Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi Bonuslar Dahil 8 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Jesus Hazretlerinin uzun boy fetişi var anlaşılan. Szalai 1.92, Henrique 1.96 ve ağır adamlar iken 1.90 lık hantal Samet' i aldılar, şimdi de Szalai' nin oynadığı tarafa 1.89 luk solbek...

Vay vay kazığa bak hemde seri b den 7milyon Euro hangi menejeri.zengin ettiler acaba

8.5M euroya

1 adet kreatif cm
1 adet playmaker kanat
1 adet baba forvet
1 adet stoper

rahatlikla alinirdi hatta

bunlarda beyin yok

Abartmaya gerek yok. 6 milyon bizde Yusuf'a verdik. Genç topçu ve sol bek zor bulunan mevki, görmek lazım.

Abartmaya gerek yok. 6 milyon bizde Yusuf'a verdik. Genç topçu ve sol bek zor bulunan mevki, görmek lazım.
Yusuf'a 6 şimdi de verilir bence. yerli statüsünde ferdi varken fbnin 8m gömecek bi sorunu yok sol bekte.

Yusuf'a 6 şimdi de verilir bence. yerli statüsünde ferdi varken fbnin 8m gömecek bi sorunu yok sol bekte.
Daha 18'e koyamiyoruz neye göre verilecek ki? Ferdi sağ bekte de iyi ama net bir sol bekleri yok veya istedikleri gibi değil he ben olsam onların yerinde kaleci alırdım ayrı mesele

Daha 18'e koyamiyoruz neye göre verilecek ki? Ferdi sağ bekte de iyi ama net bir sol bekleri yok veya istedikleri gibi değil he ben olsam onların yerinde kaleci alırdım ayrı mesele
oynadığını göremedik ondan durumunu bilmiyoruz, kerem gibi patlamaya yapacaktır sonuçta yeteneğini barça yaparak kanıtlamış bi topçu ve daha 19 yaşında

oynadığını göremedik ondan durumunu bilmiyoruz, kerem gibi patlamaya yapacaktır sonuçta yeteneğini barça yaparak kanıtlamış bi topçu ve daha 19 yaşında
O yaşta Barça yapıp alt liglerde kariyerini sürdüren çok adam vardır baksak eminim bu tek başına referans olamaz gibi geliyor bana

İzlediğim videolardan hızlı, defansı sağlam, lakin hücumda üretken olmayan ve teknik olmayan bir bek izlenimi aldım.

Geri
Üst Alt