Fenerbahçe, 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin TFF'ye Resmi Başvuruda Bulundu

Benim esas merak ettiğim bizden ve tinercilerden ses cikacakmi acaba

Ezikler şampiyonluktan ümidi kesmişler belli bu konuyu açtılarsa yine🤣🤣

O dönemde ligler bölgeseldi ve ulusal lig yoktu o yüzden kabul edilmez. Bende lise yıllarımda futbol turnuvasında en değerli oyuncu seçilmiştim. O zaman UEFA'ya itiraz edeyim altın ayakkabıyı bana versinler.
Vay be
böyle üyelerımızın olması gurur verici

Nihat fln hikaye bu konuda da olay reis'e bağlanıyor he derse g.o

reddedilir ve sonrasında ''bakın tff fenerli diyordunuz, hakkımız olan şamp vermediler'' diye öterler

Bunun kabul edileceğini bal gibi biliyoruz.. Ulan adam tetikçisini boşa mı TFF'ye getirdi..Geçen en çok şampiyon olan takım diye tabloyu TFF başkanı tutturmalarının sebebi neydi..Sonucun ne olacağını sanıyorsunuz.. Ahh Ünal Aysal ahh sen olacaktın ki kan alacaktın bunların ...den..

Anladılar bu sene kupaların sapını alacaklarını o yüzden amaç gündem değiştirmek

Hiçbirşey olmaz. Nihat kendine kalırsa kabul edeceğini aylar önce bir röportajda söyledi. Her ne kadar kurullara topu atsa da kurulların kimlerin elinde olduğu açık. Geçmiş olsun...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nihat'ı filan aşar bu iş. Muz Cumhuriyeti son zamanlarda ülke evet biliyoruz ama siyasetle yürüyo bu durum. Galatasaraylı milyonlarca kişi ayağa kalkar basit bir iş değil bu.

Belli havlu atmışlar şampiyonluğa :)

Bu ülkede her şey olur ama bu olmaz. Futbol bu ülkede en büyük afyondur onun bitmesini kimse istemez.

Tüm GS'lilerden ricam sosyal medyada vs. sakın kaale almayın bu olay yokmuş gibi davranın.

Geri
Üst Alt