GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,3K
Sayfa
3/21
Arabistan'dan aldığından daha fazla para kazanacakmış. Toplam yıllık 25 milyon euroyu bulacak masrafı. Yetenekli bir oyuncu ama çok değişken biri çok iyi bir golde atabilir inanılmaz goller de kaçırabilir. Şu ana kadar bir takımın yıldızı veya ana plan oyuncusu olmadı. Problemli de bir oyuncu imiş ki ayrılmasını Ronaldo istiyormuş. Muhakkak katkı verecektir Nesyri'den çok daha büyük takım golcüsü lakin oyun içinde top dağıtma, servis yapma gibi bir olay benim izlediğim maçlarda yoktu kendisinde. Hatta biraz bencil bir oyuncuydu. O yüzden oyun içi Dzeko katkısı vereceğini sanmıyorum. Fb'nin Lukaku veya Sörloth'u almamaları bence bizim için daha iyi. Yoksa illa belli bir yetenekte birini alacaklar zaten o paralara.
Nesryden büyük golcü olamaz o istatistiklerle

Niye Kolombiya’da Borre, Cordoba falan oynuyor da bu oynamıyor

Attığı spektaküler goller dışında ben oyunda çok numarasını görmedim ana planda 50 maç 90 dk nasıl oynarı bence kimse bilemez.

Çok iyi de çıkabilir Duran bu muymuş da dedirtebilir.
Kolombiya MT maçlarını izlemiyom bi şey diyemicem ama yani oraya bakıp Cuesta övülüyodu bizlere daha beş ay önce, ölçüt almak güç

Ayrıca Transfermarkt'a bakınca milli takımın 24-25 sezonunda oynadığı on maçın üçünde kadroya bile girememiş, kalanında oynamış. Kadroya sakatlık veya ceza yüzünden girememiş olabilir. Oynadığında da iki maç haricinde ilk 11 başlamış

Aynı on maçlık periyotta Borre'nin toplam üç maçta 25 dakikası var
Cordoba da 5 kez 11 başlamış ve total dakikaları daha az Duran'dan

Ki Cordoba çok da iyi bir sezon geçirmiş Krasnodar'da

Duran ligi baştan sona domine edeceği garanti bi oyuncu değil ama o potansiyeli var, bu yokmuş gibi yapılmış forumda buna laf ediyorum

Kolombiya MT maçlarını izlemiyom bi şey diyemicem ama yani oraya bakıp Cuesta övülüyodu bizlere daha beş ay önce, ölçüt almak güç

Ayrıca Transfermarkt'a bakınca milli takımın 24-25 sezonunda oynadığı on maçın üçünde kadroya bile girememiş, kalanında oynamış. Kadroya sakatlık veya ceza yüzünden girememiş olabilir. Oynadığında da iki maç haricinde ilk 11 başlamış

Aynı on maçlık periyotta Borre'nin toplam üç maçta 25 dakikası var
Cordoba da 5 kez 11 başlamış ve total dakikaları daha az Duran'dan

Ki Cordoba çok da iyi bir sezon geçirmiş Krasnodar'da

Duran ligi baştan sona domine edeceği garanti bi oyuncu değil ama o potansiyeli var, bu yokmuş gibi yapılmış forumda buna laf ediyorum
Borre nasıl 25 dk oynamış 2 maç 11de 150 dksı var zaten

Über bir adam olsa her maç oynatırlar onu diyorum

Adamın full sezon tek performansı yok henüz, ne verir ne vermezi kestiremezi de o yüzden diyorum.

Fikir sahibi olacak kadar izlediğimi düşünüyorum arada attığı spektaküler dışında bana çok mal ve bencil izlenimi veriyordu ama hep sonradan giriyordu, kendini göstermek istediğinden olabilir.

Gerçi Ronaldo kendine oynadığı için gönderilmesini istemiş.

Borre nasıl 25 dk oynamış 2 maç 11de 150 dksı var zaten

Über bir adam olsa her maç oynatırlar onu diyorum

Adamın full sezon tek performansı yok henüz, ne verir ne vermezi kestiremezi de o yüzden diyorum.

Fikir sahibi olacak kadar izlediğimi düşünüyorum arada attığı spektaküler dışında bana çok mal ve bencil izlenimi veriyordu ama hep sonradan giriyordu, kendini göstermek istediğinden olabilir.

Gerçi Ronaldo kendine oynadığı için gönderilmesini istemiş.
Dediğim gibi Kolombiya MT maçlarını izlemiyorum. Transfermarkt'ın yalancısıyım. 24-25 sezonu Kolombiya maçları:
MaçBorre (dk.)Cordoba (dk.)Duran (dk.)
Peru (D)07218
Arjantin01179
Bolivya (D)0670
Şili04545
Uruguay (D)18072
Ekvador48631
Brezilya (D)3870
Paraguay0090
Peru0045
Arjantin (D)000

Toplamda:
- Borre: 25 dakika
- Cordoba: 368 dakika
- Duran: 380 dakika

21 yaşında bir santrfor alıyorlar, tek sezon net performansı olan kaç tane o yaşta santrfor var ki? Duran bence özellikle bu sezon bencilliğini kırmaya başlamıştı, zaten Villa'da esas plan Watkins'i devre arası Arsenal'a verip Duran ile devam etmekmiş ama hiç beklemedikleri bu teklif gelince plan değişmiş, Ornstein anlatmıştı

Ronaldo gönderilsin istemiş haberinin kaynağı ne?

Dediğim gibi Kolombiya MT maçlarını izlemiyorum. Transfermarkt'ın yalancısıyım. 24-25 sezonu Kolombiya maçları:
MaçBorre (dk.)Cordoba (dk.)Duran (dk.)
Peru (D)07218
Arjantin01179
Bolivya (D)0670
Şili04545
Uruguay (D)18072
Ekvador48631
Brezilya (D)3870
Paraguay0090
Peru0045
Arjantin (D)000

Toplamda:
- Borre: 25 dakika
- Cordoba: 368 dakika
- Duran: 380 dakika

21 yaşında bir santrfor alıyorlar, tek sezon net performansı olan kaç tane o yaşta santrfor var ki? Duran bence özellikle bu sezon bencilliğini kırmaya başlamıştı, zaten Villa'da esas plan Watkins'i devre arası Arsenal'a verip Duran ile devam etmekmiş ama hiç beklemedikleri bu teklif gelince plan değişmiş, Ornstein anlatmıştı

Ronaldo gönderilsin istemiş haberinin kaynağı ne?
Basında bir kaç haber çıktı, sözleşme şartlarından birisiymiş, muhtemelen Boniface’e yönelecekler. Bir kaç pozisyonda kendine oynadı diye sert tepkiler vermiş Ronaldo.

Sadece 3 ay sonra kimse vazgeçmezdi 80 verdiği adamdan yoksa.

Duran 4 maç Borre 2 maç Cordoba 4 maç, beni düşündürdü biraz ama dediğim gibi 90 dakikalarını izlemedikçe kesin konuşmak zor. Arada spektaküler goller atar o kesin de, zaman lazım görmek için.

Olm bu herifYa benim anlamadığım 6 ay önce alınan adamı daha yeni 80 milyon euro vermiş herifler 2 yıllık kiralık vermeleri için adamlara da bir 2/5 sıkman lazım. Yani 32 milyon euroya yakın para birde bu adamın olası değer kaybını da vermen lazım.

Hikaye anlatmasın kimse kimseye.
Taliscayı alırlar Araplar 15 bonservis der bunlar saklarlar. 6 ay önce alınan adamı da kiralama bedeli olmadan verecekler. Yersen.

Olm bu herifYa benim anlamadığım 6 ay önce alınan adamı daha yeni 80 milyon euro vermiş herifler 2 yıllık kiralık vermeleri için adamlara da bir 2/5 sıkman lazım. Yani 32 milyon euroya yakın para birde bu adamın olası değer kaybını da vermen lazım.

Hikaye anlatmasın kimse kimseye.
Taliscayı alırlar Araplar 15 bonservis der bunlar saklarlar. 6 ay önce alınan adamı da kiralama bedeli olmadan verecekler. Yersen.
1 yıl maliyeti için her şey dahil 25'e yakını kendi kaynakları diyordu zaten 2 yıl kiralamada 50 milyna yakın para ödeyecekler.

ronaldo bunu postalayın demiş kulübe bu kerkenez de kulüp aranıyor. İfb bunu da alamaz piyasaki hiç bir topçu ifbye gitmek istemiyor şuan, tıpkı al hilal gibi parayı basmalarına rağmen topçuları ikna edemiyorlar. Futbol direktörleri devin özek ta kolombiyaya gitmiş anlaşabilmek için vaziyetleri o kadar kötü Okan Buruk facetime ile osimhen indirmişti.

Bu çocuk 9 numara degilki ,bu mallar yine yanlış adama gittiler sırf ismi var diye ,bildiğin kanat forvet tarzı bisey bu ,aston villada watkins olmasa dahi kendisi 9 olmayacaktı, sikecilere net 9 numara golcü lazimdi

sadece arap kulüplerinden oyuncuları getirebiliyorlar. boşuna arap fener demedik al nassra para var ronaldo var ama al hilal koyup geçiyor bunlara.

biz mesela en son bayern'in 10 numarasını aldık.

Geri
Üst Alt