GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 11

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,4K
Sayfa
11/21
Fenerbahçe, Jhon Duran'ın maaşının tamamını üstlendi.

Ayrıca Fenerbahçe, Al-Nassr'a 2.4 milyon euro kiralama bedeli ödedi. (Arriyadiyah)

Futbol da bazi istatistikler var ve bunlar yalan söylemez

Mesela sol ayakli oyuncular penalti kullanamazlar,messi veya o seviye’nin biraz altinda degilse kalite olarak

Bir diger istatistik ise sol ayakli forvetler basarili olamiyorlar cünkü tamamen sol ayak odakli pozisyon aliyorlar ceza sahasinda ve bu sekilde zaman kaybediyorlar

Son dönem haaland disinda yok

Gecmis te ise adriano üst seviyelere cikti ama özel hayati engel oldu

Futbolcuların maas açıklaması saçma geliyor bana da. Bir kere takım içindeki dengeleri bozmaya müsait.

Ben 1 milyon kazanıp 5 milyon kazanandan daha fazla katkı verirsem veya tan tersi olursa o takımda kaos başlar.

El-Nesyri kadar gol atabileceğini düşünmüyorum. Dzeko kadar da oyun bağlantısında bir etkisi olabilecek saha içi mantalitesi yok. 77M Euro yükselmesinden başka bir şey değil bu. Net 'Atanı aldı' denilebilecek bir durum varsa ben başka Duran izlemişim. Bu kadar başarısızlık ve vasatlığa nasıl hala şakşak yapabiliyorlar fazla ilginç. Sezon bitiminden evvelsi gün koltuktan kovulması gereken kişi, seçim tarihi açıklamasına rağmen transfer falan yapıyor. Zenginlerin cirit attığı bir camiada bu kadar parasına düşülen bir durum acınası. Gerçekten ilginç camia. Umarım böyle devam ederler.

Hadi bir de fahiş bir Skriniar patlatın.

Yarın birgün de biz niye şike yapmıyoruz da demeyelimde !!
Ne alaka. İllegal birşey yapın demiyoruz sonuçta. fb açıklamıyorsa demekki zorunlu değil açıklamak. Kendi genel kurulunda her türlü mali tabloyu açıklıyorsun sonuçta. Topçu maaşlarını ayrıntılı açıklamak transferlerde kulübün aleyhine oluyor, ekonomik zarara uğratıyor. Topçular kıyas yapıp maaşını arttırma peşine düşüyor

Futbol da bazi istatistikler var ve bunlar yalan söylemez

Mesela sol ayakli oyuncular penalti kullanamazlar,messi veya o seviye’nin biraz altinda degilse kalite olarak

Bir diger istatistik ise sol ayakli forvetler basarili olamiyorlar cünkü tamamen sol ayak odakli pozisyon aliyorlar ceza sahasinda ve bu sekilde zaman kaybediyorlar

Son dönem haaland disinda yok

Gecmis te ise adriano üst seviyelere cikti ama özel hayati engel oldu
bunlar futbolun yazili olmayan kurallaridir zenciden kaleci olmaz vs gibi

Kamuya açıklanan son yıllık bilançodaki maddi olmayan duran varlıkların toplam net değerinin %25’ini veya aktif toplamının %5’ini aşan tutarda bonservis ödemelerinde,

Önceden böyleydi eşik hesabı, muhtemelen değişmemiştir.

28 şubattaki bilançosuna göz ucuyla baktım 650 milyon lira civarına geliyor ama mayıs sonuna kadar olan kısım üzerinden bakmak lazım, çok değişmez muhtemelen.

Tek kaleme 15 m euro üstü falan verirlerse açıklamaları lazım
İşin ilginç tarafı fenerliler üstü kapalı işleri seviyor taraftarının umrunda değil be kadar para verilmiş

Bizde öyle değil , kulübün geleceğini önemseyen fiyat performans oranına dikkat eden gizli saklı şeyleri sevmeyen bir taraftar profili var

Bizimkisi de biraz abartıya kaçıyor yönetimi hataya zorluyor ama paranın kölesi olmaktan iyidir

Hiç dominant topçuya benzemiyor gerçi ne kariyeri var ki. Abraham bile sahadaki duruşuyla bu konuda daha önde. Bekleneni veremezse iyi olduğu şut konusunda da taraftar ruhunu çeker, özgüveni çakılıp bir tarafında patlar, atakları sonlandırır ya da kontra yedirir.

Geri
Üst Alt