- 18 Mayıs 2011
- 50.654
- 53.762
- 4.463
Inşallah gider , Ajaxtan tanıyorum bunu bu bildiğin Meksikalı Ceyhun Gulselam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan da ugurcan transferiyle soyleyecegim seyler var ama transfer bitince konusurum dedi.Volkan da nabiz yokluyor fb adına az şark kurnazı değiller zaten.Burdan imkansız almaları
Edson alvarezKim bu oyuncu?
Opsiyonlu mu
Biraz maddi olarak domalsalar iyi olur
Alvarez hakkında biraz bi şeyler okudum, sert agresif bir DM ama arada kafası gidiyor ayrıca kaypak bir karaktermiş
Her kulübünde sorun çıkarmış şimdiye kadar
Bence iş yapar fakat tek başına hiçbir şeye merhem olmaz
Opsiyonları umarım zorunlu olur yada 15 maç oynarsa falan şartlı tarzı bir şeydir. Amrabat'tan pek bir farkı olmayan oyuncu alıyorlar.
kanat imişBu nene neci
Hem Kerem'i hem bunu alıyorlar diye duydum ben. İbrahim Seten söyledi galiba.Dorgeles Nene ile birlikte bu transferi de bitirip kapatırlar yaz transfer sezonunu. Muhtemelen Kerem olmadı, vazgeçtiler.
Hem Kerem'i hem bunu alıyorlar diye duydum ben. İbrahim Seten söyledi galiba.
Dörtlüye dönecekler demek ki. Solda Kerem'i sağda Nene adlı vatandaşı, sol bekte Archie'yi oynatacaklar anladığım. Sağ bekte de Semedo. Başka türlü saçma olur zaten.Üçlü stoper yapıyor yine Mou. Semedo/Mert ve Brown/Osterwolde yetiyor onlara sağ/sol açıkta. Taktik değiştirmezse yedek oturur Nene ve Kerem.
Nene 20m €
Kerem 20m plus €
Alvarez de kiralık gelirse limitleri doldururlar artık.