- 18 Eylül 2018
- 13.747
- 10.137
- 1.423
Allah aşkına şu yiğit karagöz un soyadını gsc nin milli çalgısı flút yapın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo mert hakana nasıl sövüyorsa gs taraftarı irfana nasıl sövüyorsaFb li ve bjk li arkadaşlarım hala melo'ya sövüyorlar. Melo ismi geçtiğinde yüzlerindeki öfkeyi görebiliyorum düşünün bıraktığı etkiyi ve o dönemdeki kulübe sağladığı psikolojik üstünlüğü.
Melo dediğimiz adam Galatasaray tarihinde Hagi ile kapışır hem başarı anlaminda hem rakiplere karsi psikolojik üstünlük anlaminda.
Mert hakana irfana niye sövüyüm ben yillarca alex e luganoya sövdüm ben sahada karaktere bakmam takimima zarar veren adama söverim.yoo mert hakana nasıl sövüyorsa gs taraftarı irfana nasıl sövüyorsa
fblilerde öyle sövüyor tamamen karakter meselesi
Melo bizden ayrilali 8 yil oldu. Ve hala rakip taraftarlarin aklinda, onlar bile unutamadi adami. Mustafa renktasimiz bence bunu anlatmak istiyor.yoo mert hakana nasıl sövüyorsa gs taraftarı irfana nasıl sövüyorsa
fblilerde öyle sövüyor tamamen karakter meselesi
Felipe melo geldiğinde sene 2011 di sanırım. Forumda çılgınca seviniyorduk. Muslera da gelmişti aynı sezon. Geceleyin copa america yi izliyorduk muslera aguero nün penaltısını filan çıkarmıştı sanirsam burda yine haykiriyorduk. Neyse konu muslera değildi. Felipe melo basit bir transfer degildi. Selçuk İnan ile birlikte yıllarca fb tarafından ezilen takımımızın en kilit noktası olan orta saha da ilk defa üstünlüğü almamızı sağlayan çok büyük transferdi. Hatta ilk geldiği zamanlar hatırlıyorum da İtalya da transfer manasında yılın bidonu yakıştırması yapılmış çok agresif olduğundan çok kart gördüğü iddia edilmiş maalesef taraftarlarımız tarafından da bu algı türlü argümanlarla desteklenmiş lakin neticesinde ona inananlar haklı çıkmış ve ezeli rakibimiz başarılı şekilde ezilmiş ve eziklestirilmisti. Aslında ondan sonra transfer edilen fernando veya toreria biraz da bu psikojik üstünlüğün ekmeğini yemiş ve hala da yemektedir de. Felipe melo bu manada diğerlerinden ayrılır benim gözümde. O sadece sahada görevini yerine getiren bir futbolcu değil saha içi ve saha dışı futbol harp sanatını da galatarayimizin genetiğine en uygun şekilde başarıyla icra etmeyi basaran holigan bir karakterdi ve aziz yıldırım fenerbahcesini üzerimizden söküp atmayı bilmiştir. Velhasıl sen çok yaşa MELO!
Bu arada beni forumdan yıllarca yasaklayan banlayan cezalandiran düşünceye ve sahislara hakkı mı helal etmiyorum. Tek savunduğum imparator Terim'di.
Sen söyleyince ben de hayal meyal hatırladım o görüntüleri. Nedense aklıma şimdi bir de riera yi odaya kitleyip dövmesi aklıma geldi. Takımda en çok kazanan oydu ve iyi performans göstermiyordu. Sonra riera efsanesi doğacaktı elbette bandanaliIlk gelisi cok guzeldi yaf, forumda kutlamistik... Kampa katildigi gun hele, Terim ile konsuyordu, tokalasma falan.. 1 sene once DK'da hatasi sebebiyle Milli Takim'dan cikarilmisti, gozden dusmustu, tam zamaninda aldik adamiO goruntu hayal meyal hala aklimda o tokalasma, sakalasma, Terim ile konusmasi sonra antrenmana baslamasi, esofmanlari giymis boyle.