GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,4K
Sayfa
10/21
Bonservis vs tamam da maaş açıklaması bana da mantıklı gelmiyor. Takımdaki diğer topçular hatta gelecek olan oyuncular bile her şeyden haberdar oluyor. Sonra menajerler akbaba kesiliyor.
Normal hayatta bile insanların maaşları gizlenirken futbolcunun neden açıklanıyor onu anlamadım. Avrupa takımlarında yok böyle bir saçmalık

Cidden mi ? İlk kez senden duydum. Diğer ülkelerde yok herhalde
İtalya zaten çoğu şeyde bize benziyor, onlarda da KAP tarzı şey var (borsa için)resmi sitelerinde her detayı açıklıyor borsaya kayıt olan kulüpler, o bakımdan kim ne kadar kazanıyor kolay oluyor bulunması.

İspanya biraz değişik, onlar serbest kalma bedelini açıklamak zorunda ama maaşları her zaman açıklamıyor kulüpler.

Genelde soğuk ülkelere doğru gidince onlar açıklamıyor.

İtalya zaten çoğu şeyde bize benziyor, omlarda KAP tarzı şeyi resmi sitelerinde her detayı açıklıyor o bakımdan kim ne kadar kazanıyor kolay oluyor bulunması.

İspanya biraz değişik, onlar serbest kalma bedelini açıklamak zorunda ama maaşları her zaman açıklanıyor kulüpler.

Genelde soğuk ülkelere doğru gidince onlar açıklamıyor.
Bence maaş açıklamak etik birşey değil futbolcu açısından da. Gizli tutulması gereken bir bilgi

Deniyordudan ziyade daha net donelere ihtiyacımız var.

20 kiralama bedeli de olamaz, SPKya rakam açıklama eşiğini geçiyor o haliyle.

10+10+5 gibi bir paket olmalı.
Kalem bile şunu diyor. Takip ettiğim kadarıyla Duran orada 10 alıyor, fener ikna etmek için 2-3 fazlasını vermiş; 2-3 Al Nasr’a kira çalışmış. 6 falan aracı komisyonu.

Edit: Maaş 15’miş. Bu hesaba göre en az 23 milyon € falan. Son haberde indirime gitmiş Sercan

Bence maaş açıklamak etik birşey değil futbolcu açısından da. Gizli tutulması gereken bir bilgi
O konuda farklı düşünüyorum. Bunların çoğu halka açık/ borsaya kayıt olan şirketler bunların bu tarz yüksek yatırımları ve maaş giderlerini gizli tutmak doğru olmaz.

Tabi kuruşuna kadar her detay açıklansın demiyorum ama bir firma gözüyle bakmak lazım, bir oyuncunun toplam maaşı sallıyorum 20 milyon euro olacaksa bunun gizli kalması için bir geçerli sebep olmaması gerek ayrıca yatırımcı da bunu bilmek ister. İstisna az maaş alan oyuncular olabilir, belirli bir seviyenin altında.

Bugün Boeing firmasının CEO'su, Samsung CEO'sunun, işte benzeri firmaların en yüksek maaşları gizli değilken futbolcunun niye olsun? Onlarda milyonları kazanıyor.

Kalem bile şunu diyor. Takip ettiğim kadarıyla Duran orada 10 alıyor, fener ikna etmek için 2-3 fazlasını vermiş; 2-3 Al Nasr’a kira çalışmış. 6 falan aracı komisyonu.

Edit: Maaş 15’miş. Bu hesaba göre en az 23 milyon € falan. Son haberde indirime gitmiş Sercan

Jhon Duran'ın AL Nassr'da yıllık net maaşı 20 milyon euro. Bunların 16 milyon euro dedikleri 16,7 milyon sterlin aslında.

O konuda farklı düşünüyorum. Bunların çoğu halka açık/ borsaya kayıt olan şirketler bunların bu tarz yüksek yatırımları ve maaş giderlerini gizle tutmak doğru olmaz.

Tabi kuruşuna kadar her detay açıklansın demiyorum ama bir firma gözüyle bakmak lazım, bir oyuncunun toplam maaşı sallıyorum 20 milyon euro olacaksa bunun gizli kalması için bir geçerli sebep olmaması gerek. İstisna az maaş alan oyuncular olabilir, belirli bir seviyenin altında.

Bugün Boeing firmasının CEO'su, Samsung CEO'sunun, işte benzeri firmaların en yüksek maaşları gizli değilken futbolcunun niye olsun? Onlarda milyonları kazanıyor.
Ceo maaşı açıklıyor da diğer çalışanlarının maaşlarını açıklamıyorlar ama. Bence toplam maaş ve toplam bonservis harcaması açıklanmalı. Maaş ayrıntısına girmek doğru değil

Onların ne dediğini boşver, İngilizler net 20 milyon euro maaş yazmıştı

Ceo maaşı açıklıyor da diğer çalışanlarının maaşlarını açıklamıyorlar ama. Bence toplam maaş ve toplam bonservis harcaması açıklanmalı. Maaş ayrıntısına girmek doğru değil
Zaten CEO maaşları çok yüksek olduğu için açıklanıyor, normal personel öyle para kazanmıyor ki. :)

Futbolcu da artık normal personel maaşa girmez herkes milyonları götürüyor büyük ve zengin kulüplerde.

O konuda farklı düşünüyorum. Bunların çoğu halka açık/ borsaya kayıt olan şirketler bunların bu tarz yüksek yatırımları ve maaş giderlerini gizli tutmak doğru olmaz.

Tabi kuruşuna kadar her detay açıklansın demiyorum ama bir firma gözüyle bakmak lazım, bir oyuncunun toplam maaşı sallıyorum 20 milyon euro olacaksa bunun gizli kalması için bir geçerli sebep olmaması gerek ayrıca yatırımcı da bunu bilmek ister. İstisna az maaş alan oyuncular olabilir, belirli bir seviyenin altında.

Aslında takımın bütçesi bütün olarak açıklansa isim isim yerine daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Zaten CEO maaşları çok yüksek olduğu için açıklanıyor, normal personel öyle para kazanmıyor ki. :)

Futbolcu da artık normal personel maaşa girmez herkes milyonları götürüyor büyük ve zengin kulüplerde.
Futbolda da çalışanlar futbolcu sonuçta. Çok yüksek maaş açıklansa da eyvallah ama hepsini açıklıyoruz

Orada 20 alıyor diyorlardı, 15 bandında kiralama varsa tam limitte bırakılmış açıklama eşikleri de o civarda gördüğüm kadarıyla. Bir tık yükselmiştir belki son 3 aylık bilançonun etkisiyle.

Geri
Üst Alt