- 10 Mart 2013
- 121.619
- 158.410
- 5.068
Kimseye kolay kolay kuş demem ama arkadaş kuş intibası uyandırdı ben de.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseye kolay kolay kuş demem ama arkadaş kuş intibası uyandırdı ben de.

Herhalde galibiyetten dolayı kan ter içinde kalmışsın Oral abi
Erman abi Zeman ilk yarıda değişik bir ofsayt taktiği denemişti bu maçta sonra ikinci yarı vazgeçti ama bundanMaçtaydım. Maraton tribününde 10.000 çobanisporlunun tam ortasında izledim bu maçı. Gollere sevinemiyordum ama Galatasaray gol attığında çıkardıkları anırmaya benzer sesleri en yakından işitmek keyifliydi. Bıyık altından gülerek seyrettiğim bir maçtı. İlk yarıdan 5-0 olabilirdi.
Doğrudur çok saçma bir taktik anlayış ile çıkmışlardı maça. Ha zaten sefilleri oynuyorlardı o sezon.Erman abi Zeman ilk yarıda değişik bir ofsayt taktiği denemişti bu maçta sonra ikinci yarı vazgeçti ama bundan
Arkaya attığımız her top gol pozisyonu oluyordu
Bizim o sezon 0-5 yenildiğimiz Chelsea maçına çok benziyordu o açıdan
Necati Bilgiç = Gürcan Bilgiç'in babası. Hiç değişmemişler.
Telsizci Onad babaNecati Bilgiç = Gürcan Bilgiç'in babası. Hiç değişmemişler.![]()
Aynen öyle. Bunlarla maçlar hep bir şekilde şanssızlık olurdu. Az daha 2 - 2 bitiyorduMaçtaydım. Maraton tribününde 10.000 çobanisporlunun tam ortasında izledim bu maçı. Gollere sevinemiyordum ama Galatasaray gol attığında çıkardıkları anırmaya benzer sesleri en yakından işitmek keyifliydi. Bıyık altından gülerek seyrettiğim bir maçtı. İlk yarıdan 5-0 olabilirdi.
Küpürü gördüğümde benim de aklıma ilk bu geldi. Babası neydi ki oğlu ne olsun dedim geçtim.Necati Bilgiç = Gürcan Bilgiç'in babası. Hiç değişmemişler.![]()
Hava çok rüzgârlı idi. Hatta attıkları gol de rüzgardan olmuştuErman abi Zeman ilk yarıda değişik bir ofsayt taktiği denemişti bu maçta sonra ikinci yarı vazgeçti ama bundan
Arkaya attığımız her top gol pozisyonu oluyordu
Bizim o sezon 0-5 yenildiğimiz Chelsea maçına çok benziyordu o açıdan
Telsizci Onad baba
Hincal Uluç'un dayısı.Necati Bilgiç = Gürcan Bilgiç'in babası. Hiç değişmemişler.![]()
Evet Halil abiHava çok rüzgârlı idi. Hatta attıkları gol de rüzgardan olmuştu
Başarısız bir gif Onad baba
Gayet ii ZarpBaşarısız bir gif Onad baba
Gayet ii Zarp
UzaGayet ii Zarp
Fena değil şu an ama kadroları görek önceyeni sezona dair hissiyatını alalım