- 21 Haziran 2011
- 24.338
- 5.865
- 2.048
İkisinin yan yana oynadığını hayal ettim bir an. Önlerinede Prime Sneijder of of.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün günlerden Anket bölümü mü var?Harbiden seçemiyorum ya press gücü dinamiklik kısa pas kalitesi top kapma-- Torreira
Skor katkısı-uzun top- teknik- hava topları-- Melo
Yok yok seçemiyorum.
Bugün günlerden Anket bölümü mü var?
Sertanım hosgeldin bir sürü anket var forumda mutlaka göz at.Ben eskiden beri forumun anket kısmında vakit geçirmeyi seviyorum keyifli oluyor
İzindeyiz Atam vakit çokSertanım hosgeldin bir sürü anket var forumda mutlaka göz at.
Aynen katılıyorum.Bencede ikisi mükemmel olurdu.Bende düşünmedim değil.İkisinin yan yana oynadığını hayal ettim bir an. Önlerinede Prime Sneijder of of.
Aynen öyle bunları herkes unutuyor.Ben melo isterdim takımımda ama melo da iş ahlakı sıfırdı.
Her sene kampı boş geçirir hep en sonradan gelirdi.
Tor a bakıyorum her sene kampa tek başına gelen ilk kişi.
Katılmıyorum .En profesyonel dediğimiz Muslerada ben bildim bileli geç gelir idmanlara "eskiden milliydi tamamdı ozaman ama hala takıyor.Torreira dışında takmayan G.Amerikalı tanıyormusun sevgili Mehmet?Ben melo isterdim takımımda ama melo da iş ahlakı sıfırdı.
Her sene kampı boş geçirir hep en sonradan gelirdi.
Tor a bakıyorum her sene kampa tek başına gelen ilk kişi.