Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sosyal medya ve görsel medyada öne çıkan ne kadar fb li varsa aliyi destekliyor. Alinin gitmesi bunları dağıtır bi müddet. Futbol ortamı rahatlar azda olsa

evet öyle ,bu dernekler kanunuylamı alakalı bilmiyorum ama misal 8jkda da öyle
bizde ise kulüp üyesi tanıdıgım vardı istanbuldayken o söylemişti
ister futbolcu ol ister voleybolcu sen ve ailen dogal üyesin
tabi kaç tanesi aidatını yatırıyordur mechul
dedigim gibi net bilgi bu fakat cogu zaten katılım saglamıyor seçimlere bile
C Grubu- En az 5 (beş) yıl süre ile amatör veya profesyonel olarak Kulüp adına yarışmalara katılmış, spor yaşamını

Kulüpte tamamlamış, bu hususu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü veya ilgili federasyondan alınan yazılı belge ile kanıtlamış ve spor yaşamını tamamladıktan sonra 5 (beş) yıl içinde üyeliğe başvuran sporcular. (Kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi gerçekleşen sporcular Yönetim Kurulu kararı ile spor yaşamını Kulüpte tamamlamış olma koşulundan muaf tutulabilirler)

5 yıl boyunca kulüpte sporcu olacak ve kariyerini kulüpte tamamlayacak gibi anladım ben buradan.

G. Dinç, Ali Koç kazanır diyor. Kendisini severim ama öngörülerine pek güvenmem. Böyle diyince, Saran kazanır gibime geldi.

oy çalma filan olmazsa açık farkla kazanamaz malum kişi,tepkiler çok fazla

kOÇ'un kaybetme ihtimali yok. Göstermelik Saran'ı getirmişler. Fenerbahçe rezil bir camia. kOÇ'a muhtaçlar, onursuz karaktersiz omurgasız tek hücreli yaratıklar.

Saadet gelirse ayrı kriz, Ali kalırsa ayrı kriz yaşarlar. Bunların yüzü hiç gülmeyecek herhalde. Muhalefetin Aziz Yıldırım desteği olmadan kazanması pek mümkün görünmüyor ama Ali Koç yürüyen felakete döndüğü için 1000 oy alması bile mucize olur. Tuhaf, saçma bir seçim.

eylül ayının sonunda seçim yapmak başlı başına hata,bunu söyleyen tek kişi olmamış

Geri
Üst Alt