Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'ye Talip Olduklarını Başakşehir'e Bildirdi

Irfana bu saatten sonra 1 milyon verirsiniz adam değilsiniz.

Alsinlar sevinirim.Biz kaziklanacagimiza bu salaklar kaziklansin.Ederi 3-5 milyon olan adama dunyanin parasini verecek alan takim.Yabanci kurali genislemis ne gerek var yerliye bu kadar para vermeye.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Irfana bu saatten sonra 1 milyon verirsiniz adam değilsiniz.
Abi ben öyle düşünmüyorum herifler psikolojik olarakta sindirmek istiyorlar bizi oyuncu umurlarinda değil kadro olarak zayıf kalmamizi istiyorlar ki bu da doğru kadromuz çok dar ben bu konuda fenere kızmıyorum 2 haftadır bu işi halledemeyen bizim yönetim esas suçlu

Bu arada İran bize gelecektir büyük ihtimal. Mert Hakan'ı oyunu senin üstüne kuracağız diye kandırdılar ama İrfan'ın bu tuzağa düşmeyeceğini biliyoruz. Bence Mert Hakan'da böyle olacağını bilseydi bize gelirdi.

İstisnasız istediğimiz bütün adamlara salça oluyorlar nasıl bir korku lan bu

Olduğunca maksimumu zorlayip Ali denen kelebeğe verebildiği ve zarar vermeye calissin yonetim. Burada işin baba payi Galatasaraylı gazetecilerde dusuyor. Başakşehir irfan için 10 milyon + ozanı istedi gibi haberleri pompalayip iki tarafıda zor durumda bırakmaları gerekir
4 milyon irfana vereilecek paramız varsa o parayla 2 sene sonra 20 milyonlara cikabilecek 19 yaşında bir sürü bebe buluruz.

SON DAKIKA!!!

Ali Koç, ilk teklifi ( Deniz Türüç + Serdar Aziz + 5 Milyon Euro ) az bulan Başakşehir’e ikinci teklifi de direk sundu: 10 Milyon Euro + Tolga Ciğerci’yi teklif etti. Başakşehir yönetimi 10 Milyon Euro’da ısrarcı. Pazarlıklar devam ediyor.. (NTV)

SON DAKIKA!!!

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)

Açık arttırmaya dondu lan bu transfer 🤪

Göksel olumlu yaklasiyormus kocun teklifine

teklif: türüc + aziz + 5 milyon

basak tarafi 7 milyon istiyormus...

6'ya olur bu is

SON DAKIKA!!!

Ali Koç, ilk teklifi ( Deniz Türüç + Serdar Aziz + 5 Milyon Euro ) az bulan Başakşehir’e ikinci teklifi de direk sundu: 10 Milyon Euro + Tolga Ciğerci’yi teklif etti. Başakşehir yönetimi 10 Milyon Euro’da ısrarcı. Pazarlıklar devam ediyor.. (NTV)
Mantıksız 10 milyonu verip birde Tolga veriyorsa niye kabul etmesin ki.

Mensah, Muriqi, Berat Özdemir ve Mhy. Hocan açıklamış basın açıklamasında, çiçekle çikolatayla almaya gitmişsin. Bu saatten sonra yemişim bonservisini, takıma yararını.

Arkadaş bi gaza gelmeyin ya, fener ne yapacak irfanı allah aşkına? Ozan, Gustavo, MHY, Özil, Pelkas felan tonla oyuncusu var o bölgede.
Ayrıca Özil varken bir de İrfanla çıkmaları direk intihar olur çiğ çiğ yerler bunları. Erol felan bunu bilmiyor mu?
Fiyat arttırmak için her zaman yaptıkları kahpelikler işte.

Satıyorum saaatttım.​
Bırakın bu saatten sonra alınmasının faydası yok. Sidik yarışına döndü. Böyle salak bir yönetim olursa işte B-C alternatifin olmaz, başı kesik tavuk gibi binbir telaşla transfer yapmaya çalışırsın.​
Mayıs gelse de defolup gitseniz artık.​

Söylenen rakamlar tamamen uydurma çok belli sikeciler satış yapmadan oyuncu alamaz şu an

Geri
Üst Alt