Fellaini ''Arda'yı bilerek sakatladım''

Efehan Yıldız

10 Numara!
Nasıl yani...

“Arda’ya yaptığın hareket centilmenlik dışı bir giriş değil miydi? Sakatlamak mı istedin?” sorusuna şok cevap!

İlk yarıda Belçika’dan Fellaini, Arda’yı sert bir şekilde yere indirdi. Acılar içinde kalan milli futbolcu sedyeyle alınarak kenarda tedavi gördü. Gol attığı ikinci yarının sonunda sahayı sekerek terk eden Arda’nın MR’ı çekilecek.

Sağ ayağına bandaj takılan ve takım otobüsüne doktorların yardımıyla binen genç yıldızın durumunun ciddi olmasından korkuluyor. HABERTÜRK, maçtan sonra Fellaini’ye “Arda’ya yaptığın hareket centilmenlik dışı bir giriş değil miydi? Sakatlamak mı istedin?” diye sordu. Belçikalı futbolcu, karşılığında hiç beklemediğimiz bir cevap verip “Evet, futbol böyle bir oyun” diye konuştu. Everton’da oynayan Fellaini’nin, 3 kez aynı soruyu tekrarlamamıza rağmen “Evet” demesi şaşkınlık yarattı. Ancak futbolcunun kötü İngilizce’si kafalarda soru işareti bıraktı.

HTSPOR / Ulaş GÜRŞAT

Cevap: Nasıl yani...

Feleğini(Fellaini).............!!!!!!!!!!!!!

Anasını dün gece komşumuzun evine girerken gördüm, acabağ dedim içimdn?

ulan adam sanırdım senitransfer nöbetinde resmini koyduğum postlara yazıklar olsun :/

Anlamamıştır soruyu, "Yenilgi hakkında ne diyosunuz?" diye sordu sanmıştır.

Başka bir seçenek gelmiyor akla. Yoksa o iğrenç saçlarından yolmak zorunda kalacağız.

Anlamamıştır soruyu, "Yenilgi hakkında ne diyosunuz?" diye sordu sanmıştır.

Başka bir seçenek gelmiyor akla. Yoksa o iğrenç saçlarından yolmak zorunda kalacağız.

Fellaini çirkefin önde gidenidir,dediyse böyle şaşırmam.

Eğer doğruysa:mad: sigarayı bitirince söndürmek yerine saçının üstüne kondurcan:asd:

Maroune_Fellaini_23_original.jpg

NEFRET!!:mad::sopa::ka10::ka10::ka10:

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum.

(Doğruysa...:mad:)

Ama ardanın vuruşunda ona fellainiye çarpan top yanılttı kaleciyi.:lol::D

Sana şerefsiz demiyorum rtük izin vermez o yüzden şeref yoksunu diyorum :sopa:

Dün gece bütün sülalesini andım zaten daha fazla günaha gerek yok :asd:

dünyanın her yerinde sporcunun zeki çevik ve ahlaklısının sevildiğini zannediyodum, bu açıklamadan sonra bi ceza gelmesi lazım...

Geri
Üst Alt