Buyur sana Ayhan eleştirim;
https://www.gscimbom.com/forum/galatasaray-futbol-forumu/4622-ayhandan-ozelestiri.html
aşağılarda mesajım. Bizim futbolcu yapınca da terbiyesizlik terbiyesizlik oluyor. Kelime anlamı olarak böyle ama genellikle rakibin yaptıklarıyla aynı tepki verilemiyor. Benim umrumda değil Ayhan orda terbiyesizlik yapmıştır derim bizim hiçbir futbolcumuzun dokunulmazlığı yok bana göre. Hepsi insan, hepsi Galatasaraylılık terbiyesinde hareket edecek. Mesela Bülent kaptanlık zamanında hırçındı vururdu iterdi ama oyun dahilinde yapardı topa ulaşmak için. Ayhan hazırlık maçında bile kırmızı kart gören bir Galatasaray kaptanı olarak beni üzüyor. Top gitmiş, vuruyor adama ayıptır yani takıma gerek yok insan olarak düşündüğümüzde ayıptır.
Lobiye gelince bence haksızsın. Sizin Hasan Aliler, selçuklar, meriçler, ömerler az değiller medyada. Her yazılarında kin nefret kusuyorlar. Ercanlardan bahsetmiyorum bile. tiksinti resmen ya. Adam 1-0 yenilmiş şampiyonluk gitmiş, sarı-kırmızının yanında yeşil neydi diye pislik yapıyor. Yani lobi dediğinde biraz düşünmek lazım.
Emre yaptığı hareketle savunulacak bir tarafı olmadığını kanıtladı, ben fenerli olsam utanırdım gerçekten emre gibi bir oyuncum olduğu için.
şimdi çıkmam gerekiyor sonra devam ederiz sercan, iyi günler herkese.