Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Bu söylediğin onun yedek olduğu gerçeğini değiştirmez diego yedek tir..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba.

Yedek olduğu konusunda zaten itirazım yok. Arda'nın yedeğinden "Yedektir" durumuna gelmeniz bence olumlu. Çünkü Arda'nın yedeği değildi.

Yedek olmasının bir sebebi de Diego ligin ilerleyen dönemlerinde Wolfsburg'dan geldi. Atletico kadrosu tamamen oturmuş ve formda olduğu için ilk 11'e giremedi.

fenerliyimde demiyor. GS li gibi davraniyyor. hadi digerinin yorumlari iyyi. fenerliyim diyor zaten. öbür sigir GSLİ gibi diegodan tirstim diyor. görende messi geliyor sanir.

Merhaba.

Yedek olduğu konusunda zaten itirazım yok. Arda'nın yedeğinden "Yedektir" durumuna gelmeniz bence olumlu. Çünkü Arda'nın yedeği değildi.

Yedek olmasının bir sebebi de Diego ligin ilerleyen dönemlerinde Wolfsburg'dan geldi. Atletico kadrosu tamamen oturmuş ve formda olduğu için ilk 11'e giremedi.

hocam siz niye şampiyonlar ligine gidememiştiniz ya hatırlayamadım? şikeci şerefsiz pislik ırkçı bir camia olduğunuz için mi yoksa? :)

Fenerbahçe'liyim diyerek gelip kışkırtmadan gelenlere saygım var, ama kimlik gizleyerek yapmak bence saçma.

Benim de arkadaşın hesabından girmişliğim var ama sadece okumak için giriyorum artık, bir şey yazmıyorum, saçma geliyor artık bu truvalar.

O arkadaşlara da tavsiyem benzer şekilde delikanlı gibi yazsınlar profillerine hiç uğraşmayalım burada sonra.

Sneijderde 2 sene top oynamadi ... ee ne olmus yani? Diego sezon basinda Wolfsburgda banko oynuyordu, ocak ayinda oturmus ve makine gibi isleyen ath. madride transfer olmustur ... ki zaman zamanda oynuyordu ... isterseniz ac youtube bak, barcelonaya attigi golü tekrar izle ... yok yedekmis yok oynamiyormus geciniz bunlari ... bonservisi elinde ... orta sahaya aradiklari adam diegodur ... ki forumda diego bitmis diyenler, batallaya, elanoyla, lincolne kiyasliyanlar var, burda diegoyu begenmigenler sabrinin forum konusunda, ohhh sabri reis, sabrinin futboluna mest olanlar var ...

Kubilay lay lay

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DLHbUnbbSak[/media]

Sneijderde 2 sene top oynamadi ... ee ne olmus yani? Diego sezon basinda Wolfsburgda banko oynuyordu, ocak ayinda oturmus ve makine gibi isleyen ath. madride transfer olmustur ... ki zaman zamanda oynuyordu ... isterseniz ac youtube bak, barcelonaya attigi golü tekrar izle ... yok yedekmis yok oynamiyormus geciniz bunlari ... bonservisi elinde ... orta sahaya aradiklari adam diegodur ... ki forumda diego bitmis diyenler, batallaya, elanoyla, lincolne kiyasliyanlar var, burda diegoyu begenmigenler sabrinin forum konusunda, ohhh sabri reis, sabrinin futboluna mest olanlar var ...

wolfsburg da bank oynuyordu diyorsun cokmu zor wolfsburg da bank oynamak,yani bemi bilmiyorum yoksa bayern de yada dortmundami oynadi bu adam wolfsburg bu adami ocak ayinda kiralik gönderdi ihtiyaci oldugu halde bir düsünün bakalim neden.

Fenerbahçe'liyim diyerek gelip kışkırtmadan gelenlere saygım var, ama kimlik gizleyerek yapmak bence saçma.

Benim de arkadaşın hesabından girmişliğim var ama sadece okumak için giriyorum artık, bir şey yazmıyorum, saçma geliyor artık bu truvalar.

O arkadaşlara da tavsiyem benzer şekilde delikanlı gibi yazsınlar profillerine hiç uğraşmayalım burada sonra.

Arkadasim Diegoyu begenerek hemen sikeci yaptiniz beni, buradaki Adminler bile diegoyu begeniyor ... Gsya sempatim var, ama ben Eskisehirsporun fanatigim, cünkü memleketim eskisehir ...

melo_dil_.jpg

Sizi dışarı alalım beyler

300 mesaj yazmışsınız

amma korkutmuş sizi diego :)

Diego'yu Beşiktaş'ın elinden şikeciler değilde biz alsaydık ne yaygara koparırlardı şimdi.

Kesinlikle...Etiklikten tutun da ahlak kurallarına kadar türlü dersler vermeye çalışırlardı...

Şimdi "size ne kocam o benim, sever de döver de" diyorlar...

Şu konuda Sneijder'i ağzınıza almayın ayıp ediyorsunuz. :happy:

Diego ile Sneijder'i karşılaştıran net olarak futbol cahilidir.Ek olarak bu konununda bu kadar tartışılmasına anlam veremiyorum.Beşiktaş'a giderken yüzüne bakılmayan,tutmaz denilen Diego bir anda dünya yıldızı oldu.

hayırsız olsun..net

maçtan önce rakibine başarı dilemek kadar saçma gelir bana ezeli rakibinin aldığı futbolcuya hayırlı olsun başarılı olsun demek..

eğer o maçta rakibin başarı elde ederse sen yenilirsin..

eğer bu Diego başarılı olursa bizim şampiyonluk şansımız artmaz azalır..

dualarım şunlar kısaca:

başarısız olsun ,hayırsız olsun, takımın huzurunu bozsun, azizle uygunsuz şekilde basılsın..

gerçekten çok iyi kadro şikeci şerefsiz pislik ırkçı takımın sempatizanı kardeş. Juve'yi, BVB'yi falan dümdüz edersiniz bu kadroyla CL'de : )

fenerbahce bize bir 15 puan daha fark atip 4.yildizi takip sampiyonlar ligine gider ... sabrilerle, ceyhunlarla, hajrovicle sampiyonar ligine gidipte ne yapacaz sanki ...

Geri
Üst Alt