Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi Bonuslar Dahil 8 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Adamlar kazı kazan kazıyıp 10 milyon dolar ikramiye çıkmayınca şaşırıyorlar.

jesus bu transferlerden cukka yapıyor, söğüşçü jesus.

Jesus'u küstürmeyeyim diye takımı çer çöple doldurdu yalı çocuğu :d Bu kadroyu 2 senede anca temizlerler.

Doğruysa eğer Jesus oyuncunun beklediği seviyede olmadığını söylemiş. 8 m euro verdiler çok ilginç.
Bir menajer yine Ali Koç'un aklına girmiş herhalde. Rossi ve benzeri baya bir adam kakaladılar yıllardır. Tutanlar da oldu ama futbol aklı olmayınca böyle yönlendirmelere kalıyorlar. O anlamda ciddi bir zaafiyet var fenerde.

Bir menajer yine Ali Koç'un aklına girmiş herhalde. Rossi ve benzeri baya bir adam kakaladılar yıllardır. Tutanlar da oldu ama futbol aklı olmayınca böyle yönlendirmelere kalıyorlar. O anlamda ciddi bir zaafiyet var fenerde.
Rossi’ye de 10 milyon dolar verdiler kiralama bedeliyle.

Yani çok yadırgamam böyle transferleri ama direkt oynayıp iş yapmaları gerekiyor yoksa o bedellere yatırım yapacak seviyede değiliz.

Kimdir nedir belli olmayan heriflere bu paraları veren batmaya mahkumdur. Hakikatten şu an fbden Arda'sı Ferdi'si dahil hiçbirini kendi takımımda görmek istemem. Avrupa ne yapsın bunları Allah aşkına. Vizyonsuz Ali, çer çöp doldurmuş. Hakem transfer etmese Nisan ayında fark şimdiye 20 olurdu. Şaka da yapmıyorum. Gerçi hala bir 10-12 ihtimali var.

Bir de şunu düşün jesusun aldırdıgı oyuncuların çoğunu kadroda oynatıyorlar o gidince muhtemelen yeni gelen teknik direktör çoğunu kızağa çekecek ondan sonra satmakta da zorlanacaklar ellerinde patlayacak bir çoğu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçın son kısmını göz ucuyla izledim de.

Sol bek diye Alioski’yi alıyorsun sonra beğenmedim diyorsun.
Ferdi’yi çekip sola vatandaşını koyuyorsun.
Sol bek lazım deyip bu alınıyor üstüne.

Sonra Lincoln’ü çıkarıcam diye Ferdi’yi sağdan sola çekiyorsun.

Alioski ile bu Hollandalı’yı başkası mı aldırdı

Bu Lincoln denilen herifin mevkisi nedir tam olarak

yalı koçun 4 senesinde sanırım 50ye yakın oyuncu alındı ve bunlardan tutan sadece valencia oldu birde ferdi,geri kalanlar istisnasız vasat çöpler özellikle jesusun köylüleri

Kıskanılası bir trans fer. Dün de müthişti, harika.

Geri
Üst Alt