunum gercekten cunku o seviyede bir isim cok cok zor gelir bu cografyaya gelse de muhtemelen bize gelir zaten. Buna en yakin isim Sneijder idi, o da o sevieyey cikamadi birkac mac disinda. Konu dagilmadan, Hagi ikondur, digerleri iyi ve yildiz oyunculardandir. Melo'da cok ozel bir oyuncumuzdu o yuzden su asamada Torreira icin baya erken ve haksizlik. Kisisel fikrim ise o seviyede olamayacagi yonunde ancak istikrarli olup onu da sevebiliriz nevi-sahsina munhasir oyun yapisiyla, burasi ayri.
kesinlikle katilirim noktasina virgulune kadar.

Izleyemeyen (yani hem canli hemde suregelen sezon/maclar icinde) renkdaslarim adina uzgunum gercekten cunku o seviyede bir isim cok cok zor gelir bu cografyaya gelse de muhtemelen bize gelir zaten. Buna en yakin isim Sneijder idi, o da o seviyeye cikamadi birkac mac disinda. Konu dagilmadan, Hagi ikondur, digerleri iyi ve yildiz oyunculardandir. Melo'da cok ozel bir oyuncumuzdu o yuzden su asamada Torreira icin baya erken ve haksizlik. Kisisel fikrim ise o seviyede olamayacagi yonunde ancak istikrarli olup onu da sevebiliriz nevi-sahsina munhasir oyun yapisiyla, burasi ayri.
kesinlikle katilirim noktasina virgulune kadar.

Benim orada anlatmak istediğim Hagi ile Melo'yu kıyaslamak değil. Şimdi bana göre Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu Melo dediğimde herkes Hagi falan yazacağı için önden açıklama yapmak istedim.

Bu nasil konu yav. Bir melo olmak kolaymi. Birakin Allah askina

Melo'ya hakaret. Melo savunma dışında hücumuyla da öne çıkan oyuncuydu. Takımı ateşler, psikolojik üstünlük getirirdi. Melo tarihimizin en iyi 5 yabancı oyuncusundan biri o kadar net.

Geri
Üst Alt