GSC Anket Felipe Melo vs Lucas Torreira

Felipe Melo vs Lucas Torreira

• Kullanılan toplam oy
    172
Melo'nun saha içi liderliği çok farklı seviyedeydi.

Bunun dışında topsuz oyunda da Melo biraz daha iyi, alan parselleme vb. Fiziksel olarak ise bariz üstün tabiki.

Press futbolu için ise Torreira açık ara daha iyi. Topla beraber teknikleri hemen hemen aynı özel yetenekleri farklı olsa da.

Aynı mevkide oynayan fiziksel özellikleri farklı 2 profil ve ikisi de çok şükür bu forma altında oynadı/oynuyor.

Yan yana olur muydu. Olabilirdi ama Melo'da 1 sezon hariç aslında çok golcü değildi. O yüzden ikisi de yanlarında daha ofansif gücü belirli isimler ile daha verimli olurlardı diye düşünüyorum. Melo bu konuda şimdiye kadar daha şanslıydı çünkü Prime Selçuk ile oynadı. Torreira ise Oliveira'nın 4-5 aylık performansı dışında daha yalnız kaldı.

Şimdi Sara geldi ve daha rahat oynuyor.

Melo çok daha fazla baskın bir karakterdi.Oyunu kurması ,domine etmesi.Artıları tabiiki fazla ama Torreira nın artısı arı gibi olması.Torreira her yere ayak basıyor.Keşke ikisi yanyana oynayabilmiş olsalardı.Meloyu ne kadar sevdiğimi herkes bilir ama Torreira da onun yolunda ilerliyor. Bayılıyorum.
Bize kesinlikle böyle oyuncular gerekiyor.Gerçekten harika bir anket.Seviyoruz böyle oyuncuları.

Tarzları farklı. Kıyaslamak doğru olmaz. Ama illa ki birini seçecek olursam, ben Melo'yu seçerdim. Melo karşısında Galatasaray tarihinin hangi ön liberosu koyulursa koyulsun, tercihim Melo olur. Benim için en iyisi o.

Geri
Üst Alt