Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Emre Belözoğlu'na 1, Volkan'a 2 maç ceza

Arkadaşlar eğer eski maçlara göre değerlendiriyorsanız adamlar

Maçın ortasında faul anında futbolcunun yanına gidiyor

''Ve evet Tajunun yanındayız nerene vurdu Tanju?'' diyordu

Tugay'ın yaptığıda yanlış ama Tugay hakemin gözü önünde yapmış, orada

cezayı hakemin kesmesi lazım.Ayhan'ın attığı tekme ile Volkanın attığı tekme

bir değildir, aralarında niyet farkı vardır.O pozisyonlara bir bakın, kim sakatlamak

için,canını yakmak için vuruyor anlarsınız.He Ayhan'ın hareketi doğrumu, oda

yanlış, ama kırmızı değil sarı karttır cezası.

Buyur sana Ayhan eleştirim;

https://www.gscimbom.com/forum/galatasaray-futbol-forumu/4622-ayhandan-ozelestiri.html

aşağılarda mesajım. Bizim futbolcu yapınca da terbiyesizlik terbiyesizlik oluyor. Kelime anlamı olarak böyle ama genellikle rakibin yaptıklarıyla aynı tepki verilemiyor. Benim umrumda değil Ayhan orda terbiyesizlik yapmıştır derim bizim hiçbir futbolcumuzun dokunulmazlığı yok bana göre. Hepsi insan, hepsi Galatasaraylılık terbiyesinde hareket edecek. Mesela Bülent kaptanlık zamanında hırçındı vururdu iterdi ama oyun dahilinde yapardı topa ulaşmak için. Ayhan hazırlık maçında bile kırmızı kart gören bir Galatasaray kaptanı olarak beni üzüyor. Top gitmiş, vuruyor adama ayıptır yani takıma gerek yok insan olarak düşündüğümüzde ayıptır.

Lobiye gelince bence haksızsın. Sizin Hasan Aliler, selçuklar, meriçler, ömerler az değiller medyada. Her yazılarında kin nefret kusuyorlar. Ercanlardan bahsetmiyorum bile. tiksinti resmen ya. Adam 1-0 yenilmiş şampiyonluk gitmiş, sarı-kırmızının yanında yeşil neydi diye pislik yapıyor. Yani lobi dediğinde biraz düşünmek lazım.

Emre yaptığı hareketle savunulacak bir tarafı olmadığını kanıtladı, ben fenerli olsam utanırdım gerçekten emre gibi bir oyuncum olduğu için.

şimdi çıkmam gerekiyor sonra devam ederiz sercan, iyi günler herkese.

İşte bende bundan bahsediyorum.Çok mu zor çıkıpta yanlış hareketti demek.

Neyse Faruk sonra devam ederiz bende işime döneyim biraz...

İyi günler...

Çıkıp burada neden birisi bu görüntüyü koymamış peki yerine gidip Anelka'nın eliyle attığı golu koymuş...Antu'yu bu konuda savunmuyorum da ama bunları paspas altına iteleyerek nereye kadar gidebilirsiniz.

Haberi yoktur. Tugay 'lı yıllar benim için bile epey eski. Anelka 'nın golünün bu mesaj içinde fotoğrafını görmedim varsa o da alakasız olurdu.

Ama Emre ve Volkan ile ilgili eski defterler elbette açılabilir, çünkü konu onlar.

Yakında Baros elle bir gol atarsa, bu konu Antu 'da irdelenirken oraya eskiden elle önüne aldığı pozisyonları koymayacaklar mı? Elbette koyacaklar ve bunda da bir sakınca yok. Çıkıp savunmaz, 1990 küsur yılında Fener 'li bir futbolcunun benzer birşey yaptığını ve bu şekilde irdelememeniz gerektiğini söylemeyiz.

Tahkim Kurulu‚ Fenerbahçeli Emre Belözoğlu´na verilen 1 maç men cezasını onayladı!..

Tahkim´in açıklaması şöyle:

"Başkanın çağrısı üzerine olağanüstü olarak toplanan Tahkim Kurulu´nun 13 Mart 2009 günlü (14) Sayılı toplantısında aşağıdaki kararları almıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü´nün futbolcusu Emre Belözoğlu´nun‚ PFDK´nun 12.03.2009 tarih ve 2008-2009/956-1371 sayılı kararına karşı E.2009/140 numaraya kayıtlı dosyasında duruşma açıldı. Fenerbahçe Kulübü adına Av. Şekip Mosturoğlu ve Av. Metin Özer´in yayıncı kuruluştan sağlanan CD görüntüleri ile birlikte açıklamaları dinlendi. Yapılan müzakere sonucunda; Fenerbahçe Spor Kulübü´nün itirazının reddi ile PFDK´ca sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle verilen 1 resmi müsabakadan men cezasının oybirliğiyle onanmasına‚ (K.2009/156)

Gelecek toplantının 05.03.2009 Perşembe günü saat 16.00´da yapılmasına karar verilmiştir."

Eğer ki onaylandıysa emsal olacaktır tv görüntüleri...

Ancak şöyle bir durum var eğer ki hakem gördüm pozisyonu dediyse disipline sevk edilmez ancak hakem pozisyonu görmedim derse bu işlem yapılır.

PFDK'nın rengi sarı-lacivert olmadıgı belli oldu. Aynı hareketi yapanlar a açık çifte stadandart yapılıyor. Türkiye uyuyor. uyutuluyor.

1-Rakibi kıçından tekmeleme hareketi.

2-Bogaz kesme hareketi.

Resim ve videolarla mevcut. Ama şimdi onlar öncede kaldı diyip çıkarız işin içinden.

Neyse yeni bir haftaya girdik. Bakalım bu hafta neler olacak.

Sercan piyangodan mı çıktın ya?Olay Tugay-Emre karşılaştırmasımı?Tugay olayını atıyorum direk.Emre olayına gelcem.Bu çubuklu tosun ne zaman kötü maç çıkarsa,fener benim çocukluk takımım diyip o BÜYÜK taraftarın gönlünü alıyor.İşte ona buna sallıyor.Başka bi işe yaramıyo zaten.Anca sizin gözünüzde doğuştan fenerli imajı veriyor.Doğrudur veya yanlıştır.Her hafta bu tarz açıklamalar yapmak,onu geçtim her hafta böyle hareketlerle gündeme gelmek ne kadar doğrudur?Kimse bana Emrenin kişiliğini anlatmaya kalkmasın.El kol hareketleri,boğaz kesme hareketi ile kişiliğini çok net ortaya koymuştur.Şimdi yarın çıkar gol atar,o büyük taraftar Emreeee Emreeeee diye bağırır.Tam da bunu beklerim sizden!

Emre'yi savunun hadi.Baros'un eliyle önüne aldığı görüntüler vardır.Arda doping yapıyordu en son?O konuda da bir bilgi verseniz?Hadi araştırmacı taraftarlar.Resim bulun,kağıtlar getirin önümüze.

Sidik yarışından başka birşey degil

Yok Tugay öyle yaptı,yok Anelka elle attı,yok pfdk'nın renki sarı lacivert degilmiş -hey allahım yok birde sarı lacivert olsaydı-

Uzayıp gider,bırakın bu tırışka işleri herkez kendisinde arasın hatayı

...

Bunlara ceza bile denmez.Çirkef emre ve jöle kafa volkan'ın daha ne yapması lazımdı 5'er maç ceza almaları için?Federasyon çok eziksin.Aziz'in talimatları ile Türk futbolunu yönetmezsiniz...

Cevap: Ali Şen: Aragones’te zeka yok

3 hafta önce bunları söyleyenler şimdi dede'ye övgüler yağdırıyorlar.Basın pompalaya pompalaya depoda benzin bırakmadı şu zamanlarda.Balonları patlayacak 2 haftaya kadar.

2 hafta bile sürmedi balonlarının patlaması.Yanıldım.:rolleyes:

Sercan piyangodan mı çıktın ya?Olay Tugay-Emre karşılaştırmasımı?Tugay olayını atıyorum direk.Emre olayına gelcem.Bu çubuklu tosun ne zaman kötü maç çıkarsa,fener benim çocukluk takımım diyip o BÜYÜK taraftarın gönlünü alıyor.İşte ona buna sallıyor.Başka bi işe yaramıyo zaten.Anca sizin gözünüzde doğuştan fenerli imajı veriyor.Doğrudur veya yanlıştır.Her hafta bu tarz açıklamalar yapmak,onu geçtim her hafta böyle hareketlerle gündeme gelmek ne kadar doğrudur?Kimse bana Emrenin kişiliğini anlatmaya kalkmasın.El kol hareketleri,boğaz kesme hareketi ile kişiliğini çok net ortaya koymuştur.Şimdi yarın çıkar gol atar,o büyük taraftar Emreeee Emreeeee diye bağırır.Tam da bunu beklerim sizden!

Emre'yi savunun hadi.Baros'un eliyle önüne aldığı görüntüler vardır.Arda doping yapıyordu en son?O konuda da bir bilgi verseniz?Hadi araştırmacı taraftarlar.Resim bulun,kağıtlar getirin önümüze.

Piyangodan kimin çıktığı belli.Bak bakalım biz ne konuşuyoruz sen neden bahsediyorsun.Hangi uzuvlarınla anlıyorsun konuşmayı...

Bunlara ceza bile denmez.Çirkef emre ve jöle kafa volkan'ın daha ne yapması lazımdı 5'er maç ceza almaları için?Federasyon çok eziksin.Aziz'in talimatları ile Türk futbolunu yönetmezsiniz...

Çok fanatik Galatasaray'lı gördüm çok arkadaşım oldu halende var.Hatta bu sitede de var arkadaşlarım ama hakikaten senin kadar futbol bilgisi olmayan alakasız bir tip görmedim.Sen bu forumun Adnan Aybaba'sısın benim gözümde...Hani güldürürken sinirlendiren cinsten... :D

Bir düşün bakalım Hagi sahanın ortasında Erol Ersoy'u dövmeye kalktı resmen.Tükürdü,itti,ayağına bastı vs. 7 maç ceza aldı ve cezası Fenerbahçe maçında bitmişti.

Ama vazgeçtim ya sana birşey sormaktan sen hakikaten bu forumun Adnan Aybaba'sısın... :D

Hagi tükürdü itti ayağına bastı 7 maç ceza aldı. Carlos top fırlattı su fırlattı ''sen gerizekalısın'' dedi ve hiçbirinde ceza almadı.

Piyangodan kimin çıktığı belli.Bak bakalım biz ne konuşuyoruz sen neden bahsediyorsun.Hangi uzuvlarınla anlıyorsun konuşmayı...

Çok fanatik Galatasaray'lı gördüm çok arkadaşım oldu halende var.Hatta bu sitede de var arkadaşlarım ama hakikaten senin kadar futbol bilgisi olmayan alakasız bir tip görmedim.Sen bu forumun Adnan Aybaba'sısın benim gözümde...Hani güldürürken sinirlendiren cinsten... :D

Bir düşün bakalım Hagi sahanın ortasında Erol Ersoy'u dövmeye kalktı resmen.Tükürdü,itti,ayağına bastı vs. 7 maç ceza aldı ve cezası Fenerbahçe maçında bitmişti.

Ama vazgeçtim ya sana birşey sormaktan sen hakikaten bu forumun Adnan Aybaba'sısın... :D

Geç bu işleri.Senin gırtlağını keserim hareketinin cezası 1 maç, uçan tekme atmanın cezası 2 maç ise bu lig çamurun içinde demektir.Bu pislik ligde oynamak büyük bir utanç kaynağı...

Geç bu işleri.Senin gırtlağını keserim hareketinin cezası 1 maç, uçan tekme atmanın cezası 2 maç ise bu lig çamurun içinde demektir.Bu pislik ligde oynamak büyük bir utanç kaynağı...

Tamam Adnan abi hemen çekelim takımı ligden... :D

Bu ne ya direkt adamın suratına ezik mezik. Böyle hakkımız var mı bu forumda? Ben buradaki fenerlilere sen eziksin diyebiliyor muyum? Adam tartışmaya spor konuşmaya Galatasaray forumlarına gelmiş suratına hakaret ediliyor. Ben utandım yeminle.

Bu ne ya direkt adamın suratına ezik mezik. Böyle hakkımız var mı bu forumda? Ben buradaki fenerlilere sen eziksin diyebiliyor muyum? Adam tartışmaya spor konuşmaya Galatasaray forumlarına gelmiş suratına hakaret ediliyor. Ben utandım yeminle.

Tabi tabi spor konuşmaya gelmiş.:rolleyes:Adam şartlı olarak girmiş foruma bana sallamaya.:)Utandıysan okuma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt