Fenerbahçe 1 - Galatasaray 2 (22.12.1999)

Maçtaydım. Maraton tribününde 10.000 çobanisporlunun tam ortasında izledim bu maçı. Gollere sevinemiyordum ama Galatasaray gol attığında çıkardıkları anırmaya benzer sesleri en yakından işitmek keyifliydi. Bıyık altından gülerek seyrettiğim bir maçtı. İlk yarıdan 5-0 olabilirdi.

Maçtaydım. Maraton tribününde 10.000 çobanisporlunun tam ortasında izledim bu maçı. Gollere sevinemiyordum ama Galatasaray gol attığında çıkardıkları anırmaya benzer sesleri en yakından işitmek keyifliydi. Bıyık altından gülerek seyrettiğim bir maçtı. İlk yarıdan 5-0 olabilirdi.
Erman abi Zeman ilk yarıda değişik bir ofsayt taktiği denemişti bu maçta sonra ikinci yarı vazgeçti ama bundan

Arkaya attığımız her top gol pozisyonu oluyordu

Bizim o sezon 0-5 yenildiğimiz Chelsea maçına çok benziyordu o açıdan

Erman abi Zeman ilk yarıda değişik bir ofsayt taktiği denemişti bu maçta sonra ikinci yarı vazgeçti ama bundan

Doğrudur çok saçma bir taktik anlayış ile çıkmışlardı maça. Ha zaten sefilleri oynuyorlardı o sezon.

Arkaya attığımız her top pozisyon oldu ilk yarıda ve bizim torinolu fetöcünün kazmalığı tutmuştu. Yoksa ilk yarıdan 5 olurdu ve yarıda kalırdı o maç.

Aynen öyle. Bunlarla maçlar hep bir şekilde şanssızlık olurdu. Az daha 2 - 2 bitiyordu

Hava çok rüzgârlı idi. Hatta attıkları gol de rüzgardan olmuştu

Telsizci Onad baba
ft.gif

Geri
Üst Alt