Fenerbahçe, 1959 Öncesi Şampiyonluklar İçin TFF'ye Resmi Başvuruda Bulundu

Yav o açıklamaları biliyorum, nihat fenerbahçeli olarak evet hepsi kabul edilsin diyo, tahkim ne der bilemiyorum diyo. Orda ki hukukcular kafalarına göre iş yapamazlar, 1 sezonda 2 takım şampiyon çıkmış twitter'da bile adam örnekleriyle koymuş durumu. Bu işin hukuki siyasi durumları var. Bir takıma kafasına göre 10 şampiyonluk verip düzeni kimse değiştiremez.

Milyonlarca Galatasaraylı var, kaos çıkar ülkede.

Tek bir soru: şikeyi örtbas ettiklerinde ne dedi milyonlarca Galatasaraylı Trabzonlu Bursalı vs..?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tinercilerden ses çıkmaz ama bizim kulüp biseyler diyecekmi acaba

bizimde 40 şampiyonluk oluyor o zaman tff bey, 8 yıldızımızı rica ederiz.

Konuşup boşuna gündem yapıyoruz ama zamanında çok araştırdım ben bunu. Kısaca doneler vereyim;

-Aynı gün 2 farklı turnuvada final oynanılan hatta Beşiktaş'ın birini gereksiz görüp as takımını yurtdışına turnuvaya yollayıp buradaki finale B takımı ile çıktığı kayıtlarda.

-Kura çekimi ile üst tura çıkılıp totalde 3 maç ile alınan şampiyonluklar var.

-BJK'li oyuncunun hava muhalefeti nedeniyle karşıya geçemediği maç var ve BJK sahaya eksik çıkmasın diye FB'li bir oyuncu BJK safına geçiyor yani bildiğiniz halı saha maçı.

-Aynı anda İstanbul'da lig oynanırken Konya'da Adana'da Samsun'da lig oynanıyor ama FB, İstanbul'da oynanılan turnuvadan dolayı şampiyonluk istiyor ulan diğer ligler ne olacak? Liseler arası il şampiyonası mı bu?

:D:D:D:D bunun gibi bir sürü var. Bunun olma şansı yok yani Ali Koç, TFF başkanı olsa bile yok.

Konuşup boşuna gündem yapıyoruz ama zamanında çok araştırdım ben bunu. Kısaca doneler vereyim;

-Aynı gün 2 farklı turnuvada final oynanılan hatta Beşiktaş'ın birini gereksiz görüp as takımını yurtdışına turnuvaya yollayıp buradaki finale B takımı ile çıktığı kayıtlarda.

-Kura çekimi ile üst tura çıkılıp totalde 3 maç ile alınan şampiyonluklar var.

-BJK'li oyuncunun hava muhalefeti nedeniyle karşıya geçemediği maç var ve BJK sahaya eksik çıkmasın diye FB'li bir oyuncu BJK safına geçiyor yani bildiğiniz halı saha maçı.

-Aynı anda İstanbul'da lig oynanırken Konya'da Adana'da Samsun'da lig oynanıyor ama FB, İstanbul'da oynanılan turnuvadan dolayı şampiyonluk istiyor ulan diğer ligler ne olacak? Liseler arası il şampiyonası mı bu?

:D:D:D:D bunun gibi bir sürü var. Bunun olma şansı yok yani Ali Koç, TFF başkanı olsa bile yok.

Dediklerin harfiyen doğru ama tek bir şey hariç. Ali Koç zaten Başkan. Aziz başkanlığındaki yönetimde Nihat Ali’nin 2. başkanı değilmiydi? Ha Ali ha Nihat, ne fark var; siyasi duruşları haricinde

Yemin ediyorum geri zekalı aptal bunlar..

Bu Kadar ezikliği bu kadar açığa vyran başka bi camia olamaz..

Türkiye kupası bile sayılmaz o üç il arasındaki turnuvaları.
iflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış.

TFF kabul ederse şaşırmam.

Farklı bir konu bu, mümkün değil böyle bir şey.

Yav hak hukuk mantık senin gibi diyor. Bununla ilgili bir arkadaş bişeyler yazmış içerik ile ilgili, daha önce yanılmıyorsam Şenol (soyismini unuttum, bir ara sosyal medya hesapların sorumlusuydu) beyde benzer şeyler yazmıştı. Yani taraftar filan değil de konsept müsade etmez. Ancak biz Türkiye’de yaşıyoruz azizim

arkadaşlar durum sadece sayıdan oluşmuyor ortada tazminat hak iddaa etme meseleleri de var
ortada para olmasa zaten peşine düşmezler bu işin.
kuşların yaptığı ilkokul diplomasını üniversite diploması ile bir tutmak gibi bir şey.
ve bu diploma benzetme ercan güven gibi fenerli olarak bilinen bir spor yazarına ait.

General Harrignton Kupası İçin de UEFA ya Başvururlar Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Sayılması İçin...

Yahu böyle bir şey mümkün olsa onun ekmeğini aziz yerdi, yalı çocuğunun yaptığı taraftarın gazını almak .

Geri
Üst Alt