Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok neyse ki hakem ya dikkat etmedi, ya da penaltı ve kırmızının etkisinden ses etmedi. Yoksa kural aynıydı.Ustat penalti kullanilirken epeyi açılmış ya kalesinden. Ozamanlar kural daha esnekmiydi acaba
hagi inanilmaz bir yetenekti. melo mukemmel bir futbolcu ve tum galatasaray taraftari icin efsane olsa da hagi ile kiyaslamak dogru olmaz. melo bizde ki son senesinde hizi yavaslamisti ve bunun sikintisini kendi hirsiyla yasadi. hagi 30unda gelip son anina kadar ust duzey bir oyun ortaya koydu. heryerden her acidan milimetrik toplar atabiliyordu.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kesinlikle katilirim noktasina virgulune kadar.+ Hagi ikonik futbolcu grubundadir. Melo, cok cok sevsemde, sadece iyi ve yildiz bir oyuncudur tipki kuslarin alex'i gibi. O yuzden, her ne kadar Nurullah kiyaslama yapmamis olsada yeri gelmisken altini cizelim.
Izleyemeyen (yani hem canli hemde suregelen sezon/maclar icinde) renkdaslarim adina uzgunum gercekten cunku o seviyede bir isim cok cok zor gelir bu cografyaya gelse de muhtemelen bize gelir zaten. Buna en yakin isim Sneijder idi, o da o sevieyey cikamadi birkac mac disinda. Konu dagilmadan, Hagi ikondur, digerleri iyi ve yildiz oyunculardandir. Melo'da cok ozel bir oyuncumuzdu o yuzden su asamada Torreira icin baya erken ve haksizlik. Kisisel fikrim ise o seviyede olamayacagi yonunde ancak istikrarli olup onu da sevebiliriz nevi-sahsina munhasir oyun yapisiyla, burasi ayri.
+ Hagi ikonik futbolcu grubundadir. Melo, cok cok sevsemde, sadece iyi ve yildiz bir oyuncudur tipki kuslarin alex'i gibi. O yuzden, her ne kadar Nurullah kiyaslama yapmamis olsada yeri gelmisken altini cizelim.
Izleyemeyen (yani hem canli hemde suregelen sezon/maclar icinde) renkdaslarim adina uzgunum gercekten cunku o seviyede bir isim cok cok zor gelir bu cografyaya gelse de muhtemelen bize gelir zaten. Buna en yakin isim Sneijder idi, o da o seviyeye cikamadi birkac mac disinda. Konu dagilmadan, Hagi ikondur, digerleri iyi ve yildiz oyunculardandir. Melo'da cok ozel bir oyuncumuzdu o yuzden su asamada Torreira icin baya erken ve haksizlik. Kisisel fikrim ise o seviyede olamayacagi yonunde ancak istikrarli olup onu da sevebiliriz nevi-sahsina munhasir oyun yapisiyla, burasi ayri.
Benim orada anlatmak istediğim Hagi ile Melo'yu kıyaslamak değil. Şimdi bana göre Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu Melo dediğimde herkes Hagi falan yazacağı için önden açıklama yapmak istedim.kesinlikle katilirim noktasina virgulune kadar.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futboldan anladıgını belli etmeTabiki Torreira. Melo balonun tekiydi. Fernando ve Joao Batista daha iyiydi diye düşünüyorum.
Torreira > Fernando > Lemina > Batista > Melo
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi