GSC Anket Felipe Melo vs Lucas Torreira

Felipe Melo vs Lucas Torreira

• Kullanılan toplam oy
    172
Allah aşkına şu yiğit karagöz un soyadını gsc nin milli çalgısı flút yapın.

Ayrica Melo ile torriera kesinlikle kıyaslanamaz. Melo kiyaslandigi herşeyden net olarak daha iyiydi.

İkisini kıyaslamam fakat imkan olsaydı da keşke ikisi yan yana oynatabilseydik.

Melo sahada hem dominant hem skor yapıyordu. Torreira da mükemmel

Emre özcan ne övdü torreirayı yav

Meloyla kıyasladı. Dribling ve uzun pasta melo, kısa ve ayağa pasta ve alan kaplamada torreira imiş

Hala daha Melo. Ama Torreira cok daha enerjik bunu soylemek yanlis olmaz. Henuz erken olsa da ben yine de Melo diyorum. Agresiflik, takima aidiyet, sahaya koydugu karakter (ki hala devam ediyor :) ) ustune de winner olusu. Ayrica, hava toplarindaki ustunlugu..

Lucas'ı çocuk yaşlarından beri takip eden birisiyim. Yazın da bizimle adı anıldığı ilk gün ne kadar heyecanlandığımı burada çoğu kişi biliyor. Özel takip ettiğim futbolculardan birisiydi Lucas. Bu karşılaştırmayı yapabilmek için Lucas'ın çok daha fazla bu takımla maça çıkması gerekiyor ama Melo bambaşka bir şeydi, Melo psikolojik üstünlüktü, Melo'yu karşısında gören rakip orta saha topa hamle bile yapmadan kendi sahasına koşmaya savunma yapmaya başlardı.

Melo bugün bu yaşında sahada olsun yine aynı etkiyi yapar. Hafızalara öyle bir kazınmış ki adam hakemine kadar herkesi titretiyordu sahada. Melo dediğin adam ordusunu arkasına alıp savaşa en önde giden general gibi bir şeydi, inanılmaz bir liderlik ruhu var herifte.

Geçen gün bir videosuna denk geldim; Kaç yıl Real Madrid forması giymiş, tarihin en iyi beklerinden denilen Marcelo'nun omzuna kolunu atmış bir konuşma yapıyor, muhtemelen Marcelo'ya, takıma sahaya çıkıp hepsini öldürün dese katliam yaşanır, öyle bir inandırıyor ki takımını galibiyete bambaşka bir seviye.

Melo tam olarak budur işte, buyurun;
PlumpMeaslyCleanerwrasse-size_restricted.gif
vJ0pL8.gif

felipe-melo.gif

Fb li ve bjk li arkadaşlarım hala melo'ya sövüyorlar. Melo ismi geçtiğinde yüzlerindeki öfkeyi görebiliyorum düşünün bıraktığı etkiyi ve o dönemdeki kulübe sağladığı psikolojik üstünlüğü.

Melo dediğimiz adam Galatasaray tarihinde Hagi ile kapışır hem başarı anlaminda hem rakiplere karsi psikolojik üstünlük anlaminda.

Fb li ve bjk li arkadaşlarım hala melo'ya sövüyorlar. Melo ismi geçtiğinde yüzlerindeki öfkeyi görebiliyorum düşünün bıraktığı etkiyi ve o dönemdeki kulübe sağladığı psikolojik üstünlüğü.

Melo dediğimiz adam Galatasaray tarihinde Hagi ile kapışır hem başarı anlaminda hem rakiplere karsi psikolojik üstünlük anlaminda.
yoo mert hakana nasıl sövüyorsa gs taraftarı irfana nasıl sövüyorsa

fblilerde öyle sövüyor tamamen karakter meselesi

yoo mert hakana nasıl sövüyorsa gs taraftarı irfana nasıl sövüyorsa

fblilerde öyle sövüyor tamamen karakter meselesi
Melo bizden ayrilali 8 yil oldu. Ve hala rakip taraftarlarin aklinda, onlar bile unutamadi adami. Mustafa renktasimiz bence bunu anlatmak istiyor.

Mert hakan veya irfan simdi fbden ayrilsalar seneye hatirlamayiz bile bu mallari.

Felipe melo geldiğinde sene 2011 di sanırım. Forumda çılgınca seviniyorduk. Muslera da gelmişti aynı sezon. Geceleyin copa america yi izliyorduk muslera aguero nün penaltısını filan çıkarmıştı sanirsam burda yine haykiriyorduk. Neyse konu muslera değildi. Felipe melo basit bir transfer degildi. Selçuk İnan ile birlikte yıllarca fb tarafından ezilen takımımızın en kilit noktası olan orta saha da ilk defa üstünlüğü almamızı sağlayan çok büyük transferdi. Hatta ilk geldiği zamanlar hatırlıyorum da İtalya da transfer manasında yılın bidonu yakıştırması yapılmış çok agresif olduğundan çok kart gördüğü iddia edilmiş maalesef taraftarlarımız tarafından da bu algı türlü argümanlarla desteklenmiş lakin neticesinde ona inananlar haklı çıkmış ve ezeli rakibimiz başarılı şekilde ezilmiş ve eziklestirilmisti. Aslında ondan sonra transfer edilen fernando veya toreria biraz da bu psikojik üstünlüğün ekmeğini yemiş ve hala da yemektedir de. Felipe melo bu manada diğerlerinden ayrılır benim gözümde. O sadece sahada görevini yerine getiren bir futbolcu değil saha içi ve saha dışı futbol harp sanatını da galatarayimizin genetiğine en uygun şekilde başarıyla icra etmeyi basaran holigan bir karakterdi ve aziz yıldırım fenerbahcesini üzerimizden söküp atmayı bilmiştir. Velhasıl sen çok yaşa MELO!

Bu arada beni forumdan yıllarca yasaklayan banlayan cezalandiran düşünceye ve sahislara hakkı mı helal etmiyorum. Tek savunduğum imparator Terim'di.

Felipe melo geldiğinde sene 2011 di sanırım. Forumda çılgınca seviniyorduk. Muslera da gelmişti aynı sezon. Geceleyin copa america yi izliyorduk muslera aguero nün penaltısını filan çıkarmıştı sanirsam burda yine haykiriyorduk. Neyse konu muslera değildi. Felipe melo basit bir transfer degildi. Selçuk İnan ile birlikte yıllarca fb tarafından ezilen takımımızın en kilit noktası olan orta saha da ilk defa üstünlüğü almamızı sağlayan çok büyük transferdi. Hatta ilk geldiği zamanlar hatırlıyorum da İtalya da transfer manasında yılın bidonu yakıştırması yapılmış çok agresif olduğundan çok kart gördüğü iddia edilmiş maalesef taraftarlarımız tarafından da bu algı türlü argümanlarla desteklenmiş lakin neticesinde ona inananlar haklı çıkmış ve ezeli rakibimiz başarılı şekilde ezilmiş ve eziklestirilmisti. Aslında ondan sonra transfer edilen fernando veya toreria biraz da bu psikojik üstünlüğün ekmeğini yemiş ve hala da yemektedir de. Felipe melo bu manada diğerlerinden ayrılır benim gözümde. O sadece sahada görevini yerine getiren bir futbolcu değil saha içi ve saha dışı futbol harp sanatını da galatarayimizin genetiğine en uygun şekilde başarıyla icra etmeyi basaran holigan bir karakterdi ve aziz yıldırım fenerbahcesini üzerimizden söküp atmayı bilmiştir. Velhasıl sen çok yaşa MELO!

Bu arada beni forumdan yıllarca yasaklayan banlayan cezalandiran düşünceye ve sahislara hakkı mı helal etmiyorum. Tek savunduğum imparator Terim'di.

Ilk gelisi cok guzeldi yaf, forumda kutlamistik... Kampa katildigi gun hele, Terim ile konsuyordu, tokalasma falan.. 1 sene once DK'da hatasi sebebiyle Milli Takim'dan cikarilmisti, gozden dusmustu, tam zamaninda aldik adami :) O goruntu hayal meyal hala aklimda o tokalasma, sakalasma, Terim ile konusmasi sonra antrenmana baslamasi, esofmanlari giymis boyle.

Ilk gelisi cok guzeldi yaf, forumda kutlamistik... Kampa katildigi gun hele, Terim ile konsuyordu, tokalasma falan.. 1 sene once DK'da hatasi sebebiyle Milli Takim'dan cikarilmisti, gozden dusmustu, tam zamaninda aldik adami :) O goruntu hayal meyal hala aklimda o tokalasma, sakalasma, Terim ile konusmasi sonra antrenmana baslamasi, esofmanlari giymis boyle.
Sen söyleyince ben de hayal meyal hatırladım o görüntüleri. Nedense aklıma şimdi bir de riera yi odaya kitleyip dövmesi aklıma geldi. Takımda en çok kazanan oydu ve iyi performans göstermiyordu. Sonra riera efsanesi doğacaktı elbette bandanali:)

kıyas bi yana meloyu sevmeyenler sadece fenerliler ve bjklılardır
edit. birde fetöcüler

Geri
Üst Alt