Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi Bonuslar Dahil 8 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Bana defans arkasına sarkmalara çözüm arıyorlar gibi geldi
Üçlünün solunda falan da denerlerse şaşırmamak lazım
Ya da yalı çocuğu gömdüğü paraları menajerler aracılığıyla geri çıkarmaya başlamış olabilir

Bana defans arkasına sarkmalara çözüm arıyorlar gibi geldi
Üçlünün solunda falan da denerlerse şaşırmamak lazım
Ya da yalı çocuğu gömdüğü paraları menajerler aracılığıyla geri çıkarmaya başlamış olabilir
2 ağır stoper hatta 3 ve 2 tane ofansif bekle oynayıp defans arkasına boşluk vermemeleri mucize olur, bu elemanlada çözüm bulamazlar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hollanda’da yaşadığımız için az buz takip ederiz Hollanda pasaportlu topçuları, ismini ilk kez duyuyorum… hayırsız olsun. Umarım Van Der Wiel katkısı alırlar

Bu gavatlara karşı etik metik artık hiç bir önemi yok.

Hayırsız olsun. Ellerinde patlasın inşallah.

2ci ligden 7 milyona oyuncu almakta ayrı bir kafa. Parma gibi bir külün yetenek görseydi satmazdı

6 ay içinde bu da fb’nin pişmanlık olduğunu anlayacak.

Abubakar tarzı kaliteli net transfer yapmak yerine riskli işler peşinde koşmaya devam edıyorlar. Sezon başından akıllanmamışlar.

FC Twente’da 20/21 sezonunda 17 yaşında ilk takımla 41 maça çıkmış. 3 asist 1 gol. Şaşırttı beni.

Sasha Boey’un fenerin solunu çökertmesi sonucu yapılan hamle

Ezikler tanınmış futbolcu alamıyor. Yok flamengo yok santa clara. Bu nasıl bir vizyonsuzluk aga. Bunlarda para var vizyon yok. Bizde para yok vizyon var.
,
Vizyonsuzluk değil de oyuncular gelmiyor bence. Beşiktaş bile Fenerbahçe'den daha bilindik bir takım Avrupa'da.

Geri
Üst Alt