Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Cevap: Fenerbahçe - Ankaragücü maçında şike iddiası !

Konu hep farklı noktalara doğru gidiyor ve Fenerbahçeli arkadaşlarda bu konuların arkasına saklanarak konunun özünden uzaklaşarak, konuyu meşru göstermeye ve örtbas etmeye çalışıyor.

Ortada maddi bir delil var mı ? Var. Söz konusu mesajlaşma kapı gibi ortada duruyor.

Ekrem adlı kişi bu mesajı attığını doğruluyor mu ? Doğruluyor.

Söz konusu mesajın içeriği yeni yasa gereği suç teşkil eden fiili içeriyor mu ? İçeriyor.

O halde bundan sonra olması gereken şey savcılığın soruşturma açmasıdır. Şayet bu konu hakkında soruşturma açılmazsa mideler daha fazla bulanacaktır.

Ha bu soruşturma sonrasında, kovuşturmayı gerektirecek herhangi bir emareye rastlanmamıştır vs. gibi bir karar çıkar. O zaman ayrı. Ama öncelikle ve ivediyetle bu konuda bir soruşturmanın başlaması gerekir.

Kaldı ki bunu yine ve yeniden söylüyorum Fenerbahçelilerin istemesi gerekir. Hukuki olarak durumun netleşmesi her halükarda onlar açısından daha önemlidir.

Carl Sagan'ın çok beğendiğim bir lafı vardır, büyük iddialar büyük kanıtlar gerektirir diye. Ortada bir kanıt var mı? Yoksa bütün gürültü menajerin tekinin blackberrysinden Ankaragücülü bir futbolcuya Emre adına çektiği iddia edilen mesajlar üzerine mi kopuyor? Bunlar gülünç iddialar, Emre ordaysa ispatlanır. Değilse sorun ne? Hem Emre mesaj çekmiş olsa nolur? Mesela devre arasında iki takım oyuncularından birinin diğerlerine "şampiyonluğa oynamıyorsunuz niye maça asılıyorsunuz?" veya "maça asılmayın" dediği iddiaları şike kanıtı mı? Bunu bilmediğim için soruyorum. Kaldı ki söz konusu takımdan Fenerbahçe'ye transfer olmuş bir oyuncu da yok.

Ben sana söyleyeyim bir hukukçu olarak aradaki farkı; devre arası olayında oyuncuya sitem, kızma, öfke ve hatta saldırı dahi olsa şike olmaz, ama sen bir oyuncuya oynanacak bir maç öncesinde, bizim maçta oynama seni takıma transfer ettireceğim ayarladım, fazla sıkma, zorlama dersen şike teklif etmiş olursun, maçı manüpüle etmeye çalışmış olursun.

Olayda peşin hükümlü davranmak istemiyorum kesinlikle de Emre suçludur diyemem ama olayı da senin söylediğin gibi basite indirgemek ancak yanlı yaklaşımla mümkün olabilir.

Geçen yıl oynanan Ankaragücü maçında çok tartışmalı goller yiyen Serkan transfer ediliyor, bu yıl kendi maçında çok tartışmalı bir şekilde oynamaktan kaçınan ve oynamayan Emenike transfer ediliyor, üstelik de burada tartışılması gereken konu bu transferden önce bu transfer karşılığında Karabük takımına ödenen bonservis ücretidir. Zira bu işten anlayan herkes yabancı kontenjanını doldurma pahasına bu kadar yüksek bir bonservis ücreti verilmesinin doğru olmadığını düşünmektedir kanımca. Yine bu yıl bir takıma kiralık verdiği oyuncuyu kendi maçında oynatmasında bir sakınca görmezken, yine aynı takıma bonservisi ile verdiği oyuncuyu kendi maçında oynatmamayı şart koşmanın ahlaki olduğunu söylemek mümkün müdür, peki aynı takımın iki oyuncudan kiralık oynayanı devre arasında satın aldığı oyuncuyu ise sezon sonunda göndermesinin izahını nasıl yapabilirsiniz kendinize?

Aslına bakarsan siz şunu yaptınız, siz de şunu yaptınız gibi birbirimize yaptığımız salvolardan ziyade insanların adalet duygusunun zedelenmemesine önem vermeliyiz.

Daha önceden de yazdım bu konu ile ilgili olarak, tekrar etmek isterim bu olayda mevcut durum itibarıyle başkaca herhangi bir şey kanıtlanmasa dahi fedarasyonun Ekrem Okumuş ve Ahmet Bulut'un ortak oldukları menejerlik şirketinin ve şirket ortakları olarak da şahısların lisanslarını iptal etmesi gerektiğini düşünmekteyim. Onun dışındaki yaptırımlarla ilgili olarak sadece Emre ile menejerin aynı ortamda bulunduğunun ispatlanmasının yeterli olmadığını ve cezanın da bununla sınırlı kalacağını düşünüyorum.

Son olarak şunu söylemeden geçemeyeceğim, bu olayı gerçekleştirenin Emre değil de atıyorum Semih'in olduğu,Gökhan Gönül'ün olduğu iddia edilseydi, bu kadar inandırıcı olur muydu acaba? Yapmıştır denilir miydi?

Bence Emre şapkasını önüne koyup düşünmeli, bunu sadece Galasaray'da yetiştim ama Fenerbahçe'de oynadığım işin insanlar bana kızgın şeklinde basite indirgememeli, kendisini bu kadar antipatik gösterenin ne olduğunu anlamalı artık!

konuyu dagitalim bu aksamlik , size bir sorum var kafayi yicem bulamiyorum yardimci olun .. son 2-3 senede olan bir film , bulup izlemek istiyorum lakin ismi aklima gelmiyor .. filmin baslangici teroristlerin bir polis ya da dedektif tipi bir adamin evini basmasi ve yaylim atesine tutmasi , bu esnada yanlislikla adamin karisinin ya da oglunun vurulmasi , basrol oyuncusunun ise kurtulmasi seklinde .. herkes esasen adamin hedef oldugunu yanlislikla kadin (veya cocuk) in kurban oldugunu saniyor , ama filmin ilerleyen gelisiminde bir nukleer silah firmasi veya bu tip bir yapilanmanin ortaya cikmasi ile ilgili bilgisi oldugu icin olduruldugu ortaya cikmaya basliyor

denzel washington dicem ama arastirdim son filmlerini ,o degil galiba .. ama o tip bir aktor var bas rolde .. hadi bulalim su filmi

tamamdir uzulmeyin , buldum kendim .... edge of darkness . mel gibson ..

Konu hep farklı noktalara doğru gidiyor ve Fenerbahçeli arkadaşlarda bu konuların arkasına saklanarak konunun özünden uzaklaşarak, konuyu meşru göstermeye ve örtbas etmeye çalışıyor.

Ortada maddi bir delil var mı ? Var. Söz konusu mesajlaşma kapı gibi ortada duruyor.

Ekrem adlı kişi bu mesajı attığını doğruluyor mu ? Doğruluyor.

Söz konusu mesajın içeriği yeni yasa gereği suç teşkil eden fiili içeriyor mu ? İçeriyor.

O halde bundan sonra olması gereken şey savcılığın soruşturma açmasıdır. Şayet bu konu hakkında soruşturma açılmazsa mideler daha fazla bulanacaktır.

Ha bu soruşturma sonrasında, kovuşturmayı gerektirecek herhangi bir emareye rastlanmamıştır vs. gibi bir karar çıkar. O zaman ayrı. Ama öncelikle ve ivediyetle bu konuda bir soruşturmanın başlaması gerekir.

Kaldı ki bunu yine ve yeniden söylüyorum Fenerbahçelilerin istemesi gerekir. Hukuki olarak durumun netleşmesi her halükarda onlar açısından daha önemlidir.

Önceki mesajımda bu konunun kulüp tarafından yargıya taşınmış olduğunu söyledim zaten, pek tabi ki fenerbahçeliler en başta aklanmak isteyecek ve ortada bir iftira veya komplo varsa yapan kimse suçlunun bulunmasını isteyecektir ve zaten bu konu fenerbahçe kulübü tarafından yargıya taşınmıştır hatta bu sebeple telegol denen bu program suç işlemiş olabilir bu yüzden.

boşuna demedik zaten inşalla serhat ulueren ikinci kez mahkum olur da hapsi boylar diye, çünkü geçmişten aldığı bir hapis cezası var aynı hareketi tekrarlaması halinde hapı yutar.

herneyse, sonuç ne olursa olsun, değişen bişey olacağını sanmıyorum.

ohoo o zaman işimiz var, "17'de 16 nasıl yatın önce onu anlat" genelde 17 maçın 16'sını kazanınca ortaya çıkıyor bu durum, mesela bursa maçında penaltımız verilseydi 17/17 olacaktı, 2 penaltımızın yendiği antep maçında son dakikada gol atamasaydık 15/17 olacaktı mesela, galatasary'ı 1-0'dan 1-2 yenemeseydik, karabük maçında defans topu ayağının altından kaçırmayıp da lugano o şans golünü atamasaydı bu oran daha da azalacaktı doğal olarak, bu böyle gider..... ben sana bunu ne yaparsan yapayım anlatamam senin anlaman gerek, niyetin neyse anlayışında öyle olacaktır.

aklıma istemsiz olarak şahanın 30.000 kadınla nasıl birlikte oldum skecini getirdi bu soru...

Şu konuda fenerlilere; ne yaparlarsa yapsınlar, uzaklaştırma ve ceza vermemesini diliyorum yönetimden. Bir insan ne kadar komik olabilir görülsün, engellenmesin.

ohoo o zaman işimiz var, "17'de 16 nasıl yatın önce onu anlat" genelde 17 maçın 16'sını kazanınca ortaya çıkıyor bu durum, mesela bursa maçında penaltımız verilseydi 17/17 olacaktı, 2 penaltımızın yendiği antep maçında son dakikada gol atamasaydık 15/17 olacaktı mesela, galatasary'ı 1-0'dan 1-2 yenemeseydik, karabük maçında defans topu ayağının altından kaçırmayıp da lugano o şans golünü atamasaydı bu oran daha da azalacaktı doğal olarak, bu böyle gider..... ben sana bunu ne yaparsan yapayım anlatamam senin anlaman gerek, niyetin neyse anlayışında öyle olacaktır.

aklıma istemsiz olarak şahanın 30.000 kadınla nasıl birlikte oldum skecini getirdi bu soru...

Afferin Barça'nın yapamadığını yaptınız. Emre,Lugano,Selçuk,M.Topuz,Alex,G.Gönül lü kadronuzla koca sezon kart görmeme rekoru kırdınız.

Arkadaşlar basın gerçekten abartıyor bu olayı.

Emre'nin menejeri mi artık her kimse çekmiş bu mesajı.. Yanlış anlamayın arkadaşlar ; Eğer futbolcuların menejerleri futbolcusunun adına kendi telefonundan (!) mesaj çekip, futbolcuyu suçlu duruma düşürebiliyorsa işimiz var demektir.

Ne malum bu menejerin Galatasaraylı olmadığı? Veya TS'li BJK'li de olabilir.. bu mesajı çekiyor ki Fenerbahçe'ye laf gelsin. Neden bu konuların üstünde durmuyorsunuz? Fenerbahçe şike yapıyor diyorsunuz her yıl.. Kardeşim 2 yıl aynı dramı yaşadık. son maçta yenildik 2 yıl da. şampiyonluklar gitti elimizden.. neden o maçlardan sonra şike muhabbetini kesip hemen gırgıra vurdunuz? bu soruların cevabını verecek biri var mı?

Ben sana söyleyeyim bir hukukçu olarak aradaki farkı; devre arası olayında oyuncuya sitem, kızma, öfke ve hatta saldırı dahi olsa şike olmaz, ama sen bir oyuncuya oynanacak bir maç öncesinde, bizim maçta oynama seni takıma transfer ettireceğim ayarladım, fazla sıkma, zorlama dersen şike teklif etmiş olursun, maçı manüpüle etmeye çalışmış olursun.

Olayda peşin hükümlü davranmak istemiyorum kesinlikle de Emre suçludur diyemem ama olayı da senin söylediğin gibi basite indirgemek ancak yanlı yaklaşımla mümkün olabilir.

Geçen yıl oynanan Ankaragücü maçında çok tartışmalı goller yiyen Serkan transfer ediliyor, bu yıl kendi maçında çok tartışmalı bir şekilde oynamaktan kaçınan ve oynamayan Emenike transfer ediliyor, üstelik de burada tartışılması gereken konu bu transferden önce bu transfer karşılığında Karabük takımına ödenen bonservis ücretidir. Zira bu işten anlayan herkes yabancı kontenjanını doldurma pahasına bu kadar yüksek bir bonservis ücreti verilmesinin doğru olmadığını düşünmektedir kanımca. Yine bu yıl bir takıma kiralık verdiği oyuncuyu kendi maçında oynatmasında bir sakınca görmezken, yine aynı takıma bonservisi ile verdiği oyuncuyu kendi maçında oynatmamayı şart koşmanın ahlaki olduğunu söylemek mümkün müdür, peki aynı takımın iki oyuncudan kiralık oynayanı devre arasında satın aldığı oyuncuyu ise sezon sonunda göndermesinin izahını nasıl yapabilirsiniz kendinize?

Aslına bakarsan siz şunu yaptınız, siz de şunu yaptınız gibi birbirimize yaptığımız salvolardan ziyade insanların adalet duygusunun zedelenmemesine önem vermeliyiz.

Daha önceden de yazdım bu konu ile ilgili olarak, tekrar etmek isterim bu olayda mevcut durum itibarıyle başkaca herhangi bir şey kanıtlanmasa dahi fedarasyonun Ekrem Okumuş ve Ahmet Bulut'un ortak oldukları menejerlik şirketinin ve şirket ortakları olarak da şahısların lisanslarını iptal etmesi gerektiğini düşünmekteyim. Onun dışındaki yaptırımlarla ilgili olarak sadece Emre ile menejerin aynı ortamda bulunduğunun ispatlanmasının yeterli olmadığını ve cezanın da bununla sınırlı kalacağını düşünüyorum.

Son olarak şunu söylemeden geçemeyeceğim, bu olayı gerçekleştirenin Emre değil de atıyorum Semih'in olduğu,Gökhan Gönül'ün olduğu iddia edilseydi, bu kadar inandırıcı olur muydu acaba? Yapmıştır denilir miydi?

Bence Emre şapkasını önüne koyup düşünmeli, bunu sadece Galasaray'da yetiştim ama Fenerbahçe'de oynadığım işin insanlar bana kızgın şeklinde basite indirgememeli, kendisini bu kadar antipatik gösterenin ne olduğunu anlamalı artık!

Peki aşağıdaki koşulların var olması durumunda bunun hukuki yaptırımı ne olur;

Sen emenikesin, fenerbahçe ile ikinci devre şifahi olarak anlaştın, veya ön protokol vs. yaptın ancak karabük-fb maçından önce sana fenerbahçeden oynayıp oynamaman konusunda hiçbir direktif veya emir gelmedi tamamen kendi inisiyatifinle, kendi kariyerini düşünerek (transferini garanti altına almak için) fenerbahçeye gol atıp şampiyonluktan etme riskini göze almayarak o maça çıkmak istemedin ve sakatlık vs. bir bahaneyle maça çıkmadın?

Kod adı temiz eller

Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in Telegol'deki açıklamaları, futbolumuza bomba gibi düştü. Futbol Federasyonu ve Ankara Savcılığı el ele vererek, Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşması öncesinde yapılan telefon görüşmeleri ile mesajlaşmalar için derin bir soruşturma başlatıyor. Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun Ankaragücülü Kağan'a attığı iddia edilen mesajlar, bardağı taşıran son damla oldu. İtalyan futbolundakine benzer bir 'temiz eller operasyonu' ile futbolumuzda şaibeli ve karanlık işlere adı karışanların bir bir ortaya çıkarılması hedefleniyor.
838765903196.jpg
VE Türk futbolunda 'Temiz Eller Operasyonu' başlıyor. Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in pazar gecesi Telegol'deki açıklamaları, Türk futbolunda adeta bomba etkisi yaptı. Başkan Gökçek, "Fenerbahçeli Emre Belözoğlu maçtan önce futbolcumuz Kağan'a mesajlar attı. Kağan ile yaptığı konuşmalardan Ekrem Okumuş'un Emre Belözoğlu ile aynı ortamda bulunduğunu düşünüyorum" açıklaması, ortalığın bir anda karışmasına neden oldu. Şimdi herkes birbirine "Emre gerçekten orada mıydı? Bu tür mesajlar sezon boyu hangi takım futbolcuları tarafından kimlere atıldı?" sorularını sormaya başladı. Futbol Federasyonu ve Ankara Savcılığı, yaşananlara kayıtsız kalmayarak; Türk futbolunun içindeki 'Ergenekon'un ortaya çıkması için düğmeye basma kararı aldı.

BU tarihi soruşturma operasyonuyla İtalyan futbolundakine benzer bir 'Temiz Eller Operasyonu' ile futbolumuzdaki şaibeli işlere karışanların ve kapalı kapılar ardında işler çevirenlerin bir bir ortaya çıkması hedefleniyor. Bu soruşturmanın sonunda futbolumuza leke sürenlerin en ağır cezalara çarptırılması bekleniyor. Böylelikle yıllık 1 milyar doların döndüğü Türk futbolunun soru işaretlerinden arındırılarak, temiz bir lig, temiz bir yarış haline getirilmesi amaçlanıyor. Futbol Federasyonu ve Ankara Savcılığı'nın; öncelikle Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in, Ankaragücülü futbolcu Kağan'ın, menajer Ahmet Bulut'un ve ortağı Ekrem Okumuş'un, Ankaragücü hocası Mesut Bakkal'ın ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun ifadelerine ve bilgilerine başvuracağı öğrenildi.KAYNAK:FOTOMAÇ

Ergenekon öyle mi :) ?? Hiç güleceğim yoktu kardeşim.

Emrenin menejeri mesaj çekti ve olay Ergenekon Davasına döndü.. O yazıyı yazanın alnından öpüyorum.

Sen emenikesin, fenerbahçe ile ikinci devre şifahi olarak anlaştın, veya ön protokol vs. yaptın ancak karabük-fb maçından önce sana fenerbahçeden oynayıp oynamaman konusunda hiçbir direktif veya emir gelmedi tamamen kendi inisiyatifinle, kendi kariyerini düşünerek (transferini garanti altına almak için) fenerbahçeye gol atıp şampiyonluktan etme riskini göze almayarak o maça çıkmak istemedin ve sakatlık vs. bir bahaneyle maça çıkmadın?

Trabzondan Ankaragücü'ne kiralık verilen oyuncu beraberlik golünü atarak çorbaya tuzunu atmıştır. Fener'in sorunu bu zaten; karaktersiz takımın karaktersiz oyuncuları ve.............. ları olur. Boşlukları doldurmak zor değil, alakalı herkesi koyabiliriz.

Önceki mesajımda bu konunun kulüp tarafından yargıya taşınmış olduğunu söyledim zaten, pek tabi ki fenerbahçeliler en başta aklanmak isteyecek ve ortada bir iftira veya komplo varsa yapan kimse suçlunun bulunmasını isteyecektir ve zaten bu konu fenerbahçe kulübü tarafından yargıya taşınmıştır hatta bu sebeple telegol denen bu program suç işlemiş olabilir bu yüzden.

boşuna demedik zaten inşalla serhat ulueren ikinci kez mahkum olur da hapsi boylar diye, çünkü geçmişten aldığı bir hapis cezası var aynı hareketi tekrarlaması halinde hapı yutar.

herneyse, sonuç ne olursa olsun, değişen bişey olacağını sanmıyorum.

Güzel kardeşim;

Evvela ortada bir olay var. Bu olayı gündeme taşımak her ne olursa basının görevi. Telegol ki hiç hazmettiğim ve pek izlemediğim bir programdır. Burada doğruyu yapmış taraftarları karşı karşıya getirmiştir.

Ortada bir tezgah varsa diyorsunuz. Bir tezgah varsa yargı onu da açığa çıkarır. Amma velâkin söyleminiz tehlikeli zira tezgahın içinde olan kişi sizin sözleşmeli futbolcunuzun menejeri.

Ve bu adam zaten böyle bir mesaj attığını da ret etmiyor. Yani adam durumu kabul ediyor. Bu da şunu işaret eder: Ya kulübünüz güvenilmez adamlarla çalışıyor ya da bu işin içinde başka bir çapanoğlu var.

Siz değişen bir şey olmayacağını zannetsenizde şöyle bir tablo başınıza çok iş açar.

Evvela Emre'nin yanında olmadığını beyan eden menejerin beyanına hilafen bulunduğu ortamda Emre ile görüldüğü ve telefonun başında ikisinin bu mesajı attığını söyleyen bir görgü tanığı ortaya çıkarsa işler karışır.

İkincil olarakk daha önce de belirttim yine belirtiyorum. Bu durumda sorgulanacak şeylerin sayısı artacaktır. Emre'nin Bakkal'a karşı ifade ettiği ve birbiriyle çelişen söylemleri mercek altına alınacaktır. Misal: Kaan'ı tanımıyorum. Arkasından evet tanıyorum.

Zaten bu işin ilk kelle altına gideni bellidir. Menejerlik şirketinin lisansının hukuken iptali gerekiyor. Onlar zaten ayvayı yemiş durumdalar. Sonrası işte soruşturmanın seyrine ve kovuşturma açılıp açılmamasına bağlı ki benim şahsi düşüncem bu emareler doğrultusunda kovuşturma açılması gerekliliği yönündedir.

Yani aslında olay sizin belirttiğiniz gibi basit bir olay değildir.

Arkadaşlar basın gerçekten abartıyor bu olayı.

Emre'nin menejeri mi artık her kimse çekmiş bu mesajı.. Yanlış anlamayın arkadaşlar ; Eğer futbolcuların menejerleri futbolcusunun adına kendi telefonundan (!) mesaj çekip, futbolcuyu suçlu duruma düşürebiliyorsa işimiz var demektir.

Ne malum bu menejerin Galatasaraylı olmadığı? Veya TS'li BJK'li de olabilir.. bu mesajı çekiyor ki Fenerbahçe'ye laf gelsin. Neden bu konuların üstünde durmuyorsunuz? Fenerbahçe şike yapıyor diyorsunuz her yıl.. Kardeşim 2 yıl aynı dramı yaşadık. son maçta yenildik 2 yıl da. şampiyonluklar gitti elimizden.. neden o maçlardan sonra şike muhabbetini kesip hemen gırgıra vurdunuz? bu soruların cevabını verecek biri var mı?

kendini paralama kardeşim anlattığın karşındakinin anlamak istediği kadardır,

geçen sene volkan şen trabzon kalecisini arıyor gol yeme benden sana ne istersen diyor ve bunu bursa tv'de açıkça ifade ediyor, ve bu kahraman bursanın sempatik oyuncusunun yaptığı bir şirinlikten öte bir etki yapmıyor, ben geçen sene bu konuda hakkımızı savunan bir gs'li veya bjk'li görmedim, ha şaşırmadım da görmediğime. ama şimdi büyük bir çoğunluğu mal bulmuş mağribi gibi temiz ligçi kesiliyorlar, biz bu oyunları son 10 yıldır görüyoruz, artık şerbetli sayılırız bize işlemez.

aklı başında olanları tenzih ederim ama maalesef taraftar forumlarındaki üyelerin çoğunun durumu böyle, onlar fabrika ayarları gereği fenerbahçenin şikesiz hilesiz hurdasız bir başarı kazanamayacağına inandırmışlar kendilerini, adam bana 17'de 16 nasıl yaptınız diye soruyor, cevap verince de beni dalga geçmekle suçluyor, insanlara ciddi ve dürüst yaklaşan biriyimdir ama bana bu soru ile gelirsen sen dalga geçilmeyi hakediyorsun demektir. Be adam bu takım liglerin en çok gol atan, en fazla puan toplayan, en çok galip gelen, en az malup olan, ezeli rakiplerinin hepsine karşı galibiyet üstünlüğü kuran, en çok şampiyon olmuş, müzesinde en çok resmi kupa olan vs. bu şekilde uzanıp giden birçok rekora sahipken bana bunları da nasıl yaptınız diye sorma!

Bununla da yetinmiyor benim forumdan atılmamı salık veriyor, bakar mısın? söylediklerimde en ufak bir yalan, veya hakaret yokken!

kendini paralama kardeşim anlattığın karşındakinin anlamak istediği kadardır,

geçen sene volkan şen trabzon kalecisini arıyor gol yeme benden sana ne istersen diyor ve bunu bursa tv'de açıkça ifade ediyor, ve bu kahraman bursanın sempatik oyuncusunun yaptığı bir şirinlikten öte bir etki yapmıyor, ben geçen sene bu konuda hakkımızı savunan bir gs'li veya bjk'li görmedim, ha şaşırmadım da görmediğime. ama şimdi büyük bir çoğunluğu mal bulmuş mağribi gibi temiz ligçi kesiliyorlar, biz bu oyunları son 10 yıldır görüyoruz, artık şerbetli sayılırız bize işlemez.

aklı başında olanları tenzih ederim ama maalesef taraftar forumlarındaki üyelerin çoğunun durumu böyle, onlar fabrika ayarları gereği fenerbahçenin şikesiz hilesiz hurdasız bir başarı kazanamayacağına inandırmışlar kendilerini, adam bana 17'de 16 nasıl yaptınız diye soruyor, cevap verince de beni dalga geçmekle suçluyor, insanlara ciddi ve dürüst yaklaşan biriyimdir ama bana bu soru ile gelirsen sen dalga geçilmeyi hakediyorsun demektir. Be adam bu takım liglerin en çok gol atan, en fazla puan toplayan, en çok galip gelen, en az malup olan, ezeli rakiplerinin hepsine karşı galibiyet üstünlüğü kuran, en çok şampiyon olmuş, müzesinde en çok resmi kupa olan vs. bu şekilde uzanıp giden birçok rekora sahipken bana bunları da nasıl yaptınız diye sorma!

Bununla da yetinmiyor benim forumdan atılmamı salık veriyor, bakar mısın? söylediklerimde en ufak bir yalan, veya hakaret yokken!

Ve üstelik yaşınız gerçekten 33 ise, vahim.

Trabzondan Ankaragücü'ne kiralık verilen oyuncu beraberlik golünü atarak çorbaya tuzunu atmıştır. Fener'in sorunu bu zaten; karaktersiz takımın karaktersiz oyuncuları ve.............. ları olur. Boşlukları doldurmak zor değil, alakalı herkesi koyabiliriz.

öncelikle şunu bil: senin seviyene inmeyeceğim bu konuda karşılık bulamayacaksın çünkü karakterim buna el vermiyor. bir takıma toptan karaktersiz demek bana göre birşey değil, senin fenerli versiyonların aynı şeyi galatasaray için derler, renkler ayrı ancak karakterler hep aynı.

.

ad hominem detected!

yaşımı bırakıp söylediklerime odaklanıp cevap vermeyi deneseniz daha iyi olmaz mı? bu arada saati 3 ettik...

Siz benim dediklerime verdinizmi ki? Saydığım oyuncularla fenerin sezon boyu toplam 2 kırmızı ve çok az sayıda sarı yeme rekorunu nasıl elde ettiğini anlatabiliyormusunuz. Hepsi için direk kırmızı görmeleri gereken 2'er pozisyon çıkarabilirim ama o pozisyonları zaten biliyorsunuz. Öyle denk geldi, hakem art niyetli değil dimi?

Bence mesajda öyle ortaya atılmış ama malesef Kaan'a denk gelmiş.Art niyet yok. Bu tarz olaylarda üstünüze gidilince ya adam vurduruyorsunuz ya da pişkinlik yapıyorsunuz. Şimdi Cihan Oskay olayında yasal bir işlem görmediniz diye aklanmışmı oldunuz? Hayır kendi kendine poh atıp aklamak sizlere has özellik. Bizce halen öylesiniz! O yüzden siz fenerlilerle tartışma gereği görmüyorum. Bu bitti yenisini gönderin bu sefer acılı olsun.

Ben anlattığın olaylarla ilgili hukuksal bir değerlendirme yapmadım vicdani olarak rahatsız edici bulduğumu söyledim.

Anlattığın olay hukuki bir sonuç yaratmaz ama ben kulüp yöneticisi olsam bu şekilde davranan bir adamı asla almam zira kazanmanın sonu yok aynı adam sen de oynarken de senden fazla para kazanacağı bir takımdan teklif geldiğinde seni de yarı yolda bırakabilir bu karakter sorunudur bence.

Ben sana şunu sorayım; Fenerbahçe Karabükle anlaşıyor resmi rakam olarak 7 geçtiği için söylüyorum, senin oyuncunu 7 milyona alırım ama bir şekilde oyuncuyu bana karşı oynatmayacaksın diyorum bu ne olur?

Geri
Üst Alt