GSC Anket Felipe Melo vs Lucas Torreira

Felipe Melo vs Lucas Torreira

• Kullanılan toplam oy
    172
Harbiden seçemiyorum ya press gücü dinamiklik kısa pas kalitesi top kapma-- Torreira
Skor katkısı-uzun top- teknik- hava topları-- Melo

Yok yok seçemiyorum.

Prime Melo ama o çok kısa sürdüğü için Torreira daha baskın gözüküyor.

Torreira geldiği günden beri canla başla can siparane savaş veriyor.Hastasiyiz.Ancak ve ancak melonun itici ve kışkırtıcı gücü ateşleyici özelliği bambaşkaydı.Suan aslında takımımızın ihtiyacı olan yegane özellik ama maalesef yok.Yillardir da olmadı.Biraz Ndiaye yaklaştı ama bu kadar senedir bir eksik olmamızın sebebi işte bu tarz oyuncu.An itibariyle hala da yok.Buyuk bir ihtimalle olmayacaktı ama ayan beyan gözüken eksik olduğumuz .Eksiğiz ve Melosuzuz.
Takıma Melo sartoglu şart.

Ben melo isterdim takımımda ama melo da iş ahlakı sıfırdı.

Her sene kampı boş geçirir hep en sonradan gelirdi.

Tor a bakıyorum her sene kampa tek başına gelen ilk kişi.

Melo sahadayken orta sahada top gelen rakip oyuncular ilk olarak "Acaba Melo yakında mıdır?" diye çevre kontrolü yapıp sonra topla ne yapacağına karar veriyordu. Bu da orta sahada rakibi yavaşlatıyor ve tedirgin ediyordu. Emre Belözoğlu'nun "bittik biz" lafı fiziksel olmasının yanı sıra zihinsel bir çöküşü anlatıyordu çünkü.

Ayrıca bu istatistik bulunabilir mi bilmiyorum ama içeride Real'i yendiğimiz maçta Semih ve Ujfalusi'den daha fazla kafa topu çıkarttığını düşünüyorum ceza sahamızın içinden. Belki ikisinin toplamından bile fazla çıkartmış olabilir

Melo hem 6 hem de terse attığı toplar ile 8 karışımı idi.

İkisi de muazzam topçu ve yan yana bile oynardı o ayrı.

Fernando
Melo
Torreira

bence tarihimizin en iyi 3 orta sahası yabancı anlamında.

2011-2015 dönemi belki de 1996-2000‘den sonra en basarili dönemimizdi (Avrupa‘da basariyi da falan katarsak)

O dönemin Hagi‘si de Melo‘ydu iste. O gitti GS cöktü.

Torreira canimiz cigerimizdir ama Melo cok farkli bir seviyeydi.

GS tarihinin yabanci oyuncu siralamasinda Melo‘yu Hagi ve Muslera‘dan sonra ücüncü siraya koyarim.

Ben melo isterdim takımımda ama melo da iş ahlakı sıfırdı.

Her sene kampı boş geçirir hep en sonradan gelirdi.

Tor a bakıyorum her sene kampa tek başına gelen ilk kişi.
Katılmıyorum .En profesyonel dediğimiz Muslerada ben bildim bileli geç gelir idmanlara "eskiden milliydi tamamdı ozaman ama hala takıyor.Torreira dışında takmayan G.Amerikalı tanıyormusun sevgili Mehmet?

Geri
Üst Alt