Haber Fenerbahçe, Edson Álvarez'i Kiraladı

Opsiyonları umarım zorunlu olur yada 15 maç oynarsa falan şartlı tarzı bir şeydir. Amrabat'tan pek bir farkı olmayan oyuncu alıyorlar.

Opsiyonlu mu

Biraz maddi olarak domalsalar iyi olur

Alvarez hakkında biraz bi şeyler okudum, sert agresif bir DM ama arada kafası gidiyor ayrıca kaypak bir karaktermiş

Her kulübünde sorun çıkarmış şimdiye kadar

Bence iş yapar fakat tek başına hiçbir şeye merhem olmaz

Normal bir hakem yonetiminde cok kart yer zaten milletin en muzdarip oldugu kisim buymus..

Nerede gereksiz var ona gidiyorlar, güzel.

Sağlam komisyonlar dönüyor gibi hissediyorum. Ortaya çıkar mı böyle bir şey ileride bilmem.

Fenerli olsam tüm kreatif eksiklere rağmen hala şu dümdüz kütük gibi adamı almamıza kafayı yerdim muhtemelen

Zeytinli nasıl hissediyor kim bilir

Zaten bu yazın başında zorunlu Amrabat aldılar 15'e. Aynısının saçlı versiyonuna 20 mi verecekler?

Dorgeles Nene ile birlikte bu transferi de bitirip kapatırlar yaz transfer sezonunu. Muhtemelen Kerem olmadı, vazgeçtiler.

Hem Kerem'i hem bunu alıyorlar diye duydum ben. İbrahim Seten söyledi galiba.

Üçlü stoper yapıyor yine Mou. Semedo/Mert ve Brown/Osterwolde yetiyor onlara sağ/sol açıkta. Taktik değiştirmezse yedek oturur Nene ve Kerem.

Nene 20m €
Kerem 20m plus €
Alvarez de kiralık gelirse limitleri doldururlar artık.

Üçlü stoper yapıyor yine Mou. Semedo/Mert ve Brown/Osterwolde yetiyor onlara sağ/sol açıkta. Taktik değiştirmezse yedek oturur Nene ve Kerem.

Nene 20m €
Kerem 20m plus €
Alvarez de kiralık gelirse limitleri doldururlar artık.
Dörtlüye dönecekler demek ki. Solda Kerem'i sağda Nene adlı vatandaşı, sol bekte Archie'yi oynatacaklar anladığım. Sağ bekte de Semedo. Başka türlü saçma olur zaten.

Daha kaleye Uğurcan'ı alacaklar diyorlar. Limiti falan taktıklarını sanmıyorum. Duran'ın yıllığı, Amrabat'ın bonservisi, ıvırı zıvırı derken herif ligde şampiyon olmak için 150 milyon harcayacak neredeyse.

Maliyeti hakkında bilgi yok.

Bizde daha adamın baş harfiyle birlikte kaç milyon € talep ediliyor, maaşı kaç m€ olacak, sonraki satıştan pay % vs. tüm fiyatlar havada uçuşuyor.

Geri
Üst Alt