Fenerbahçe: "2021-22 Sezonu, yarışla değil skandallarla anılacaktır!"

Hiç haklı felan değiller TS çatır çatır topunu oynadı şampiyon oldu. Ha transferler de yardım edilmiştir birşey diyemem orasına ama futbol olarak adamlar çatır çatır herkesi yenerek şampiyon oldular.

gülüp eğleniyorsunuz arkadaşlar ama ben pek eğlenceli bulmuyorum sonuçta biz kendimize bakmamız lazım.

Aynı haldeydik bu adamlarla - futbol farklı değildi , o zaman bakınca kadroda "kalite" o denli farklı görünmüyordu ki pozisyon pozisyon bakınca ortasaha hariç bizim kadro tartıda ağır duruyordu ama haller ortada.

Zaten fener burada gidip son haftaya kadar bir ihtimale inanarak bunu reklam ederek yapsalardı baştan sona incelenirdi her şey. O nedenle havaya sıkmaları normal - karakterlerinde bu var.

Buna en güzel tokat Konya 2. olursa olacaktır o kadar.

Aklıma gelmişken yazayim dedm bunlar en son şampiyon olduğunda hamit falan bizde oynuyordu sanırım. Birde bu camianin nasil bir 2. Lik aşkı var çözemedim. En fazla 2. Lik rekoru bunlardaymis

bu konuda en son konuşması gereken yine ilk konuşan olmuş, çok enteresan bir ülkeyiz. istifa eden tff başkanı fenerli yerini bıraktığı yardımcısı fenerli hakem diye ağlayanlar yine fenerli. fıkra bukadar

Hakemler bunları yeterince (aşağı yukarı her maç aleni şekilde yani) kayırmadıysa orada skandal oluyor. Bakış açıları bu.

Bunlar şampiyon olabileceklerine inanıyorlardı herhalde şu puan farkıyla. Gerçi adamlar sampiyon olamadıkları sene şampiyonluğu kutladılar bunu çok görmemek lazım kuş camiasına.

:D
632

Valla dünkü penaltı komikti, şu dönemde yapılacak bir iş değil alenen saçmalık.

Herkes işine geldiği zaman tepki gösteriyor, bugün bize yarın size.. Senenin başından beri tek tepki gösteren kulüp Galatasaray’dı, Terim varken hakemler resmen içimizden geçti, şimdi ağlayın durun, bu iğrenç ligi oynattınız, sonuçlarına da katlanacaksınız.

Geri
Üst Alt