- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
başak ceosu ntvye irfan için fenerden resmi teklif yok diyor satılık medya sürekli bir isim + para yazıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaçları net fiyat yukseltmemizi istiyorlar ve taraftarı kışkırtmak istiyorlar daha geçen gün sms dinlenmeye başladılar yokluktan ki şu an oyuncu satmaları lazım ffp içinbaşak ceosu ntvye irfan için fenerden resmi teklif yok diyor satılık medya sürekli bir isim + para yazıyor
taraftar gaza gelip yönetimi asla sıkıştırmamalı eyvallah diyip çekilmeliyizAmaçları net fiyat yukseltmemizi istiyorlar ve taraftarı kışkırtmak istiyorlar daha geçen gün sms dinlenmeye başladılar yokluktan ki şu an oyuncu satmaları lazım ffp için
Bu Yagız Sabuncuoğlu denen dallama"" Ali Koç resmi yazi ile İrfancan'ın transferini konuşmak istediklerini"" söyledi bu Herif diyorsa 2 seçenek var ya fiyat yükselsin Kazik GALATASARAY a girsin, yada transferin gercekten içindeler..Çünkü herif Ali Koç'un sözcüsü ve kulüp bunun üzerinden haber yolluyor insanlara..başak ceosu ntvye irfan için fenerden resmi teklif yok diyor satılık medya sürekli bir isim + para yazıyor
Aynen bizde böyle kalleşlikler olmaz , bizi istemeyen oyuncuyu kesinlikle almiyor transferlere dahil olmuyoruz hatta ön sözleşme yaptigimiz oyunculari sözlerinden döndükleri halde dava etmiyoruz, çünkü kompleksimiz yok ezik degiliz digerleri gibi..onur, gurur, şeref ve haysiyet meselesi kardeş. çok şükür galatasaray olarak hiç yapmadık böyle hareketler. asla tenezzül etmedik.
kalkalim masadan bu ne lan. ellerinde patlarSON DAKIKA!!!
Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)
Aynen öyle. Bırak böyle fiyat biçme mi olur, şaklabanlık yapıyor göksel resmen. Gtlerine soksunlar irfanı. O fiyatın yarısına kuzey avrupadan belçikadan ne oyuncular bulunur alınır ama yönetim lazım yönetim.kalkalim masadan bu ne lan. ellerinde patlar
10 M ya Texeira felan yaparsin 4 senelikAynen öyle. Bırak böyle fiyat biçme mi olur, şaklabanlık yapıyor göksel resmen. Gtlerine soksunlar irfanı. O fiyatın yarısına kuzey avrupadan belçikadan ne oyuncular bulunur alınır ama yönetim lazım yönetim.